Bele yapistiriliyomus. Eczanelerde varmis..Yaki ne ki:)
Him ne zaman yaptin.. Adetten sonrami yApiliyor kac gun kalcak belindeBana da kaynanam söyledi. Hamile kalınıyormş. Şuan belimde bakalım inşallah işe yarar...
Valla 4.gün önce yapıştırdım ilk yakıyı sonra çıkardım ikinciyi yapıştırdım. Adet olana kadar yapıştrocam yenisini. Yumurtayı çatlatıp embriyonun tutunmasını saglıyormus. Beli sıcak tutmak gerekiyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz. İnşallah faydası olurHim ne zaman yaptin.. Adetten sonrami yApiliyor kac gun kalcak belinde
Evet ama alısıyor insanHim yakı çok yakıyo ama
Him anladim canim .. Insllh hamile kalirizValla 4.gün önce yapıştırdım ilk yakıyı sonra çıkardım ikinciyi yapıştırdım. Adet olana kadar yapıştrocam yenisini. Yumurtayı çatlatıp embriyonun tutunmasını saglıyormus. Beli sıcak tutmak gerekiyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz. İnşallah faydası olur
Ya ben bugun aldim yaki.. Ama uzerinde 2 gun kalabileceği ve tekrar kullanilmak istenirse 14 gun gecmesi gerektigi yazıyor.. Kafam karisti ya.Valla 4.gün önce yapıştırdım ilk yakıyı sonra çıkardım ikinciyi yapıştırdım. Adet olana kadar yapıştrocam yenisini. Yumurtayı çatlatıp embriyonun tutunmasını saglıyormus. Beli sıcak tutmak gerekiyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz. İnşallah faydası olur
Evet benm yakının üzerinde de oyle yazıyor. Ben 2 gunde bir yenisini yapıştırıyorm. Sanırım yakıyı yapıştırdığmdn beri akıntım var. İnsallah işe yarar adet olana kadar tutucam belimde yenilerini yapıştrocamYa ben bugun aldim yaki.. Ama uzerinde 2 gun kalabileceği ve tekrar kullanilmak istenirse 14 gun gecmesi gerektigi yazıyor.. Kafam karisti ya.
Ya biraz özel olcak ama kusura bakma .. Yaki varken ilişki de bulunun diyolar ama gusul abdesti alirken napiyonEvet benm yakının üzerinde de oyle yazıyor. Ben 2 gunde bir yenisini yapıştırıyorm. Sanırım yakıyı yapıştırdığmdn beri akıntım var. İnsallah işe yarar adet olana kadar tutucam belimde yenilerini yapıştrocam
Canım banyoya girerken cıkarıyorum. Banyodan cıkınca kurulanp yenisini yapıştırıyormYa biraz özel olcak ama kusura bakma .. Yaki varken ilişki de bulunun diyolar ama gusul abdesti alirken napiyon
Him anladim. Canim.. Insllah bu vesile olurda hamile kalirizz. . ne zaman dan beri bebek düşünüyosun...Canım banyoya girerken cıkarıyorum. Banyodan cıkınca kurulanp yenisini yapıştırıyorm
İnşallah canım.... 1bucuk yıldır istiyorum evlendiğimizden beriHim anladim. Canim.. Insllah bu vesile olurda hamile kalirizz. . ne zaman dan beri bebek düşünüyosun...
Him bende 1 yildir istiyorummİnşallah canım.... 1bucuk yıldır istiyorum evlendiğimizden beri
Bidahaki aya klomene baslıycam inşallah.. Yumurta tembelliğşm varmış bakalım hayırlısıHim bende 1 yildir istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?