canım seni istedi, kulaklarım yanıyor.. saf ben yedim tabii
helal olsun sana senın gibi kadınları aramızda görmektekten mutluluk duyuyorumm:
Benim eski esimde evlilik boyunca beni uc yada dort kadinla aldatmis bunuda bana hamileligimde beraber oldugu iki kadindan biri anlatmisti ve bu kadin mahkmede sahidimdi
Ne kadar aci dimi
Sanirsin adam dunya yakisiklisi ben ise senin gibi yurdugum yeri sallayan bir kadinim 3.5 sene oldu ayrilali
Ayrildigimizda demiyim terk edildigimde kadin ondan 4_5 yas buyuk guzel ama asla benim kadar degildi konu zatem guzellik degil cinsellik ki orasida karisik bu adam cok afedersiniz becerip yapamiyordu ( sira gelmiyodu bana herhalde) neyse ben o kadinin emdigi sutu burnundan getirdim
Cok kararliydim ankaraya gidecek onu ailesine rezil edecek aglayacak sizlayacak yuzune tukurecektim kucagimdaki 2 ayindan 1 hafta eksik olan oglumla
Ancak hastalandim bildigin hastanelik oldum ayrica ailem asla izin vermedi ki bende neler yaptim o face araciligi ile o kadarla kaldi
Iliskileri 1 sene daha yada 15 ay kadar daha devam etmis ve ayrilmislar bunuda cok garip bi sekilde ogrendim eski esim avukat araciligiyla beni arayip kadindan ozur dilememi yoksa mahkemeye vrrecegini soylemis buna yani yipratmisim iliskileriniki birbirine dusmusler ozur mu agzina s.ctim o or.spudan ozurmu dilicem o benden ozur dilicek diye baslayan up uzun kufurlu bagirmali bir konusma yasanmisti
Herneyse
O kadin beni asla unutamaz biliyorum
Kisacasi elinden geleni ardina koyma hayatimida alt ust etmis olursun onun
Icin sogur seninde inan
edepsize bak bir de kadından özür dileyecekmişsin, hangi birinden deseydinn delirmiş adamlar
Yani birde işin ilginc yanı o donem bende sınrıden oluyorum cocugu bır kere aramamıs ıste nafakaları yatırmamıs anladınmı hıc adam sıfır arasan ulasamazsın kalkıp kara suratlı f.hiseden özür dileyecekmişim
a varya dünyayı bırbırıne kattım ya herhalde aradıgına pişman olmuışturda o dönem zaten bana bır kızgın bır kızgın ben kendısını yakalamıstım sonrada bu markete gıdıyorum dıye cıktı bır daha gerı gelmedı gelırse onu maaf edeceğimi tahmin etmiş olacakki kaçti kendisisonrada ben tabi iştinden filan ettim adam zaten sevmiyor aldatıyor beni birde ben çirkefliğin bile anasını aglattım o donem
kurtuldum dıyordur o gunlerı dusununce
çok küçük evlendiniz heralde yeniden evlendiğinize çok sevindim peki çocuğunu aramıyor mu hala ? evlendiğiniz kişi oğlunuzla beraber mi yaşıyor.
19 yasında evlenmıstım 22 bosandım
sımdıde 26 olcagım ekımde ıste
cocugu aramıyor sadece 1 kere aradı 19 ayllıkken ondada cocuk onu tanımadıgı ıcınkorkmus gıtmemıs dahada aramadı yanı
evlendıgımız kısı fılan o soru karısık olmus herhalde ama berabermı yasıyorsunuz dıye sormussunuz ucumuz ıcın evet dıyorum bu soruya zaten oglum kucuk bıyolojık babada yok ortada esımı baba bılıyor
çok küçük evlenmişsin, eşin ne kadar harika birisi senin çocuğuna babalık yapıyor umarım çocuk büyüğünce ortaya çıkıp ben babanım demez eski eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?