Yakamı bırakmıyor

Yaren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
85
51
88
32
Selam nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim görev yaptığım yerde bir polis aylar önce numaramı bulmaya çalışıyor buluyor benle iletişime geçip beni sevdiğini VS söylüyor ben ise : hazır olmadığımı yeni bir duruma istemediğimi söyledim bu süreçte burası küçük yer hep karşıma çıktı her yerde, ailesine de anlatmış etmiş neyse geçen hafta beni aradı evlenmeyi düşünüyor musun dedi, hayır istemiyorum daha dedim sonra bana iyi ben evlenmeyi düşünen kızla konuşurum dedi suratıma kapattı sonra aradı şimdi kız arkadasımla yazışıyorum dedi ne güzel dedim kapattı sonra bu kişi ara ara beni arayıp unutamıyorum vs dedi ben istemediğimi dile getirdim, sonra en sonunda beni kandırdın kullandın dedi 1 saat sonra aradı canını yakmak için yapıyorum dedi. Dün aksam aradı kapattı ben de artık ne var diye döndüm ben mi aradım ben seni neden arayayım 5 para etmezsin ki dedi terbiyesiz dedim artık beni rahatsız etme şikayet ederim dedim sonra beni aradı Allah belanı versin dedi kapattı numaramı değiştirdim ne yapıcam şaşırdım baş ağrısı çektim gün boyu. Kabul etmek zorundaymışım gibi davrandı psikolojimi bozdu :/

Adam zaten sıkıntılı bir tip neden aramasına cevap veriyorsun konuşuyorsun ki bir de aramis neden geri arıyorsun zaten rahatsiz ediyor istemiyorum de net ol o dedi ben dedi iletişimde olmamalısın.

Engellemiştim zaten baktım yüz kez aramış bıktım ama artık asla bin kez arasa cevap vermeyeceğim

Engellemiştim zaten baktım yüz kez aramış bıktım ama artık asla bin kez arasa cevap vermeyeceğim
Doğrudur hani suç sende de var mahiyetinde degildi mesajım aklınıza asla öyle birşey gelmesin lütfen.
Yukarıda arkadaşlar yazmış zaten kesinlikle şikayet edin ve hic muhatap olmayın insallah bırakır peşinizi

Adam bildiğin deli sakın muhatap olmayın, bunun sağı solu belli olmaz uzaklaştırma kararı alın.

Adam delimi ne???Siz niye açıosunuz engelleyın gıtsın.

Sizin ilk baştan numarayı açmamanız gerekirdi. Suçlamak için söylemiyorum ama bunlar böyle algılamış olabilir. Ne gereksiz bir insan. Mutlaka şikayet edin savcılığa. Polis vs olması ne kadar kötü. Ailenizi çağırın, hiç bir yere yalnız gitmeyin. Bayan ev arkadaşı bulun. Apartmandan dışarı çıkarken bile yalnız olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…