Yaki ile hamile kalanlar

Bana da kaynanam söyledi. Hamile kalınıyormş. Şuan belimde bakalım inşallah işe yarar...

Him ne zaman yaptin.. Adetten sonrami yApiliyor kac gun kalcak belinde
Valla 4.gün önce yapıştırdım ilk yakıyı sonra çıkardım ikinciyi yapıştırdım. Adet olana kadar yapıştrocam yenisini. Yumurtayı çatlatıp embriyonun tutunmasını saglıyormus. Beli sıcak tutmak gerekiyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz. İnşallah faydası olur

Him anladim canim .. Insllh hamile kaliriz

Bebek için hiç duymadım da daha önce sağlık için yapmıştım ağrılarım için ama deneseniz diue dusundum

Ya ben bugun aldim yaki.. Ama uzerinde 2 gun kalabileceği ve tekrar kullanilmak istenirse 14 gun gecmesi gerektigi yazıyor.. Kafam karisti ya.

Ya ben bugun aldim yaki.. Ama uzerinde 2 gun kalabileceği ve tekrar kullanilmak istenirse 14 gun gecmesi gerektigi yazıyor.. Kafam karisti ya.
Evet benm yakının üzerinde de oyle yazıyor. Ben 2 gunde bir yenisini yapıştırıyorm. Sanırım yakıyı yapıştırdığmdn beri akıntım var. İnsallah işe yarar adet olana kadar tutucam belimde yenilerini yapıştrocam

Ya biraz özel olcak ama kusura bakma .. Yaki varken ilişki de bulunun diyolar ama gusul abdesti alirken napiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…