Benim saçlarımda aşırı yagliydiMerhaba kızlar evet derdim yağlı saçlar bıktım her gün yıkamaktan denemediğim şampuan kalmadı. En sonda kazıtacağım. Allah rızası için yok mu çözümü olan ?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 447 gün geçti.
ayy cok zor gercektenTeşekkür ederim çokama hepsini denedim hatta daha fazlasını
dax bile anlık etki etti resmen
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1877 gün geçti.
Onu ilk defa duydumayy cok zor gercekten
gecmıs olsun ozaman bu baya dermatologluk mesele
belkı sac derısıne terapı yontemlerı ıse yarar vıtamın enjekte edıyorlar sac derısıne o tarz bırsey
gercekten cok ılgınc halbukı cok kuru olmasıda sorunOnu ilk defa duydum
Doktorun bana dediği şey
Böyle şeyler genelde genetik oluyor, iyi yönden bak saçını 2 hafta yıkamasan da rahatsın dedi![]()
Dilimi ısırayım saçım çok fazla ve de kabarıkgercekten cok ılgınc halbukı cok kuru olmasıda sorun
yaglı sac ıyıdır sacı cıldı ıyı olan bılsınn kı kel kalmaz kırısmaz en kalıtelı saglıklı olandır
oyuzden nem verıcı besleyıcı yag ıceren bırsuru urunler cıkıyor
bukadar kuruluk sızın egzama olmanıza kasıntıya dokuntuye kepege sac eksıklıgıne neden olur hep bu yasta kalmayacagız bırde ılerde saclar azalınca yerıne yenısı cıkmayınca ne olacak
buna cozum bulunmalı mutlaka![]()
Onu ilk defa duydum
Doktorun bana dediği şey
Böyle şeyler genelde genetik oluyor, iyi yönden bak saçını 2 hafta yıkamasan da rahatsın dedi![]()
roaccutane tarzı bır ılac mıDilimi ısırayım saçım çok fazla ve de kabarık
Bide ilaç kullanyorum sanırım o da kurutmada etkili
İyiyim ya üzgün surat koyma bak şimdi kendimi kötü hissettim![]()
ah o kıvırcık sacların mukemmellıgı hem ımrenmısımdır :)Benimde saçım asla yağlanmaz.
Saçlarım zaten kıvırcık. Doktorum kıvırcık saçların genel anlamda kuru oldugunu söyledi. 10 gün yikamasam bile asla yaglanmiyorlar :/
Aynısı bendeki deBenimde saçım asla yağlanmaz.
Saçlarım zaten kıvırcık. Doktorum kıvırcık saçların genel anlamda kuru oldugunu söyledi. 10 gün yikamasam bile asla yaglanmiyorlar :/
Evetroaccutane tarzı bır ılac mı
ha o ılactansa bırsey dıyemem ozaman :)
Aynısı bendeki de
Yağlanmadığı gibi sürdüğüm yağı da çekiyor
Oluk oluk yağ döksem yiyecek yani![]()
ah o kıvırcık sacların mukemmellıgı hem ımrenmısımdır :)