Kuafore keratin yuklettirinTeşekkür ederim çokama hepsini denedim hatta daha fazlasını
dax bile anlık etki etti resmen
Alakası yok, ben de boyuyorum boyaya rağmen gene yağlı.hergün sacı yıkadıgın icin değil sacının yapısı o. Ben sacımı 3 günde bir yıkamayı denedim yıkadıgım günün gecesi yağlanıyordu. Bitkisel sampuanlar sacı kurutuyor ama sertlestiriyor degmez yani takılmayın
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 39 gün geçti.
Yağı azaltıyormu gerçekten?aynı dertten muzdariptim sabahtan aksama yaglanırdı saclarım, organixin mor olan sampuanı diyorum baska hicbi sey demiyorum
Şampuan ve türevi kimyasallardan vazgeçin. Yağ dengesini bozan şeyler onlar. No poo araştırın. Onu yapamamazsaniz, doğal sabun ve ev yapımı sirke kullanın. Başta biraz zorluyor ama bir ay da falan saclar alışıyor. Hindistan cevizi yagi, badem yağı gibi yağlar ile de bakim yaparsınızMerhaba kızlar evet derdim yağlı saçlar bıktım her gün yıkamaktan denemediğim şampuan kalmadı. En sonda kazıtacağım. Allah rızası için yok mu çözümü olan ?
Yağlar daha da ağırlaştırıyor yalnız.Şampuan ve türevi kimyasallardan vazgeçin. Yağ dengesini bozan şeyler onlar. No poo araştırın. Onu yapamamazsaniz, doğal sabun ve ev yapımı sirke kullanın. Başta biraz zorluyor ama bir ay da falan saclar alışıyor. Hindistan cevizi yagi, badem yağı gibi yağlar ile de bakim yaparsınız