- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Ben de sivilce sikayetiyle cildiye uzmanina gitmistim ve diyet listesi vermisti .Daha dogrusu dikkat etmem gereken gidalar .Mesela kizartma yiyeyim 15 dk sonra peceteye sil alnimi oldugu gibi yağYagli cildin yagli yiyip yememekle alakasi yok. Benim de saclarim yaglidir. Yag bezleri cok calisiyor demek. Malesef tip buna henuz care bulamadi. Su meshur akne ilaci var "r" ile baslayan. O yag bezlerinin calismasini durduruyor ama malesef cok tehlikeli bir ilac. Baskaca da bir cozum yok henuz.
Yağlanması için birşey diyemiyeceğim ama çok dökülüyorsa doktora gidip kan tahlili yaptırsın tiroid,kansızlık,vitaminsizlik vs bunlara baktırsın ayrıca başka tahlillerde isteyebilir ailesinde de varmı böyle dökülen.Güzel hanımlar yardımci olursaniz sevinirim
Eşimin saçları inanılmaz yağlı bıktık bu durumdan yıkasin kurutsun 2 saat sonra yapış yapış pasparlak oluyor
Çok fena dökülmeyede başladı
Bissürü şampuan denedik bi fayda göremedik
Sizin önerebilceginiz bişeyler var mı ?
Bir aydir diyet yapiyorum. Yemeklerime neredeyse hic yag koymuyorum desem yeridir. O kadar ki az kullaniyorum. Buna ragmen hala cildim yaglaniyor eskisi gibi. Ben yiyecekle ilgisi olmadigini dusunuyorum. Ve doktorum da yemekle alakasi olmadigini soylemisti. Bilemiyorum.Ben de sivilce sikayetiyle cildiye uzmanina gitmistim ve diyet listesi vermisti .Daha dogrusu dikkat etmem gereken gidalar .Mesela kizartma yiyeyim 15 dk sonra peceteye sil alnimi oldugu gibi yağ
Hemen araştırıp bulucam o ürünu teşekkür ederimtek ve kesin cozumu var :)
yves rocher isirgan otlu sampuan , 3 yikamadan sonra gule gule yagli saclar diyebilirsiniz , cidden mucizevi bir urun
Aynen en iyisi bi doktora gitmek sanırımYağlanması için birşey diyemiyeceğim ama çok dökülüyorsa doktora gidip kan tahlili yaptırsın tiroid,kansızlık,vitaminsizlik vs bunlara baktırsın ayrıca başka tahlillerde isteyebilir ailesinde de varmı böyle dökülen.
Kurutsun valla köktenProzinc normal-yagli saclar icin yagi alip guzel dengeledi benim sac derimi.Uzun sure kullanilmiyor kurutuyor cunku saclari.
tek ve kesin cozumu var :)
yves rocher isirgan otlu sampuan , 3 yikamadan sonra gule gule yagli saclar diyebilirsiniz , cidden mucizevi bir urun
Evet tam üzerine bastınız ben o şekilde kurtuldum.ama benim sivilce sorunumda vardı.Yagli cildin yagli yiyip yememekle alakasi yok. Benim de saclarim yaglidir. Yag bezleri cok calisiyor demek. Malesef tip buna henuz care bulamadi. Su meshur akne ilaci var "r" ile baslayan. O yag bezlerinin calismasini durduruyor ama malesef cok tehlikeli bir ilac. Baskaca da bir cozum yok henuz.
Ben de kullandim o ilactan. Ama ilac bitince cildim yeniden yaglanmaya basladi. Bunun kalici tedavisi yok.Evet tam üzerine bastınız ben o şekilde kurtuldum.ama benim sivilce sorunumda vardı.
Nerde bulabilirim bende de aynı sorun var.tek ve kesin cozumu var :)
Güzel hanımlar yardımci olursaniz sevinirim
Eşimin saçları inanılmaz yağlı bıktık bu durumdan yıkasin kurutsun 2 saat sonra yapış yapış pasparlak oluyor
Çok fena dökülmeyede başladı
Bissürü şampuan denedik bi fayda göremedik
Sizin önerebilceginiz bişeyler var mı ?
tek ve kesin cozumu var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?