Yağ enjeksiyonu

Merhaba. Yüzünüz nasıl oldu acaba? Ben de çeneme 1 hafta önce yaptırdım. Yağlar kist gibi öbek öbek ve çok sert duruyor. Doktor zamanla dağılır ve yumuşar diyor. Simdiden canım yana yana masaj yapıyorum. Sizdeki topaklanmalar gitti mi acaba?

Hayır gitmedi hala göz altlarım şiş torbalı halimden bile kötü durumda

Merhaba. Şu an dolgu eridi mi acaba? Be dolgu sonrası topaklanma oldu mu?

Merhaba. Ben de 10 gün önce çeneme dolgu yaptirdim. Fakat inanılmaz topaklanma oldu ve hala ağri yapiyor bu yağ kitleleri. Sizin topaklanma geçti mi acaba tamamen?Geçtiyse de ne kadar sure aldi?

Merhabalar. Dolgunuz ne durumda acaba? Ben 10 gün önce çeneme yaptirdim ve yağlar topak topak oldu. Agrı da yapıyor. Sürekli masaj yapıyorum. Acaba bu topaklanmalar gider mi?

Merhaba. Dolgular şu an ne durumda acaba? Ben 10 gün önce çeneme yaptırdım ve şu an yağ kist gibi öbek öbek duruyor. Sürekli masaj yapiyorum ben de. Sizin topaklanmalar geçti mi acaba?

Merhaba. Sizin dolgular eridi mi acaba? Bende topaklanma oldu çok. Sizde topaklanma oldu mu acaba? Ve bu kistik topaklar geçer mi, bilginiz var mı?

Merhaba. Sizin dolgular eridi mi acaba? Bende topaklanma oldu çok. Sizde topaklanma oldu mu acaba? Ve bu kistik topaklar geçer mi, bilginiz var mı?
Merhaba ,geçmedi tabiki göz altlarımda kalıp gibi duruyor ikinci bir cerrahi müdahale ile çıkarttırmam gerekiyor maalesef

Merhaba. Ben de 10 gün önce çeneme dolgu yaptirdim. Fakat inanılmaz topaklanma oldu ve hala ağri yapiyor bu yağ kitleleri. Sizin topaklanma geçti mi acaba tamamen?Geçtiyse de ne kadar sure aldi?
Evt topaklanma gecti normal düz doğal bir hal aldı.ilk 1 ay içinde oturdu

Merhaba. İşlem sonrası topaklanma oldu mu acaba? Ben çeneme 10 gün önce yag enjekte ettirdim fakat topaklandı ve ağrı yapiyor hala.

Topaklanma yaşamadım hiç; şu an geçti, kalmadı tabii tekrar yaptırabilirim sorun yaşamamıştım. Geçmiş olsun size de doktorunuza danıştınız mı?

Topaklanma yaşamadım hiç; şu an geçti, kalmadı tabii tekrar yaptırabilirim sorun yaşamamıştım. Geçmiş olsun size de doktorunuza danıştınız mı?
Danıştım, zamanla geçeceğini söylüyor. Ama burda yillardir geçmedigini soyleyenler var. Ve çeneme yapilan dolgu agız kenarına kaydı, konuşurken, gülerken ağzımın alt yanı yamuluyor. Ya da ödemdem bilmiyorum. Doktor, dolgunun kasa baskı yaptığını, bu yüzden şu an böyle bir durumun yaşandığını söyledi. Hala çok canım yanıyor ve her gün ağrı kesici aliyorum ( inşallah en kısa zamanda geçer

Tekrar merhaba. Bu arada doktorlar dolgunun bir kisminin ömür boyu kalıcı olduğunu söylüyor. Sizin tamamı mı eridi çenenizdeki? Ben erimesini umuyorum. Tesekkurler.

Tekrar merhaba. Bu arada doktorlar dolgunun bir kisminin ömür boyu kalıcı olduğunu söylüyor. Sizin tamamı mı eridi çenenizdeki? Ben erimesini umuyorum. Tesekkurler.
3 kere tekrarlanınca kalıcı olacağını söylüyorlar evet; henüz tekrarlamadığım için bilemiyorum. Benim 1 yılı geçti; kalan az miktar varsa da ben fark etmiyor olabilirim.

Bu arada sizin dolgu mu yağ enjeksiyonu mu? Benimki yağ enjeksiyonu idi.

Benimki yağ enjeksiyonu. Bişektomi ile alınan yağ konuldu. Yaklaşık 1 ay oldu ama çenemde topaklanma var. Çenemin ucunda kist gibi sert şekilde duruyor. Doktor yaklaşık 2 ay içinde eriyeceğini, şu an masaj yapabileceğimi, erimezse de iğneyle o yağ öbeğini çekeceğini söyluyor. Umarim böyle bir işleme gerek kalmadan o topak erir. Şu an sert şekilde masaj yapıyorum. Bu arada enfeksiyon olmustu çenem. Amtibiyotik kullanıyorum. Daha yeni geçti enfeksiyon. Çok kötü bir haldeydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…