- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
O kadar kızgınım ki eski eşimin hayatı bitti tamam da o kadının hayatı mı duracak çocuklarını buldum sizce bu olayı annelerinden gurur duysun diye duyursam mı? çatlıyorum onun hayatı da bitmeli!!!
O kadar kızgınım ki eski eşimin hayatı bitti tamam da o kadının hayatı mı duracak çocuklarını buldum sizce bu olayı annelerinden gurur duysun diye duyursam mı? çatlıyorum onun hayatı da bitmeli!!!
Vallahi ben anlamadım kadın sağır, dilsiz, 40 yaşında eşiniz bu kadından küçük, cezbeden bir yanı yok ki size tercih edebiliyor. Burada asla sağır ve dilsiz olmasını aşağılamıyorum o insanlarında sevmeye sevilmeye hakları var ama eşiniz neden tercih etsin size bu kadını ne üstünlüğü var yani. Hem anlaşamazlar, oturup muhabbet edemezler eşinin söylediklerini bile anlayamaz hep mesajlaşıyorlar mıydı yani. Nedir sebep onu çözemedim yani erkekler genelde bir bayanın fiziğinden bir özelliğinden hoşlanırlar aldatırlar genelde eşinize onda olup bende olmayan nedir neden ona gittin diye sormadınız mı ben merak ederdim şahsen ilgilenmedim mi, çekici mi geldi o sana ne diye sorarım. Asla affetmeyin böyle birşeyi yapabilen biriyle nasıl yüzyüze bakacaksınız.
ah canım benim, dergi kapağı olacak kadar güzelliğim var elhamdüllah.
Kadın bir bağımlılık bir alışlanlıktı ve tecrübe... anlatabildim mi? küçük yaşta evlenmiş, kaç tane elinden adam geçmiş bu işin ustası. Ben ise gözlerimi eşimde açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?