Hep aynı kişiden mi şüpheleniyorsunuz ?
Şüphelerinizi eşinize yansıtıyor musunuz ?
Hayir arkadaslar. kisiler degisebiliyor. Surekli ayni kisiden degil.Olay bir tek Elif üzerinden mi cereyan ediyor ?
Zaman zaman başkaları ile ilgili de şüphelerin olmadı mı ?
Yiprandim zaten. Hayattan bezdim.Böyle giderse çabuk yıpranırsın sen
Yendigimi dusunuyordum. Artik ilac kullanmiyorum demek gurur vericiydi benim icin. Yine psikiyatriste gitmwk oyle zor geliyor ki. Beni en iyi bu hastaligi yasamis kisiler anlar zaten. Dusunceler gecip esime guveniyorum eminim hic bir yanlisi yok diyorum su an mesela. Aama biliyorum ki yone gelecek. Engel olamiyorum.Gecmis olmuş..Bende okb hastasıydim gerçi tam anlamıyla geçmedi ama rahat nefes alabiliyorum..Ne zordur saçma gelen düşünceleri bile bile yapmak yada düşünmek..Takıntı takıntı insanın hayatını zehir ediyo bir takıntı gider biri gelir saçma olduğunu bile bile yaparız düşünürüz bu hastalığın sonu yok anladığım kadarıyla ilaç kısa vadede çözüm etmiyor en az 1 yıl 2 iyileştim dersin bi süre sonra slklntl stres başa donersin
Hayir arkadaslar. kisiler degisebiliyor. Surekli ayni kisiden degil.
Sanirim oyle yapacagim. Evet hep esimin beni aldatmasiyla ilgili suphelerim var. Baska konularda takintili bir insan sayilmam.Tedavine kaldığın yerden devam et.
Gerekirse dr. değiştir .
Bu şekilde devam etmeyeceğini sende biliyorsun .
Bu güvensizlik hissi , aşırı şüphecilik sadece eşine karşı mı var?
Evet canim. Tek takintim bu. Baska hic bor sorunum, sıkıntım yok. Tekrar ilaca baslamayi resmen gurur yapiyorum. Ama mecnurum galiba. Simdi kendimi iyi hissediyorum diye doktora gitmeyecegim. Ama tas catlasin 15 gün sonra yine bir ayrintiya kafayi takip esimden suphelenecegim. Hep boyle oluyor cunku.takıntılarım sadece bu yöndemi benim birden fazla takıntım vardı inan çıldırıyordum resmen.dua edemezdim edemedikce tekrar tekrar etmeye calisirdim,aileme bişey gerçek korkusu bunun yaninda eşimin bekarken ki hayatı üstüne çok gitmisimdir bu konuda şükür atlattım ama slklntl stres anında tekrardan gucsuzleseblilyosun mesela şuan ocağa,musluğu kapadım mi diye defalarca bakarım bunada sukurilaçsız devam gidebildiğin yere kadar ilaç zaten ayrı bi slklntl onuda kullanan bilir..inşallah sende atlatırsın
gurur yapacak bişey yok herşey sağlığın için ilaçsız zor yine şükür tek bi takıntın var ilaç +kendinde üstüne gidersen allahım izniyle kurtulursunEvet canim. Tek takintim bu. Baska hic bor sorunum, sıkıntım yok. Tekrar ilaca baslamayi resmen gurur yapiyorum. Ama mecnurum galiba. Simdi kendimi iyi hissediyorum diye doktora gitmeyecegim. Ama tas catlasin 15 gün sonra yine bir ayrintiya kafayi takip esimden suphelenecegim. Hep boyle oluyor cunku.
ne diyeceğimi bilemedim...bazen insanın elinde olamıyo çok özel değilse anlatirmisinEsin hastalığını bilıyor mu?
Benim esim beni terketti bu hastalığı bahane ederek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?