- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama saçı boyamak inanılmaz kurutuyor. Benim saçlarım da çok yağlıydı, iki ayda bir kendi rengine boyuyorum 2 ay rahat ediyorum. Azıcık geciktirsem saçlarımdan yağ damlamaya başlıyor.
bende 3 yikamadan sonra ise yaramaya basladi diye hatirliyorum , 3 senedir kullaniyorum , eski yagli saclarim gitti su anda hic yaglanma problrmi yasamiyorumİlk yıkamadan fark ediliyor mu peki etkisi? Geçen hafta misafir olduğum bir evde kullanmışım ben bu şampuanı şimdi araştırırken şişesinden tanıdım. 2 yıkama kullandım yağlanmayı geciktirici hiçbir etkisi olmadı bende. Eğer ilk birkaç yıkamada işe yaramıyor düzenli kullanımda anlaşılıyor etkisi derseniz alıp tekrar deneyeceğim.
valla ben 3 senedir kullaniyorum ve artik yaglanmiyor , cok memnunumBi aydan sonra saç alışıyo ona da
Ama bence de iyi şampuan
avm lerde yves rocher magazaarinda yada internet sitesinden online alabilirsinizNerde bulabilirim bende de aynı sorun var.
Denemek lazım gerçekten işe yarıyabılir teşekkürler.hanımlar aklıma geldi şöyle birşey anlatayım
saç uzatma yöntemlerinden birinde bir kür var sinameki otu ile yapılıyor ben de yaptım ve sinameki saçlarımı o kadar kuruttu ki
sonra öğrendim ki yalnızca diplere sürmek ve cok bekletmeden yıkamak gerekirmiş kurutuypr bildiğiniz
belki dedim bu yağ sorununa iyi gelirmiki? nasılsa doğal birşey ot yani
Bencede alakali degil ... ben gayet normal yagda yerim hatta bol tereyag tuketirim bazen.. buna ragmen cildim cok kuru.. yuzume nemkendirici uzerine zeytinyagi suruyorum.. o kdr kuru yani : (Bir aydir diyet yapiyorum. Yemeklerime neredeyse hic yag koymuyorum desem yeridir. O kadar ki az kullaniyorum. Buna ragmen hala cildim yaglaniyor eskisi gibi. Ben yiyecekle ilgisi olmadigini dusunuyorum. Ve doktorum da yemekle alakasi olmadigini soylemisti. Bilemiyorum.
Bana doktor yağlansa da eskisi kadar olmaz dedi.bu ilaç yağ bezlerini küçültüyormuş sanırımBen de kullandim o ilactan. Ama ilac bitince cildim yeniden yaglanmaya basladi. Bunun kalici tedavisi yok.
Evet kullandigin sure boyunca kucultuyor ama ilaci birakinca yag bezleri yeniden buyumeye basliyor ve bir ay icinde eski haline donuyor malesef.Bana doktor yağlansa da eskisi kadar olmaz dedi.bu ilaç yağ bezlerini küçültüyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?