- Konu Sahibi yagmurcini3
-
selam kızkızlar bugünkü menüm :
uyanınca bir bardak su
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmegi,cok az lor peynir,9 zeytin :) , bi kupa sekersiz cay, yarım dilim ekmege cok az tereyagı ve recel
ara:bir dilim ananas yanında bir dilim flan elma olabilir
öglen : tarhana corbası ve 2 adet biber dolması yogurt
ara: yine ananas olabilr evde k.yemis yok yda sekersiz kahve ve bi iki tane eti form olabilr
aksam : bir kase corba ve yogurt ya da salata düsünüorum menüm nasıl kızlar
selam kıznerelerdesin?
menün iyi sadece sabah hem zeytin birazcık fazla olmuş hem de üstüne tereyağıyla iyice artmış, yağa dikkat!!!!
diğerleri iyi eğer imkanın varsa öğlen de salata gibi bişeyler ye, bir domates bile olabilir
afiyet olsun
cnm eksiklerin olduğunu bilmiyordum ama markete çıkınca alırsın çok sorun etme menün iyi salatan oldugunda muhakkak eksik etme amacanım zeytini cok seviorum bide evde peynir cok yoktu doymadım hic zeytn yedmtereyagını da az sürdüm dikkat ediorum ona..sebze flan yok evde ya daha alısverise cıkmadım carsmba ya da persmbe cıkcam menüm ii bence cnkü ben normalde dana gibi yerim öglen sebze bulabilrsem yicem söz yesil cayımı ictim büyk bi kupa suya da dikkat ediorum ben cok su icebiliorum o yönüm ii
cnm eksiklerin olduğunu bilmiyordum ama markete çıkınca alırsın çok sorun etme menün iyi salatan oldugunda muhakkak eksik etme ama
ayyyyy kızlar bugün annaneme gttm onun en dayanamadıgım yemegi patate kızartmasıdır bende cok severm 3 ögün yiebilirm kuzenime kızarttı sze yemn ederm bir dilim bile almadım canım cok cekti her seyimi veririm zannettm o an ama yemicem dedm tuttum kendme smd daha huzurlyum iiki yemedm :)
ne güzel yapmışsın arkadaşım emin ol yeseydin pişmanlık çok üzecekti seni ve emeklerin boşa gidecekti
evet cnm yemedm cok mutluyumbi zamanlar bende senn gibi 81 kiloydumm son 10 kiloyu nası aldıgmı bilmiorum ama ii bi sekilde verecegm kesin
iyi akşamlar yagmurcini,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zeliklimin-diyet-gunlugu-18.html#post21952130
şu sayfadaki benim mesajıma ve
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/486257-vennuss-diyet-gunlugum.html
şu sayfadaki ilk mesajıma bakar mısın bir zahmet belki beğenirsin ve sen de yapmak istersin, bir nevi haftalık hedefli zayıflama hareketi başlatabiliriz :)) hem eğlenceli hem de yararlı olabilirne dersin ?
canım işe geldimm burdayımmm evet ya şişman olmak çok kötü ya özgüven nerelerde yok kiiii kaybedeli uzun zaman olmuşş dün bana bir arkadaşım diyetisyene gidelim dedi bakalım dedimmmm aaaaa senin durumun benden daha kötü biliyosun değilmi demesin mi? ayyy işte herşeye alınıyoruz diyetsiyene daha öncede gittim verdim bırakıca yine aldım yağmurcinim sağlıklı beslenelim ben listeleri sevmiyorum kısıtlayınca gözüm daha da düşüyor 15 günde 5 kilo biraz fazla değil mi verelimde 2 kilo verelimmne dersin?
merhabalar yagmurcını sımdı okudum topıgını bastanda sınır oldum o kızakıloları attıgın zaman goruru kımın durumu daha kotu hıhhh bız burda cok eglenerek kılo verıoruz emın ol burda ınsanın destekcısı cok oluyor ben cogu zaman ozelıkle hafta ıcı 1 saat ancak gırebılıorum nete ama hemen hemen her aksam gırıp topıklerı okuorum zaman zaman bısıler yazamasam da zıyaret edıorum ve yedıklerımı yazıorum bazen cok dengesız beslendgım zamanlar oluo ve burda kı arkadslarım benı uyarıo burayı sevıorummm burası ıse yarıor :)
yağmurcini baktımda günlüğü açalı 15 günü geçmiş
tüm sayfaları okuyamadım
kaç kilo verdin
umarım istediğin kiloya ulaşmışsındır
ama 15 günde 5 kilo biraz fazla
bence hedefini daha az tut veya zamanı uzat
nekadar kilo vermişsen senin için kardır bence
cnm yeni topik açamıyorsun bildiğim kadarıyla sevgi meleği de yaptı ama yeni olan kapancakmış galiba aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?