Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en iyilerden biri diye bildiğim bir doktora en basit ve risksiz işlemlerden biri olarak gördüğüm doğal yağ enjeksiyonu yaptırdım.Göz altı çukurları doldurmak için yaptı. Yüzümün bir yarısı aylarca felç gibi oldu. Haifif bir his kaybı oluştu. Yaparken bir sinirimi zedeledi herhalde. Yüzümün diğer yarısı iyileşti ama yağlar konduğu yerden koparak serbest hareket eden bir kütle oluşturdu. Maalesef bu iş çok riskli imiş. Çok pişmanım. Doktor yüzde iki yere daha yapacaktı. Resmen unuttu. Başlangıçta şoke oldum ama sonra iyi ki de unutmuş kimbilir ne komplikasyonlar olur du diye düşündüm. Tabii parasını aldı. Özür bile dilemedi. Zaten eriyip gidecekti dedi. Maalesef artık tırnağımı kestirmek için dahi hiç bir doktora güvenemiyorum. Artı tıbbın her alanında olduğu gibi tamami ile allaha emanetiz. Gideceğimiz hiç bir yer yok doktor hatasının hesabını sormak için. Bu da doktorlara mecmua okuyup öğrendiğini sandığı teknikleri hastaları üzerinde rahat rahat deneme fırsatı veriyor sanırım.
Arkadaşım ben değil ablam yaptırdı. Şunu söylemeliyimki eğer bir kaç haftanı evde geçirebileceksen bu yağ enjeksiyonunu yaptır kendi dokusundan alıp yanaklarına enjekte ettiler (ablamın) ilk haftalar tam bir homoseksüele benziyordu ancak ameliyetın etkisi geçtikten sonra ki bu da 1 ayı buldu çok güzel görünüyordu harikaydı 3500 dolara yaptırmıştı ablam.. eğer kafanda soru işaretleri varsa bunları yok edecek ve insanı düşünmüyorken bile estetik yaptırmaya ikne edecek kadar tatlı dilli ve insan pskolojisinden anlayan bir doktor öneriyorum ibrahim oskui internet sitesi de ibrahimoskui.com bence telefonla bi konuş randevu al ameliyat sonuçları da mükemmel sen yine de kendin git geçmiş olsun şimdiden
Arkadaşım ben değil ablam yaptırdı. Şunu söylemeliyimki eğer bir kaç haftanı evde geçirebileceksen bu yağ enjeksiyonunu yaptır kendi dokusundan alıp yanaklarına enjekte ettiler (ablamın) ilk haftalar tam bir homoseksüele benziyordu ancak ameliyetın etkisi geçtikten sonra ki bu da 1 ayı buldu çok güzel görünüyordu harikaydı 3500 dolara yaptırmıştı ablam.. eğer kafanda soru işaretleri varsa bunları yok edecek ve insanı düşünmüyorken bile estetik yaptırmaya ikne edecek kadar tatlı dilli ve insan pskolojisinden anlayan bir doktor öneriyorum ibrahim oskui internet sitesi de ibrahimoskui.com bence telefonla bi konuş randevu al ameliyat sonuçları da mükemmel sen yine de kendin git geçmiş olsun şimdiden
ben 5 gün once bacak germe ve diz içlerine karın bölgesine liposuction yaptırdım. alınan yağlar göz altlarıma ve dudak cizgilerime enjekte edildi. cok mutluydum ameliyat olmadan once yuzum gençlesecek die. ama suan cok mutsuzum yüzümün şekli tamamen değişti. çok şiş ve kist gbi kitleler geliyor elime dokundugumda. tedirginim korkuyorum düzelmezse diye. ablanızınki düzeldi diyorsun. umarım benimkide düzelir. bekliyorum ole mutsuz mutsuz...((((
mrb arkadaşlar dün yüzüme basenlerimden alınan yağ enjekte edildi. doktorum hemen işime döneceğimi uzun bir süreye ihtiyacım olmadığını söylemişti amam gel görki yüzüm inanılmaz derecede şişti. yüzme bant yapıştırdı ve 3 gün kesinlikle çıkarma dedi. geceleri buz koyarsan şişlik 3 günde iner dedi. ama ben bu işlemi ailemden arkadaşlarımdan ve sevgilimden gizli yaptırmıştım aynada kendimi görünce isyan ettim ne diye her işe atlıyorum allahın verdiğine razı değilim diye. bugün mesai vardı rapor alsam sorun olur yol boyunca kime ne yalan söyleyeceğim diye kara kara düşündüm arkadaşlarıma yüzüme bakım yaptırdım sonra böyle şişti dr. önemli değil geçer dedi dedim inanır gibi oldular iş yerine gittim dişim apse yaptı 10 gün ilaç kullancağım dedim vah vah deyip üzüldüler. ama gel görki sevgilime ne diyeceğim şu sıralar aramız açık görüşmedik ama yarın çıkar gelir yüzümü görünce bakım yaptırdım falan desem inş. inanır ama felaket kızacak eminim. bacaklarım liposaction dan dolayı yan tarafları çok ağrıyor ve morluk var 3 gün banyo yapmayacakmışım neyse 5 günde idare ederim ama şu yüzüm inse artık çok kötü hissediyrm kendimi. ikinci seansa 15 gün sonra gel dedi dr. ama gitmem bu halde eve nasıl giderim yanak denien birşey yokken 3 ayda kocaman yanaklarımın oluşması pek de inandırıcı gelmez aileme ve akrabalarıma. dedikodulara başlarlar. o yüzen eve gitmeye 25 gün var diye sevinirken yılbaşuında ne olacak halim merak ediyorum. allahım ne olur insin yılbaşımda yanaklarım ağrıyor dudaklarım küçücük kaldı zor gülüyorum ben ne yapacağım böyle..
kızlar yardım edin lütfen çeneme yağ enjenksıyonu yaptırmak istıyorum ama memnun olan var mı bılmıorm bı yardım etsenız help helppppppppppp??
yaa dayanamıyorum artık her gören ölü gibisin diyor, nolur biri bana yardım etsin bi fikir verin hiç yok mu yağ enjeksiyonu için doktor önerecek??? sürekli ağlıyorum foto çekliyorum tam bugün iyiym diyorum biri çıkıyor bana zombi gibisin şu yüzüne bak diyor.nolur biri bana yardımcı olsun gerçekten çok kötü bunalıma girdim onur erol, yakup avşar, üzhtü demir.... yokmu hiç yağ enj. yaptırıp memnun olan??? bütün pararmı biriktirebilirim bunun için çünkü artık dayanamıyorum piskolojik tedavi alcam bu gidişle ama o da buçökük yüzümü düzeltmez((( çok üzüyor insanlar beni çok çareisizm çooook
Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, sadece fikir vermek için yazıyorum. Eğer ciddi bir sorununuz çok ciddi bir sorununuz yoksa yağ enjeksiyonu işine girişmeyin.Bu yağ enjeksiyonunu hele hele elmacık kemiklerine ve göz altlarına iyi olacak diye yaptırmayın. Altını çiziyorum ve bunu okuyan ve yaptırmayı düşünen insanlar için benim canım çok yandı üzeaprinden 1 yıl geçmesine rağmen düzelmedi eğer çok ciddi bir sorun yoksa yaptırmayın pişman olursunuz. Geri dönüşü mümkün olmayan kötü sonuçlara yol açabilir. Eğer ciddi bir sorun var yaptıracaksanızda doktorunuzu iyi seçin ama bence yüzünüze yanaklarınıza hele hele göz altları ve elmacıklara kesinlikle yağ enjekte ettirmeyin
Ne oldu ki canim nasil sorunlar yasadin ben yaptirdim goz altlarima ama inmesini bekliyorum benimde hosuma gitmedi yuzumun sekli bozuldu ama kim yapmissa iner diyor sen farkli yazmissin bir yil oldu diyorsun benim daha bir ay olmadi cogu indi insallh hepsi iner kaybolur eski halim daha guzel di cunku ama sen beni korkuttun
mrb arkadaşlar dün yüzüme basenlerimden alınan yağ enjekte edildi. doktorum hemen işime döneceğimi uzun bir süreye ihtiyacım olmadığını söylemişti amam gel görki yüzüm inanılmaz derecede şişti. yüzme bant yapıştırdı ve 3 gün kesinlikle çıkarma dedi. geceleri buz koyarsan şişlik 3 günde iner dedi. ama ben bu işlemi ailemden arkadaşlarımdan ve sevgilimden gizli yaptırmıştım aynada kendimi görünce isyan ettim ne diye her işe atlıyorum allahın verdiğine razı değilim diye. bugün mesai vardı rapor alsam sorun olur yol boyunca kime ne yalan söyleyeceğim diye kara kara düşündüm arkadaşlarıma yüzüme bakım yaptırdım sonra böyle şişti dr. önemli değil geçer dedi dedim inanır gibi oldular iş yerine gittim dişim apse yaptı 10 gün ilaç kullancağım dedim vah vah deyip üzüldüler. ama gel görki sevgilime ne diyeceğim şu sıralar aramız açık görüşmedik ama yarın çıkar gelir yüzümü görünce bakım yaptırdım falan desem inş. inanır ama felaket kızacak eminim. bacaklarım liposaction dan dolayı yan tarafları çok ağrıyor ve morluk var 3 gün banyo yapmayacakmışım neyse 5 günde idare ederim ama şu yüzüm inse artık çok kötü hissediyrm kendimi. ikinci seansa 15 gün sonra gel dedi dr. ama gitmem bu halde eve nasıl giderim yanak denien birşey yokken 3 ayda kocaman yanaklarımın oluşması pek de inandırıcı gelmez aileme ve akrabalarıma. dedikodulara başlarlar. o yüzen eve gitmeye 25 gün var diye sevinirken yılbaşuında ne olacak halim merak ediyorum. allahım ne olur insin yılbaşımda yanaklarım ağrıyor dudaklarım küçücük kaldı zor gülüyorum ben ne yapacağım böyle..