Yahşi Cazibe Atv

yahşi cazibe ewet avrupa yakasından sonra böle bir dizi iyi geldi

Buda benim en unutamadigim sahnelerden biri.$arkiyi bazen ben bile söylüyorum.Esiminde saclari dökülmeye basladi,ayrica birazda kilo aldi,bu sarkiyi ona söylüyorum bazen.Gerci adam bu yüzden komplekse girdi galiba,diyete ve spora basladi

[video=youtube;PQCci9LA_ts]http://www.youtube.com/watch?v=PQCci9LA_ts[/video]

Sanatçı Peker Açıkalın bugün bir henüz ayrıntıları bilinmeyen bir tartışma sonucu fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

Sanatçının götürüldüğü hastaneden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Hastamız Peker Açıkalın bir tartışma sonrası fenalaşıp düştüğü ifadesi ile özel araç ile hastanemiz Kadıköy Şifa Kadıköy Hastanesi Acil servisine getirildi.

İlk muayenesinde solunumu ve dolaşımı yoktu, tansiyonu alınamıyordu. Siyonoze idi monitorize edildi. Ventriküler fibrilasyon da olduğu tespit edildi. Mavi kod verilip kalp ve solunum canlandırma işlemi (CPR)'ne başlandı. Saat 15.08

Yapılan uzun müdahale sırasında kalbi birkaç kez durdu ve elektroşokla geri döndürüldü. Müdahale sırasında daha önceki hastalığı hakkında Kardiyoloğundan bilgi alındı. Yapılan müdahale ve tetkikler sırasında Miyokard Enfaktüsü geçirdiği anlaşıldı.

Acil koroner Angiografi gerektiği düşünüldüğünden Koşuyolu Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi ile görüşüldü. Gerekli müdahalenin yapılabilmesi için KadıköyŞifa Kadıköy Hastanesi Kardiyoloğu eşliğinde ambulansımızla sevk edildi.

bu diziyi çok sevmiştim ama atv bizde çekmiyordu izleyemedim.neyse o sorunumuzu hallettik atv ye kavuştuk dün slow bi parça çaldı dizide nezih üçler-gülüm müş şarkı.bayıldım ya

bu akşam hıdrellez şenliğine gittim. roman havaları söyleniyordu.yahşi cazibenin jenarik müziğini roman havası şeklinde söylediler. şarkının nakarat kısmı da mağdurumda mağdurum
bu arada baya kişi de şarkıya eşlik ediyordu.

Simge ve Barış rollerinin haklarını veriyorlar gerci bütün oyuncular öyle cok komiklerr.. Sezon finalini daha yeni izledim, Simge herseyi öğrenmiş O sahnede de oyunculuğunu konusturmus, cok acı bi sahneydi.. Cok merak ediyorum.

Siz farkettinimiz mi bana mı öyle geldi bilmiyorum ama Simge tişrtü getirdiğinde, Kemal daaaank dedikten sonra Handeeee dedi gibi geldi banaaa Cemilenin yaptığı gibi :))

Son düzenleme:
Vural Çelik Yahşi Cazibe Dizisine Katıldı!

Son olarak Nuri dizisiyle karşımıza çıkan Vural Çelik yeni sezonda Yahşi Cazibe dizisinde rol alacak. Vural Çelik Ejder Komiser'in kardeşini canlandıracak.

çok gülüyorum bu vural çelik'e gayet iyi olmuş bence diziye katıldığı.ejder ve karısı hiç çekilmiyor tekbaşlarına.umarım diziden bir an önce çıkarlar.

Vural Çelik Yahşi Cazibe Dizisine Katıldı!

Son olarak Nuri dizisiyle karşımıza çıkan Vural Çelik yeni sezonda Yahşi Cazibe dizisinde rol alacak. Vural Çelik Ejder Komiser'in kardeşini canlandıracak.
oleyy Vural Çelik hayranıyız eşimle hahaha hihihi hohoho bakak görek yahşi yahşi

kızlaaar caaazeeeee ne zaman başlıcak bilenm varmı??? tanıtım falan yok hiç? bş de ejderi sanki kanal d nin tanıtım fragmanına mı gördm bana mı öylegeldi???

kızlaaar caaazeeeee ne zaman başlıcak bilenm varmı??? tanıtım falan yok hiç? bş de ejderi sanki kanal d nin tanıtım fragmanına mı gördm bana mı öylegeldi???

evet canim kanal d de sansli masa diyen bi program yapiyo o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…