• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu

Danıştım, zamanla geçeceğini söylüyor. Ama burda yillardir geçmedigini soyleyenler var. Ve çeneme yapilan dolgu agız kenarına kaydı, konuşurken, gülerken ağzımın alt yanı yamuluyor. Ya da ödemdem bilmiyorum. Doktor, dolgunun kasa baskı yaptığını, bu yüzden şu an böyle bir durumun yaşandığını söyledi. Hala çok canım yanıyor ve her gün ağrı kesici aliyorum :KK43:( inşallah en kısa zamanda geçer
Danıştım, zamanla geçeceğini söylüyor. Ama burda yillardir geçmedigini soyleyenler var. Ve çeneme yapilan dolgu agız kenarına kaydı, konuşurken, gülerken ağzımın alt yanı yamuluyor. Ya da ödemdem bilmiyorum. Doktor, dolgunun kasa baskı yaptığını, bu yüzden şu an böyle bir durumun yaşandığını söyledi. Hala çok canım yanıyor ve her gün ağrı kesici aliyorum :KK43:( inşallah en kısa zamanda geçer

Merhaba Minimopanda,
bende 2 hafta önce yag dolgusu Ceneme yaptirdim ayni senin yazdigin gibi alt dudagimda konusunca ve gülünce yamukluk var. Sende nasil oldu gectimi ? Lütfen bana cevap ver. Almanyadayim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Yaptirdigim dr Ankarada ve ilgisiz benimle, gecer bekle diyor. Kalacak diye cok korkuyom

Merhabalar. Yeni üye oldum keşke daha önce olsaymışım. 9 ay önce göz altlarımı ve nazolabial bölgeyi hafifçe doldursun diye yağ enjeksiyonu oldum. Karnımdan alındı. Ama ilk saniyeden itibaren büyük bir şok yaşadım. Geçecek eriyecek diye diye aylarca oyaladı doktorum. Yurt dışında yaşıyorum ve yaz tatiline denk getirip Türkiyede yaptırayım demiştim. İnanın aylarca yüzüm iğrenç bir şekilde şiş görünüyordu. Her gören sen yüzüne ne yaptırdın böyle diyordu. Her aynaya bıraktığımda gözlerimden yaşlar akıyordu. Ailem de çok üzüldü bu duruma. Onları üzdüğüme dahada çok üzülüyordum. Verdiģim 5000 liraya mı yanayım, çektiğim acılara ve üzüntülere mi 😔😔😔 kimseye tavsiye etmiyorum. 9 ay geçti sol yanağımda inanılmaz bir fazlalık var, gülünce adeta dışarı fışkırıyor sol yanağım. Göz altında kalıp gibi gözle görülen bir şişlik var. Gülmeye utanır oldum. Halbuki öyle güzel gülerdimki. Öylesine güzel yüz hatlarım vardıki, yaşımdan en az 10 yaş genç gösteriyordum. Bir bakan birdaha dönüp bakıyordu eskiden. Şimdi ise yüzünde garip bir botoks ifadesiyle gezen çirkin ve yaşımdan büyük gösteren birine döndün. Temmuzda yeniden gelicem ve başka bir doktordan düzeltmesini isteyeceğim. Yapan doktora zerre güvenim kalmadı. Parayı alana kadar iyiydi, sonrasında kontrole gittiğimde oturtmadı bile beni, inanın ayakta iki saniye yüzüme baktı masaj yapın geçecek dedi ve resmen git dedi. İnşallah diğer Doktor bunları çıkarır, eski güzel halime dönmek istiyorum. Aylarca üzüldüm ağladım. Kimlerin bedduasını aldım da böyle oldum dedim. Adaklar adadım. Ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Yağların geri çekilme imkanı varmı, bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim

Merhabalar. Yeni üye oldum keşke daha önce olsaymışım. 9 ay önce göz altlarımı ve nazolabial bölgeyi hafifçe doldursun diye yağ enjeksiyonu oldum. Karnımdan alındı. Ama ilk saniyeden itibaren büyük bir şok yaşadım. Geçecek eriyecek diye diye aylarca oyaladı doktorum. Yurt dışında yaşıyorum ve yaz tatiline denk getirip Türkiyede yaptırayım demiştim. İnanın aylarca yüzüm iğrenç bir şekilde şiş görünüyordu. Her gören sen yüzüne ne yaptırdın böyle diyordu. Her aynaya bıraktığımda gözlerimden yaşlar akıyordu. Ailem de çok üzüldü bu duruma. Onları üzdüğüme dahada çok üzülüyordum. Verdiģim 5000 liraya mı yanayım, çektiğim acılara ve üzüntülere mi 😔😔😔 kimseye tavsiye etmiyorum. 9 ay geçti sol yanağımda inanılmaz bir fazlalık var, gülünce adeta dışarı fışkırıyor sol yanağım. Göz altında kalıp gibi gözle görülen bir şişlik var. Gülmeye utanır oldum. Halbuki öyle güzel gülerdimki. Öylesine güzel yüz hatlarım vardıki, yaşımdan en az 10 yaş genç gösteriyordum. Bir bakan birdaha dönüp bakıyordu eskiden. Şimdi ise yüzünde garip bir botoks ifadesiyle gezen çirkin ve yaşımdan büyük gösteren birine döndün. Temmuzda yeniden gelicem ve başka bir doktordan düzeltmesini isteyeceğim. Yapan doktora zerre güvenim kalmadı. Parayı alana kadar iyiydi, sonrasında kontrole gittiğimde oturtmadı bile beni, inanın ayakta iki saniye yüzüme baktı masaj yapın geçecek dedi ve resmen git dedi. İnşallah diğer Doktor bunları çıkarır, eski güzel halime dönmek istiyorum. Aylarca üzüldüm ağladım. Kimlerin bedduasını aldım da böyle oldum dedim. Adaklar adadım. Ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Yağların geri çekilme imkanı varmı, bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim
Yakamoz çok geçmiş olsun.Düzeltmek için dürüst işinde iyi bir doktora görün derim.Sana faydası olabilecek en azından gerçek bilgi verecek bir doktorun ismini özelden yazarım.
Lütfen yağ enjeksiyonunu Türkiye de yaptırmayın. Türk doktorları bu işte çok acemiler ve bunu kabul etmek istemiyorlar. Japonya Kore Amerika hatta Tayland bu işte iyi ülkeler. Kore ve Tayland fiyat açısından uygun da üstelik.

ya kim ne derse desin ben elmacık kemiklerime yağ enjeksiyonu yaptırdım ve elmacık kemiklerimdekiler eridi, hatta hafşfce aşağı kaydı şu an bir yanağım diğerinden daha tombiş. öyle de kaldı. naapsam kafayı taktım. var mı bi fikri olan?
Ben de yağ enj yaptrdım alt ust goz alın şakak dudak, göz altım ve üstü giç memnun kalmadım sol göz altım boyle halka gibi aşağı çekildi sağ göz kapağım çekildi buruşuk garip oldu. Eski halimi mumla arıyorum şu an. 10 gün önce yaptrdım günlerdir mutsuz ve huzursuzum sakın sakın oynamayın özellikle göz alti üstü de oyle çok riskli. Değmezdi çok pişmanım😔😔😔

Merhaba. Ben de aynı sorunu yaşıyorum malesef. Sorunu ne yaptınız? Hala doktor arayışındayım. Bana da yardımcı olur musunuz??

Ben de yağ enj yaptrdım alt ust goz alın şakak dudak, göz altım ve üstü giç memnun kalmadım sol göz altım boyle halka gibi aşağı çekildi sağ göz kapağım çekildi buruşuk garip oldu. Eski halimi mumla arıyorum şu an. 10 gün önce yaptrdım günlerdir mutsuz ve huzursuzum sakın sakın oynamayın özellikle göz alti üstü de oyle çok riskli. Değmezdi çok pişmanım😔😔😔
Çok opia, masaj ve mimikle eritilebiliyor bu yağlar diye biliyorum. Umarım zamanla düzelir. Doktor çok önemli. İnan Kore’de günlük bi uygulama. Ama Türk doktorlar bu konuda çok kötü. Burun dışında başarıları yok. Senin doktorun kimdi.? Ben de arayıştayım kötü doktora rast gelmekten çok korkuyorum.

Çok opia, masaj ve mimikle eritilebiliyor bu yağlar diye biliyorum. Umarım zamanla düzelir. Doktor çok önemli. İnan Kore’de günlük bi uygulama. Ama Türk doktorlar bu konuda çok kötü. Burun dışında başarıları yok. Senin doktorun kimdi.? Ben de arayıştayım kötü doktora rast gelmekten çok korkuyorum.
[/
* çok geçmiş olsun opia yazacaktım düzenleme zamanı dolduktan sonra gördüm.

Lütfen yağ enjeksiyonu yaptırıp memnun olanlar zaman ayırıp eğer burda yazmak istemiyorlarsa bile mesajla bilgi versinler. Yağ enjeksiyonu için grup kurabiliriz. Hepimiz için bu yolda yürümek kolaylaşır.Ve böylelikle bizden sonrakilere bu yolda kolaylık sağlayacak tecrübeler paylaşabiliriz.

Bu şekilde kötü örneklerden dolayı boş boş beklemekten ya da yanlış doktorların peşine takılmaktan başka yapacağımız birşey kalmıyor.

Doktorum Berker Büyükgüral dı gözüm kapalı güvenerek girdim, şu an yüzümün şekli değişti simetrisi konturu bozuldu , artık hiç bir doktora guvenim kalmadı asla gitmem bir faha şu an iyileşme surecindeyim oturmasını bekliyorum tam

2 ay dan sonra yorumlarinizi yapın. Öncesinde net oturmuş olmuyor. Ben 2 seans yaptırdım 6 ay arayla. Ilkinde benimde yüzümün bir tarafı diğerine gore daha sisikti. 2.seansta düzeltti. Supriz an çok memnunum.
Birde tavsiyem size. Gözaltı görüştü yaptırmayın oralara yağ enjeksiyonu uygun degilmis dedi doktorum
Benim sakaklar elmaciklar nazobial bolge yanaklar ve dudaga yapikdi cok memnunum hic yapmacik olmadi.bilmeyenler sadece kilomu sldin diye soruyorlar

2 ay dan sonra yorumlarinizi yapın. Öncesinde net oturmuş olmuyor. Ben 2 seans yaptırdım 6 ay arayla. Ilkinde benimde yüzümün bir tarafı diğerine gore daha sisikti. 2.seansta düzeltti. Supriz an çok memnunum.
Birde tavsiyem size. Gözaltı görüştü yaptırmayın oralara yağ enjeksiyonu uygun degilmis dedi doktorum
Benim sakaklar elmaciklar nazobial bolge yanaklar ve dudaga yapikdi cok memnunum hic yapmacik olmadi.bilmeyenler sadece kilomu sldin diye soruyorlar
Doktorunuz kimdi?

Göz altı ve göz üstü yüzümün şeklini değiştirdi resmen. İlk yaptgmda 2 yıl once sadece göz üstüme yani kaş ile göz arasındaki çukurluğa yaptrmstim çok iyi olmustu şu an resmen yüzümün şekli bi garip oldu

Göz altı ve göz üstü yüzümün şeklini değiştirdi resmen. İlk yaptgmda 2 yıl once sadece göz üstüme yani kaş ile göz arasındaki çukurluğa yaptrmstim çok iyi olmustu şu an resmen yüzümün şekli bi garip oldu
Geçmiş olsun umarım düzelir. Bana doktorum o bölge için yağ enjeksiyonu riskli demisti o yüzden hiç ellemedi.

Ama bir daha yaptırrmyım yağ enj, asla. İyileşme sureci çok yıpratıcı

Biraz daha araştırıp tatmin olmazsam koreye gitmeyi düşünüyorum.benim istediğim daha çok oradaki gibi daha sevimli bir yüz.öyle çok çıkık elmacık kemik büyük dudaklar falan istemiyorum.
Ben de kore düşünüyorum. Bana da haber verir misiniz. Vize lazım mı

2 gün önce göz altı torbaları nı aldırıp göz altıyla yanak birleşimine yağ doku transferi yapıldı şuan erken dönem oldugu için bişey diyemiyorum inşallh güzel olur sonucu çünkü şuan korkunç görünüyorum
Nasıl oldunuz bende aynı yapcam. Foto göebilirmiyim. Pişmanmısınız yoksa mutlumu

Ben de 11 ekimde tum yuzume yag enjeksiyonu ameliyatı oldum. Uzulerek soyluyorum ki pisman olanlar arasinda yer aliyorum su an itibariyle. Umarim ilerleyen gunlerde en azindan insan icine cikacak duruma gelirim. Goz alti torbası ameliyati ve burun revizyon ile birlikte kombine bir ameliyat oldu. Daha simdiden burundan muazzam memnunum ancak geri kalan kisim icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Yuzum hava basilmis gibi cenem kare ve gozlerimin altina yumurta konulmuscasina sis. Yanaklarimin ve çenemin kenarları da bir tuhaf ve suratim kocaman oldu. Halbuki tek istedigim dar ve uzun cenemin yuzume daha uyumlu gozukmesiydi. Tamamen estetik kaygi ile yaptirilan bir ameliyatin bir insani bu kadar cirkinlestirmesi inanilir gibi degil. Doktorum cok iyi bir doktor ve herhangi bir teknik vs hatasi yaptigini asla dusunmuyorum. Sadece yag dolgusu benim icin yanlis secimdi galiba. Yuzume alnima sakaklarima elmaciklarin altina ve jawline kismina olmak uzere toplamda 100 cc yag konuldu ve diger yorumlarda defalarca adi gectigi icin soylemeden edemeyecegim ben de su anda Bulent Ersoya benziyorum. Keske zamani geri dondurmenin bir yolu olsa. Paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek. Zaman gectikce mutlaka guncelleyecegim ve umarim dusuncelerim degisir ancak pek zannetmiyorum zira sislikler inse de yaglarin bir kısmı erise de ve sanliysam da simetrik bir sekilde erise bile su anki seklinde bir ebleklik var kesinlikle. Ha bir de gıdı liposuction da var ki tum bunlari biraz gereksiz yere yaptirdim. Dunyanin en güzel kadini degildim elbette ama keskin hatlarim vardi. Su an tüm yüzüm bozuldu. Umarim bir sonuca varmakta erken davraniyorumdur.

Back
X