Yahşi Cazibe Atv

Sinan Çalışkanoğlu kim ya.. kim seviyo bu adamı, ben şimdiye kadar bu adamı seven tek bir insan görmedim, pes valla...
tek bi yerli komedi izliyodum o da telef oldu

doğruymuşş yazık oldu diziye o yarcanın mimikleri felan çok itici

güzel bir dizi daha bitti yani
izleyici kaybedicek bu değişiklikle
bi de aile saadetini çok severek izliyordum
onu da 5 bolum yayınlayıp kaldırdılar
boyle guzel aıle dızılerı kalıyor
sacma sapan içerikli diziler kalıyor

peker açıkalının gitmesine sevindim.abuk sabuk bir tipleme olmuştu,ama manidar iyiydi yazık oldu kadınceğize .yalnız yerlerine gelen oyuncuları hangi kanalda görsem hemen kapatıyorum . ne kadar yalnış seçimler olmuş.

Hakkaten kötü oldu bu karakterlerin gitmesi,Yarcan tiplemesine de sinir oluyodum zaten,

Karşı komşu niyetine Ziver beyi koysalardı ya oraya,ne güzel işte ondan da saklıyolar zaten

evliliklerini,bi arada kalmaları ve Simge olayı için geçerli bi sebep olurdu...

Güzelim dizi mahvolmaz umarım...

Sinan Çalışkanoğlu kim ya.. kim seviyo bu adamı, ben şimdiye kadar bu adamı seven tek bir insan görmedim, pes valla...

Aynen katılıyorum,ben görmeye bile tahammül edemiyorum çok itici geliyo
akasya durağı gibi Saçma sapan diziler devam ederken böyle eğlenceli bi diziyi mahvetmezler umarım.

peker acikalinin oynatmasinlar artik dizide ya..adamda istikrar yok basladigi her diziyi yarim birakiyor

Yahşi Cazibe' dizisinde 'Peker Pekmez' karakterini canlandıran Peker Açıkalın, diziden ani ayrılışının nedenini açıkladı

Yapımcının teklifini başrol oynayacağı için kabul ettiğini belirten Açıkalın, "Oynadığım karakterin etkisi bir süre sonra azaltıldı. Düşüncemi söyledim, bir şeyin değişmediğini görünce de ayrıldım.

Her şey para değildir, para için ikinci rollerin adamı olmam, olursam kendime saygım kalmaz. Kimseyle kavgalı değilim." diye konuştu.

avrupa yakasından da böyle aniden ayrılıp ekibi zor durumda bırakmış bence peker artık zor iş bulur kendine,iş ahlakı diye birşey var diye düşünüyorum.hoş yahşi cazibeden ayrılması iyi oldu bence sıkıyordu zaten ama eşi ve kızı rolündeki oyuncular işsiz kaldı ayıp etti
ayrıca ziverbey ve makbule geçer de çok itici

bence peker acikalin makbule gecerin bile ondan fazla rol almasina bozulup cikti.
ikinci rollerin adami degilmis :) duyanda oscar sahibi cok basarili bi oyuncu sanacak.
Dünyada kendini kanitlamis oyuncular bile zaman zaman ikinci rollerde oynuyor. bu onlarin kücüklügünü degil büyüklügünü gösterir sadece

geç bile kaldı bu peker efendi diziden ayrılmakta
kuzenim ilk bölümünde demişti acaba ne zaman ayrılcak bu adam diye
iş disiplini olmayan aslında kendisine bile saygısı olmayan bi oyuncuverilen emeklere yazık olmuş dizi adına

Türk malındaki abiyenin kardeşini oynayan adammış bende yeni öğrendim
o mu geliyomuş peker rolüne

Biz bu diziyi makbule geçer tiplemesinden sonra bıraktık içimizi baydı

ziverbey bey zımbırtısını da gönderseler o adam geldi geleli izlemeye tahammül edemiyorum
vıcığı çıktı iyice

yeni tipleri sevmedim, ve hala makbule geçer gitmemiş, biri bunları çıkarıp diziyi öyle montajlasada netten izlesek

gelen tiplemeler acil gitsinler bu diziden ..son derece yapmacık ve gereksiz olmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…