Yakaladım ve Boşanıyorum.

Beddua etmeyin sinirlisiniz anlıyoruz evet insan kaldıramaz ama inanın beddua geri dönermiş Allaha havala edin Rabbim kimsenin yanına bırakmaz bu dünyada degilse öteki tarafta elbet soracaktır.Çocuklara söylemeyinde onların ne suçu var hangimiz ailemizi seçebiliyoruz onları tanımıyorsunuz haberleride yoktur belkide hayatlarını mahvediceksiniz olan kadına degil çocuklara olur burda farkına varın.Bence eşinizle barışıcaksınız öyle hissediyorum ama unutmayın bir erkek geri dönüyorsa tekrar aynı yarayı kanatmak için he istisnalar yokmu vardır ama oda çok güvenmeniz gerekir inanmak gerekir.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

En mantıklısı bu. Allah'a havale etmek. Kadın için de böyle yapman en uygunu olur, başka birinin daha dediği gibi duyurursan olan çocuklara olur. Hiçbirimiz ailemizi seçemiyoruz, çocukları üzmüş olursunuz, başkasının hakkına girmiş olursunuz, yapmayın. Ne kadar zor olsa da kadını boş verin. Benim tavsiyem eşinize açtığınız davayı da geri çekmemeniz. Çünkü daha önce de benzeri bir olay yaşamış telefonunda mesaj yakalamışsınız. O zaman ders almamış, yine alacağını zannetmem. Kararlı, iradeli durun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu konuyu okumadan geçemiyorum, okudukça sinirlerim bozuluyor.

Ya o kadına hiç hiç iyi niyetle bakamayacağım ve ben olsam kesinlikle aynı adla hesap açar, listesindeki herkesi ekler ve duvarında
defalarca yaptıklarını anlatırdım!

En azından başka yuvaları yıkmasına bşr nebze engel olurdum.

Ayrıca eşin artık kendini yerlere de atsa senin için bitmiş.

Çooooook da güzel olmuş!

O kadar kızgınım ki eski eşimin hayatı bitti tamam da o kadının hayatı mı duracak çocuklarını buldum sizce bu olayı annelerinden gurur duysun diye duyursam mı? çatlıyorum onun hayatı da bitmeli!!!

valla ben olsam söylerdim

kaç yaşında çocukları?

Cocuklarından uzak durun. Annesinin mesneti ya da mesleği her ne olursa olsun büyüdüklerinde kendileri görsünler bunu.

Cocuklarından uzak durun. Annesinin mesneti ya da mesleği her ne olursa olsun büyüdüklerinde kendileri görsünler bunu.

çok iyiyimsersin elmayracım
ama iyi değil

çocuklar er yada geç görecekler bunu zaten

içimden söylemek geçiyor ama Rabbim ayıpları açmayın örtün diyor o yüzden susuyorum

niye kameraya çektiler?

kurtulmusunuzz ondan.. hayatınızda basarılarr umarımm sızı hakeden bırıylee mutlu olursunuzz.

Son düzenleme:

gecen gun okudum yazını..ama yazmaya fırsatım olmadı dun aksam yemek yaparken aklıma geldın..bende yenı evlıyım ve ıhanetı evlenmeden once ılk askımdan ıyı bı sekılde yasayarak gordum.senın yazını okurken resmen ıcım yandı..nasıl bı serefsızmıs kı..cok guclusun masallah ..nasıl atlatabıldın mı merak ettım durumunu.msj atamıyorum sayım dolmadı bu arada

Tüm sayfaları okudum. Yaptıkları ikisinin de yanına kalmaz. Bu arada eşiniz tam bir gerizekalı. Okurken çok sövdüm kusura bakmayın.

Dur daha cok aglayacak daha, ben senin yerinde olsaydim git derdim sevgilinin yanina gozume bi dahada gozume gozukeyim deme!!!

yaa ne kadar genis bir kadin yuhh diyorum koskoca kadin sagir dilsizken boyleyse bunun dili laf yapsa kulagi duysa kim bilir neler neler yapar.

Rabbime birak o onlari bildigi gibi yapar, cocuklarinada soyleme madem buyuklermis onlarda biliyorlardir az cok annelerinin ne mal oldugunu.. Bu arada canim senin cesaretine ve bu saglam ayakta durusuna hayranim, butun kadinlar boyle olmalidir.. Hic bir erkek bizden kendimizden daha kiymetli degil, yanlis yaptilarmi direk silmek lazim bunlari. Gencsin guzelsin senin kiymetini bilecek adammi yok sana peeeeehhh o seni aldattigiyla kalir sonunda mutlu olan sen olursun.. Biraz daha sabir canim

Bence de çocuklarına söyleme...Bu onların tüm hayatını etkileyebilir hiç bir suçları yok..Evet senin de yoktu ama bu mesele o kadın senin ve eşin arasında madem öyle de kalsın..

bu kadar güçlü olmana hayran kaldım gerçekten seni tebrik edeiyorum ve en doğrusu yaptın diğer mesajları okumadım sadece seni okudum inş çocuk yoktur ama varsada sen bu dirayetle herşeyin altından kalkarsın harikasın gerçekten okurken gözlerim doldu neden bilmiyorum kadınların bu kadar güçlü olmasına bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…