Bunu söyleyen oküloplastik cerrah ben onun yalancısıyımYag enjeksiyonunda kistlesme olmaz bunkonuda cok arastirma yaptim ben .bence bir yanlisiniz var
Merhaba. Yüzünüz nasıl oldu acaba? Ben de çeneme 1 hafta önce yaptırdım. Yağlar kist gibi öbek öbek ve çok sert duruyor. Doktor zamanla dağılır ve yumuşar diyor. Simdiden canım yana yana masaj yapıyorum. Sizdeki topaklanmalar gitti mi acaba?Ben de yaptirali 37 gun oluyo bugün.ilk karar verdigimde cenemdeki sekil duzensizligi icindi sadece.baya bi doktor gezdikten sonra cogu gerekli olmadigini soylediler burdaki yazilari da okuyunca vazgeçtim ameliyat olmaktan.ancak üstünden bir hafta gecmediki kendimi ıstanbul sicaginda cok cirkin hissettigim bir gün yine yaptirmaya karar verdim ve ameliyat oldum.genel anestezi altinda oldu.ilk gunler tam bi homo gibi gezdim ancak duzelcegi umuduyla cok kafaya takmadim.2 hafta gecip is yerine gittigimde kimsenin beni tanımamış olmasi beni bunun duzelmeyecegi endisesine itti.sesim olmasa asla tanimiyolardi.eski guzelliginden eser kalmamis nolmus sana falan dediler.allerjik reaksiyon odem vs tarzında biseyler salladim.sonraki 3 hafta hergün aglamakla gecti ölsem de boyle biseye kalkismasaydim dedim.cok agir bir psikoloji kimsenin yasamasini istemem.kendi iradenle yüzünü mahvediyosun, bambaska bir yüz olup insanlarin seni tanimamasina sen kendini tanittiktan sonra da aaa yüz nakli olmuşsun sanki sozleriyle karsi karsiya kaliyosun.ama en kotusu de aynaya baktiginda gördüğün kisi sen degilsin.belki de benim goz cukurlarima da yaptirmamdan kaynakli olabilir.bakışlarım degisti çünkü..ilk 15 gun masaj yaptigimda ele gelen kitleler cok daha büyüyolardi, o yuzden o gunler biraktim masaji.ama 15 gunden sonra hergun cok kuvvetli masajlar yapmaya basladim.artik yüzüm aciyordu.biraz masaj yapip ertesi gun dinlendiriyodum.fakat 15 gun hicbir değişiklik olmadi.hergün aglayip hic yemek yiyemedim.asiri zor gunlerdi.ne olduysa son 5 gündür yuzumdeki yaglarda erime oldu baya baya bi anda eski halime yakin oldum.suan göz kapaklarimda kaldi ve azcik sag elmacikta.bi kere asimetri kesinlikle oluyo, mesela benim bir gözüm digerinden küçük, sol elmaciktaki yag tamamen erimisken sagdaki birmiktar daha duruyor.ama hersey bianda oldu eriyecegine inandim nasilsa ergec ericek dedigim anda kimse tanimazken suan herkes gayette taniyor ve yüzüme birsey yaptırdığımi da anlamıyorlar.hafif siskinlik kaldigi icin yüzüm şişti diyip gecistiriyorum.inşallah sizde duzelirsiniz biran once
Hayır gitmedi hala göz altlarım şiş torbalı halimden bile kötü durumdaMerhaba. Yüzünüz nasıl oldu acaba? Ben de çeneme 1 hafta önce yaptırdım. Yağlar kist gibi öbek öbek ve çok sert duruyor. Doktor zamanla dağılır ve yumuşar diyor. Simdiden canım yana yana masaj yapıyorum. Sizdeki topaklanmalar gitti mi acaba?
Merhaba. İşlem sonrası topaklanma oldu mu acaba? Ben çeneme 10 gün önce yag enjekte ettirdim fakat topaklandı ve ağrı yapiyor hala.5bin civariydi, ancak benim burunla beraber oldugundan fiyat degisebilir tabii...
Merhaba. Şu an dolgu eridi mi acaba? Be dolgu sonrası topaklanma oldu mu?Merhaba arkadaşlar bende yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım doktor sözüne kanıp Burun ameliyatı ile birlikte yaptırdım. 10. gün bugün ve aynaya her baktığımda krize giriyorum. Çok kötü oldu. Eski halime dönmek istiyorum. Masaj falanda yapıyorum ama hiç geçmicekmiş gibi özellikle üst dudağım. Nasıl tamamen giderilebilri nolur yardım edin
Merhaba. Ben de 10 gün önce çeneme dolgu yaptirdim. Fakat inanılmaz topaklanma oldu ve hala ağri yapiyor bu yağ kitleleri. Sizin topaklanma geçti mi acaba tamamen?Geçtiyse de ne kadar sure aldi?saolun. dudaklarımın içi ilk hafta ellediğimde nohut tanesi kadar toptu içindeki yağı. şimdi 25. günüm. eridimi yoksa yaglar yayıldımı bilmiyorum. şimdi elleyince içini yeşil mercimek tAnesi kdr kalmış içi. elleyince elime öyle geliyor büyüklüğü yani
Merhabalar. Dolgunuz ne durumda acaba? Ben 10 gün önce çeneme yaptirdim ve yağlar topak topak oldu. Agrı da yapıyor. Sürekli masaj yapıyorum. Acaba bu topaklanmalar gider mi?Kızlar benimle iletişime geçer misiniz gerekirse buluşalım bi yerde belki bi çare bulunur ameliyata bile razı duruma geldim benim 1 ay oldu daha fena olmadan çare bulmaya çalışıyorum tuka radyofrekans tamamen yok etti mi dolguyu
Merhaba. Dolgular şu an ne durumda acaba? Ben 10 gün önce çeneme yaptırdım ve şu an yağ kist gibi öbek öbek duruyor. Sürekli masaj yapiyorum ben de. Sizin topaklanmalar geçti mi acaba?Arkadaslar yanılmışım.ruh halim o kadar kotuyken eriyen bir miktar yagi gözümde büyütüp eski halime benzediğimi düşündüm..ama bugun yine bikac arkadas yuzumdeki sisliklerin hic inmedigini niye boyle oldugunu sorup durdular..nasil boyle birseye kalkistigimi bilmiyorum.asiri derecede pismanim.gozlerim eski gozlerimin yarisi boyutunda kucucuk kaldi, goz kapaklarimda bi agirlik var bildigin vicik vicik yag dolu kabarik.yüzüm gevsedi iyice.bi eski gozlerime eski yanaklarima kavussam suan tek istegim bu
Merhaba. Sizin dolgular eridi mi acaba? Bende topaklanma oldu çok. Sizde topaklanma oldu mu acaba? Ve bu kistik topaklar geçer mi, bilginiz var mı?Sıcak masaj mı daha da dağıtmaz dimi artık herşeyden korkar oldum doktor vshape yapıyo ondan yap dicem ısıyla deri altındaki yağı eritiyomuş ama iyice girintili çıkıntılı olcam diye korkuyorum teşekkürler cevabın için ne kadar zaman da eridi senin
Merhaba ,geçmedi tabiki göz altlarımda kalıp gibi duruyor ikinci bir cerrahi müdahale ile çıkarttırmam gerekiyor maalesefMerhaba. Sizin dolgular eridi mi acaba? Bende topaklanma oldu çok. Sizde topaklanma oldu mu acaba? Ve bu kistik topaklar geçer mi, bilginiz var mı?
Evt topaklanma gecti normal düz doğal bir hal aldı.ilk 1 ay içinde oturduMerhaba. Ben de 10 gün önce çeneme dolgu yaptirdim. Fakat inanılmaz topaklanma oldu ve hala ağri yapiyor bu yağ kitleleri. Sizin topaklanma geçti mi acaba tamamen?Geçtiyse de ne kadar sure aldi?
Cok tesekkurler.. cok sevindim sizin adiniza. Umarım benimki de geçer.Evt topaklanma gecti normal düz doğal bir hal aldı.ilk 1 ay içinde oturdu
Çok geçmiş olsun.. Cerrahiden önce radyofrekans vb.. yöntemler etkili olmaz mi acaba? Bir de masaj yapsaniz.Merhaba ,geçmedi tabiki göz altlarımda kalıp gibi duruyor ikinci bir cerrahi müdahale ile çıkarttırmam gerekiyor maalesef
Ben de 10 gün once başka bir doktora çeneme yag dolgusu yaptirdım. Benim de şu an kist şeklinde topaklanmalar varYag enjeksiyonunda kistlesme olmaz bunkonuda cok arastirma yaptim ben .bence bir yanlisiniz var
Gecer cnm eşit sekilde dagılıyor.doğal oluyor yumuşuyorCok tesekkurler.. cok sevindim sizin adiniza. Umarım benimki de geçer.
Merhaba. İşlem sonrası topaklanma oldu mu acaba? Ben çeneme 10 gün önce yag enjekte ettirdim fakat topaklandı ve ağrı yapiyor hala.
Danıştım, zamanla geçeceğini söylüyor. Ama burda yillardir geçmedigini soyleyenler var. Ve çeneme yapilan dolgu agız kenarına kaydı, konuşurken, gülerken ağzımın alt yanı yamuluyor. Ya da ödemdem bilmiyorum. Doktor, dolgunun kasa baskı yaptığını, bu yüzden şu an böyle bir durumun yaşandığını söyledi. Hala çok canım yanıyor ve her gün ağrı kesici aliyorumTopaklanma yaşamadım hiç; şu an geçti, kalmadı tabii tekrar yaptırabilirim sorun yaşamamıştım. Geçmiş olsun size de doktorunuza danıştınız mı?
Tekrar merhaba. Bu arada doktorlar dolgunun bir kisminin ömür boyu kalıcı olduğunu söylüyor. Sizin tamamı mı eridi çenenizdeki? Ben erimesini umuyorum. Tesekkurler.Topaklanma yaşamadım hiç; şu an geçti, kalmadı tabii tekrar yaptırabilirim sorun yaşamamıştım. Geçmiş olsun size de doktorunuza danıştınız mı?
3 kere tekrarlanınca kalıcı olacağını söylüyorlar evet; henüz tekrarlamadığım için bilemiyorum. Benim 1 yılı geçti; kalan az miktar varsa da ben fark etmiyor olabilirim.Tekrar merhaba. Bu arada doktorlar dolgunun bir kisminin ömür boyu kalıcı olduğunu söylüyor. Sizin tamamı mı eridi çenenizdeki? Ben erimesini umuyorum. Tesekkurler.
Benimki yağ enjeksiyonu. Bişektomi ile alınan yağ konuldu. Yaklaşık 1 ay oldu ama çenemde topaklanma var. Çenemin ucunda kist gibi sert şekilde duruyor. Doktor yaklaşık 2 ay içinde eriyeceğini, şu an masaj yapabileceğimi, erimezse de iğneyle o yağ öbeğini çekeceğini söyluyor. Umarim böyle bir işleme gerek kalmadan o topak erir. Şu an sert şekilde masaj yapıyorum. Bu arada enfeksiyon olmustu çenem. Amtibiyotik kullanıyorum. Daha yeni geçti enfeksiyon. Çok kötü bir haldeydi..3 kere tekrarlanınca kalıcı olacağını söylüyorlar evet; henüz tekrarlamadığım için bilemiyorum. Benim 1 yılı geçti; kalan az miktar varsa da ben fark etmiyor olabilirim.
Bu arada sizin dolgu mu yağ enjeksiyonu mu? Benimki yağ enjeksiyonu idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?