evet haklısın canım ben de özeldeki ücretleri fazla bulduğumdan 2 sefer de devlette oldum, ilkinde ben de öğrenciydim ve ailem desteklemiyordu, sağlık sorunlarım artınca kabul ettiler ve kbb de olduğum için hiçbir ücret ödemedim, estetik de yaptılar. Ama eğriliği düzelmedi, şikayetlerim geçmedi, 4 yıl sonra başka bir devlet hastanesinde plastik cerrahiye gittim, sağolsun asistan hanım burnumu daha kötü bir hale getirmiş, eski burnumu arıyorum şu an. O kadar saçma bir ameliyat ki, forumda yazdım herkesi uyarmak istedim sakın gitmeyin, özelde olun diyo. Sana da aynı tavsiyeyi vermek istiyorum, pişman olmanı istemem, ben çok kötü günler geçirdim, psikolojim bozuldu günlerce ağladım ve uzun araştırmalarım sonucu devlette estetikle ilgili bir operasyon geçirmenin çok riskli olduğuna karar verdim. Bunu şu an özelde görüştüğüm profesörler de dedi. Araştırma hastanelerinde asistan doktorlar yapar, o yüzden sen hata etmişsin, burun ameliyatını herkes yapamaz, çok fazla deneyim gerektirir dediler. O yüzden doktorunu çok iyi araştır, gerekirse ertele, acele etme, özelde makul fiyatlara yapan hocalar da var bence ailenle görüş canım. Benim babam kendini suçladı, keşke ilk seferde özele gitseydik bu sıkıntıları çekmeseydin diye benden çok üzüldü. Telafisi kolay olan bir şey değil , o yüzden sakın araştrımadan olma. Hem bu sıkıntıları yaşadım hem maddi açıdan da o para benden bir şekilde çıkmış olacak. Çektiğim dertler yanıma kaldı, kötü bir hatıra olarak kalacak. O hastaneye de bir daha adımımı atamayacağım.
Benim yağ işini burun ameliyatında yapacak, ikisini birlikte. Zaten narkozla uyuduğun için, ikisi birlikte oluyor ama ayrı ayrı zamanlarda olayım dersen sırf yağ enjeksiyonuna 2 bin tl civarı ödüyorsun. Benden bir ücret talep etmedi , yarım saat daha fazla zaman ayırcak, olmuşken güzel olsun herşeyiyle dedi. Sana da çok geçmiş olsun, umarım hiçbir sorun yaşamazsın canım.