Yakaladım ve Boşanıyorum.

O kadar kızgınım ki eski eşimin hayatı bitti tamam da o kadının hayatı mı duracak çocuklarını buldum sizce bu olayı annelerinden gurur duysun diye duyursam mı? çatlıyorum onun hayatı da bitmeli!!!

dün ki konuşmalarından belki barışır diyordum ama şimdi eski eş felan aferin silmişsin adamı, yani seninde sinirin bozulacak söylesen, ayrıca çocuklar kaç yaşında? bir de çocukların da haberi vardır belki daha büyük bir şok yaşayabilirsin bence

Valla kocan yazık etmiş kendine kii ta en başından ne olduğu belliymiş ailenin haberi var mı kalıcak edicek yerin var mı napıcaksın bundan sonraki hayatında işin gücün varmı şuan önemli olan bunlar

O kadar kızgınım ki eski eşimin hayatı bitti tamam da o kadının hayatı mı duracak çocuklarını buldum sizce bu olayı annelerinden gurur duysun diye duyursam mı? çatlıyorum onun hayatı da bitmeli!!!

Konunu yeni okudum.. Allah yardımcın olsun.. Bence hiç bulaşma. Çocukları kızsa da anneleri atamazlar ya.. Bir de yüz-göz olursan seni de yıpratırlar..Allah'a havale et gitsin.. Emin ol acısı çok iyi çıkar..

Sana sadakat sözü veren kişidir asıl yapacağın her şeyi hak eden..

kocana ve o kadına olan öfkeni masum çocuklardan çıkarma. allah havale et ve hayatınla, yeni doğmuş bebeğinle ilgilen. kendini yıpratma nolur. gerçekleri gördükten sonra, yapman gerekeni yaptıktan sonra daha ne yapabilirsin ki? hıncını alacağını düşünüyorsun ama sadece ve sadece kendine yapıcaksın hayatım, başka kimseye bişi olmicak..

çocukarınla ilgilen gerisini çöpe at. ve kocan olacak o adamın elinde avucunda ne varsa al, kendine yeni bi hayat kur. güçlü ve karakterli bi kadınsın. sana çok saygı duyuyorum, doğrusunu yapacağına inanıyorum ben

boşanmakla en doğrusunu yapıyorsun inşallah bundan sonra çok mutlu olursun
kadını çocuklarını boşver Allaha havale et sana karşı sorumluluğu olan eşindi sen onunla hesaplaş

Ben olsam söylerdim kesinlikle
Şimdi millet diyecek niye belki çocuklarınıda kandırıyordur kadın
Of ne bileyim ben konu sahibinden de öfkeliyim galiba
Ama o kadında huzursuz olmalı bi şekilde.

Hayatımda onun kadar arsız bir kadın tanımadım, hala korkmadan facebookta dolaşıyor, istesem hayatı kayar şuanda tüm arkadaş listesine bir mesaj yeter. Bu insanlar ne rahat anlamıyorum.

bence çocuklarına söyleme
kadının yaptığı çok büyük ahlaksızlık tamam ama çocukları neden bu günaha ortak olsun
kimse annesinin babasının günahını çekmek zorunda değil
kadını korkut bence ailene çocuklarına anlatırım diye
bu şekilde daha çok acı çeker sanırım
ama hala sitelerde dolaşabiliyorsa çokta umrunda olacağını düşünmüyorum
o çocuklara ve sana üzüldüm ben
diğerleri pislik zaten

Vallahi ben anlamadım kadın sağır, dilsiz, 40 yaşında eşiniz bu kadından küçük, cezbeden bir yanı yok ki size tercih edebiliyor. Burada asla sağır ve dilsiz olmasını aşağılamıyorum o insanlarında sevmeye sevilmeye hakları var ama eşiniz neden tercih etsin size bu kadını ne üstünlüğü var yani. Hem anlaşamazlar, oturup muhabbet edemezler eşinin söylediklerini bile anlayamaz hep mesajlaşıyorlar mıydı yani. Nedir sebep onu çözemedim yani erkekler genelde bir bayanın fiziğinden bir özelliğinden hoşlanırlar aldatırlar genelde eşinize onda olup bende olmayan nedir neden ona gittin diye sormadınız mı ben merak ederdim şahsen ilgilenmedim mi, çekici mi geldi o sana ne diye sorarım. Asla affetmeyin böyle birşeyi yapabilen biriyle nasıl yüzyüze bakacaksınız.

Cezbeden yanı belli değil mi arkadaşım ideal hatayı kendinde arama. bu en büyük hatan olur. Sen kanı bozuk bir adamla karşılaştın bugün bu kadın olmasaydı yarın başkası olacaktı. Allaha şükret ki çocuğun olmadan gösterdi ve yine haline şükret yaşın gençken oldu diye. yaş ilerledikçe yaşama yeniden başlama şansında gücünde azalıyor. Sakın yine o adama olan sevgine yenilip kararından dönme ve kendinide suçlama.Rabbim iyileri çıkarsın karşına

ah canım benim, dergi kapağı olacak kadar güzelliğim var elhamdüllah.

Kadın bir bağımlılık bir alışlanlıktı ve tecrübe... anlatabildim mi? küçük yaşta evlenmiş, kaç tane elinden adam geçmiş bu işin ustası. Ben ise gözlerimi eşimde açtım.

Kadın sağır dilsiz dul ama bakımlı yapılı bir kadın. burada herkes kadını kötürüm gibi yaptı. öyle değil sahil kenarında evi var, demekki eski eşi zengin falandı.

bu erkekler kadınları kandıramayacagını ne zaman anlayacak abaca...

yahu sen kalk ıhanet et ama haberı olmayacagını dusun bı kere Allah ızın vermez nıtekım de butun ıhanetlerı Allah cıkartıyor magdurun karsısına...

çok üzüldüm bi insan hayatı harcamak bu kadar kolay olmamalı hanı derler ya bı ınsan bılmıyorsa ne ıstedıgını senı de yakar kendını de mı neydı oyle bı sey aynen oyle..

Allah kurtarmıs dönme ki hatasını anlasın.. dönme ki kendıne olan saygını kaybetme...

hmmm ewet erkeklere tecrubelı olgun kadınlar cazıp gelıyor saf temız kadınlarıda kenarda elde avucta goruyor yazıklar olsun...

Gerçekten erkeklerimiz delirdimi ne madem böyle birşey var neden evlenip hayallerini öldürüyorsun bir insanın gencecik yaşanmayı bekleyen hayaller Rabbim sormazmı bunun hesabını sorar heleki böyle mübarek günlerde tövbe yarabbim şeytan şaşırtmasınHakkınızda hayırlısı olsun hayırlısıda olucaktır inşallah eminim daha fazla sizi kandırmasına Rabbim izin vermemiş çıkmış karşınıza bir şekilde bundan sonrası için Allahım yardımcınız olsun kararlılıgınız ve dik duruşunuzdan dolayı tebrik ederim yolunuz açık olsun.

bedduanın dönüp dolasacagı yer sahibidir.
beddua etme arkadasım.Allaha havale ediyorum de.
Rabbim zaten verecektir cezalarını sen emin ol.
birde kadına suc bulma kocanda suc diyenler.
adamın cezasını veriyor zaten konu sahibi.
kadınsa hala uzuvlarının peşinde.

Sinirimden ne yapacağımı bilemedim, dediğiniz gibi beddua etmek bana da yakışmaz. Allah a havale ettim. Eşime de demiştim seni Allah'a havale ediyorum, elbet o bir gün cezanı verecektir. işte o gün bugün, her gün ne göz yaşı döküyor, araya ne insanlar sokuyor.

Dün tanıdığımızın evinde konuştuk kendini yerden yerlere attı, gözleri ağlamaktan şişti, bitti dedim, yapma diye haykırdı. üç saat boyunca göz yaşları sel oldu. Bilemedim seni anlayamadım, ben çok hatalıyım dedi görmeliydiniz. Tüm konuşmaları tanıdığımız kameraya çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…