Yahşi Cazibe Atv

heç işte.........

İlk başlarda çok güzeldi hiç kaçırmazdım ama
sıktı artık yaa uff

simge dizide önemli bi yer tuttuğu için çıkaramıyorlar. kemal öyle yapmasa dizide rolü olmayacak. baştan yanlış bi senaryo çizilmiş bence. zaten ilk başlarda önemli bi yeri yokmuş simgenin dizide ama tutunca ona daha çok rol vermişler. böyle oluncada kadını alıp başka bi rolün içine sokamıyorlar haliyle. ayrılsalar o kadar sahnesi olmayacak dizide sevenleride cok ama genel olarak gidişat sıkıcı oluyor böylede. bütün diziler öyle bu sezon nedense sıkıcı ilerliyor hepsi. akşam öyle bi geçer zamankiye bakayım dedim sırf şarkıyla doldurmuşlar diziyi.

dogru diyosun ondan herhalde simgeyi bende seviyorum. cazibeden daha iyi oldugu kesin. kadin cok komik yaaa. sirf kemalle simge baktiriyorlar diziye zaten

Caze cok kötü giyiniyor ya
bi ara toparlamisti gecen bi izleyeyim dedim bu nasil bi zevk ya :26:
Kiloluda degil aslinda, yanlis kiyafet secimleri yüzünden cok kilolu görünüyor :26:

başlarda keyifle izlerdim sonra diziye olan ilgimi kaybettim ve bu akşam bekir aksoyun diziye katıldığını görünce kaybolan ilgim bir anda geri geldi:)))zira kendisini çiçek taksi dizisinden beri takip etmekteyim:))))dizi çok daha keyifli izlenir hale gelmiş en azından bugünki bölümünü izlerken keyif aldım :)

Bu dizi gerçekten çok harika başlamıştı...

Peker Pekmez ve Barış'ın tiplemeleri....

Ama sonraları baya bozdu....

Karşı daireye taşınan pilot biraz toparladı evet hareket geldi diziye....

En azından artık Cazibenin de eli kolu bağlı kalmıyor....

Kemal -Simge'ye karşılık Cazibe-Gökşen rekabeti çok iyi oldu....

Ama şu Kemalin kızına ve pilotun oğluna ne gerek vardı anlamıyorum....

Bence bi çok izleyen benimle aynı fikirdeki reytinglerde başlarda ilk 3 te yer alan dizi şimdi 13-15 lerde....

kemalin kızı hiç olmamış ne gerek vardı böyle birşeye onu da anlamadım kız çok büyük duruyor kemal ile sevgili rolü verseler yakışır yani.bari daha küçük çıtı pıtı bir kız bulsalarmış hiç baba kız gibi durmuyorlarama kız çok güzel beğendim

Son 2-3 haftadır toparlamaya başladı dizi
Bu sezon hiç izlememiştim

Simi Kemal ve Cazibeyi öpüşürken gördü.. Cok fenaydı yılbası bölümünün sonu.. Fragmanda öyle. Cok merak ediyorum :18:

ay evet simge kemale cazibeyi öpüşürken gördü gözleri doldu yıkıldı resmen

fragmanlara bakılırsa herkes öğretmenmiş kemalle -cazibenin evli olduğunu ...

Yaa kızlar izleyen yok mu ben izleyemedim.. ek.i sözlükten baktım yorumlara, Cazibe kötü biri mi cikti ? Cok merak ettim yahu

Aynen canım yaa, bende üşenmedim pc actim. Sözlükte finalin cok aptalca olduğu yaziyordu, cazibe yi yerden yere vurmuslar, sözleşme yenilemedi diye..

bende ona sinirlenip kapattim zaten, bi ingiliz bi japon cikti, parami alip kacti dediler
dedim yuh... 2 sene birlikte calis calis, kadin senaryoyu uzatmadi diye kötü kadin yap...
bundan sonra gani müjde dizisi falan izlemem, iyice batirdi

bende ona sinirlenip kapattim zaten, bi ingiliz bi japon cikti, parami alip kacti dediler
dedim yuh... 2 sene birlikte calis calis, kadin senaryoyu uzatmadi diye kötü kadin yap...
bundan sonra gani müjde dizisi falan izlemem, iyice batirdi

bende simdi ara ara izlemeye calişiyorum netten, ne oldu ki?

bende simdi ara ara izlemeye calişiyorum netten, ne oldu ki?

ondan sonra bende izlemedim canim, ama sanirim cazibeyi
adamlari kandirip kandirip paralarini calip bosanan tip kadin olarak gösterdiler
kemal arastirip kötü bi insan oldugunu ögrendi, simgede birden melek oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…