Benimde prolaktinim yuksek cikti.. Ilac kullaniyorum.. Bakalim artik nolcakk.Bidahaki aya klomene baslıycam inşallah.. Yumurta tembelliğşm varmış bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde prolaktinim yuksek cikti.. Ilac kullaniyorum.. Bakalim artik nolcakk.
Amin canimm..Hayırlısı olsun hakkımızda
Adetten 3 gün sonra yapılacak ve 3 gün belde kalacak diye okumuştum bu sitede. Ben de iki kez denedim hamiş olamadım. Ama faydalı olacağına inanıyorum. Bütün iş, o bölgeyi sıcak tutmakta. Ben en fazla 2 gün tutuyorum belimde. Çünkü hem etkisini yitirip kaşıntı yapıyor hem de gusul yapamıyorum yakı olunca.
Canim bende yakiyi duydum . hamile kaliniyormus.. Ama yakiyi yapistirmadan once bardak cektiren varmis.. Ben bardak cektirdim karsi komsuma. Iki yer su topladi cok korkuyorum biraz agriyor. O yuzden yakiyi da yapistiramadimAdetten 3 gün sonra yapılacak ve 3 gün belde kalacak diye okumuştum bu sitede. Ben de iki kez denedim hamiş olamadım. Ama faydalı olacağına inanıyorum. Bütün iş, o bölgeyi sıcak tutmakta. Ben en fazla 2 gün tutuyorum belimde. Çünkü hem etkisini yitirip kaşıntı yapıyor hem de gusul yapamıyorum yakı olunca.
Yakiyi yapistirmadim.. Sonradan yapistirsam sorun olur muHamis olmak icin Sürahi bile cektiririm ben korkma canım insallah hicbirsey olmaz :)
Aci elma yagi nasil yapiliyorHemen yapıştır istersen.evde de bulunduruyorum ben fazladan.usudugumu hissettigim zamanlarda yapistirmak için. Ozel bir zaman beklemiyorum.bir de şu acı elma yağını yapacağım adetim bitince.tampon falan aldım. Birşey vesile olacak ama ne :)
sizlerin sayesinde sayisiz uyguladigim yontemleri hatirliyorum yakiyi degil ama adacayi yagini kullanmistim insanin icinde ruzgarlar esiyor sanki:))) bende ise yaramadi insallah sizde faydali olur denemekte fayda var.Hemen yapıştır istersen.evde de bulunduruyorum ben fazladan.usudugumu hissettigim zamanlarda yapistirmak için. Ozel bir zaman beklemiyorum.bir de şu acı elma yağını yapacağım adetim bitince.tampon falan aldım. Birşey vesile olacak ama ne :)
Tüplerinde tıkanıklık mı vardı canım senin? Lütfen umudunu kesme. Eğer tüplerinde sorun varsa saraçoğlu'nun brokoli kürünü bir araştır derim. Bir kere okumuştum ama nasıl yapıldığını tam hatırlamıyorum. Kolay bir kürdü hatırladığım kadarıyla. Kaynatıp içiyordun sadece. Ben de bugün yeniden doktora gitmeye başladım. Yolun başında sayılırım tıbbi açıdan. Daha hsg bile çektirmedim. Ama iltihap falan vardır belki diye bazı kürleri araştırdım.sizlerin sayesinde sayisiz uyguladigim yontemleri hatirliyorum yakiyi degil ama adacayi yagini kullanmistim insanin icinde ruzgarlar esiyor sanki:))) bende ise yaramadi insallah sizde faydali olur denemekte fayda var.
yok canim hic bir sorun yok yani en kolay yada en zor bolume giriyoruz bilemiyorum. bir cocugum var ikinci nedensiz olmuyor. asilamaya kadar butun tedavileri yaptik bir tek tupbebek kaldi. hangi doktora basladin canim senTüplerinde tıkanıklık mı vardı canım senin? Lütfen umudunu kesme. Eğer tüplerinde sorun varsa saraçoğlu'nun brokoli kürünü bir araştır derim. Bir kere okumuştum ama nasıl yapıldığını tam hatırlamıyorum. Kolay bir kürdü hatırladığım kadarıyla. Kaynatıp içiyordun sadece. Ben de bugün yeniden doktora gitmeye başladım. Yolun başında sayılırım tıbbi açıdan. Daha hsg bile çektirmedim. Ama iltihap falan vardır belki diye bazı kürleri araştırdım.
Ankara Başkent Hastanesinde DoçDr. Polat DURSUN. Bu sabah gittim. Çok memnun kaldım. Güvenilir arkadaşlarım tavsiye etti Başkent hastanesini. Parayı arka planda tutuyorlar dendi. Hsg'yi bile 70 tl.ye çekecekler. Ben daha önce iki tane bayan doktora gittim. Birisi kafamı allak bullak etti. Diğeri kesin bir dille ultrason çıktısını yüzüme sallaya sallaya sen polikistik oversin dedi. Bugünkü doktorum "sana pco denmesi gülünç" dedi. Ben kendimi 2 aydır pco sanıyorum.yok canim hic bir sorun yok yani en kolay yada en zor bolume giriyoruz bilemiyorum. bir cocugum var ikinci nedensiz olmuyor. asilamaya kadar butun tedavileri yaptik bir tek tupbebek kaldi. hangi doktora basladin canim sen
hayirlisi olsun insallah ugurlu gelir yeni doktorunAnkara Başkent Hastanesinde DoçDr. Polat DURSUN. Bu sabah gittim. Çok memnun kaldım. Güvenilir arkadaşlarım tavsiye etti Başkent hastanesini. Parayı arka planda tutuyorlar dendi. Hsg'yi bile 70 tl.ye çekecekler. Ben daha önce iki tane bayan doktora gittim. Birisi kafamı allak bullak etti. Diğeri kesin bir dille ultrason çıktısını yüzüme sallaya sallaya sen polikistik oversin dedi. Bugünkü doktorum "sana pco denmesi gülünç" dedi. Ben kendimi 2 aydır pco sanıyorum.
İnşallah canımhayirlisi olsun insallah ugurlu gelir yeni doktorun
testleri hemen yaptirmak en azindan sorununu bilmek icin cok faydali beklememek lazimİnşallah canımo kadar kendinden emin ve netti ki.. Diğer doktorların aylara yayıp yapacağı testleri bana hemen yaptıracak. Para tuzağı kurmadı yani anladım bunu.
Eşimin sonuçları temiz çıktı. İki damla sperm verdi ooh rahatladı köşesine çekildi paşam. Ama ben ne sorunum var bilmiyorum. Eşime karşı çok mahcup oluyorum bazen. Kendimi eksik hissediyorum. Bu çok yanlış bir zihniyet biliyorum ama elimde değil. Tıbbi açıdan bir sorunum olduğunu öğrenene kadar biriktirdiğim bütün parayı harcayacağım galiba. Ama garip bir şekilde her ay kırmızı kartı yediğim ilk gün, içimde yeni bir umut filizleniyortestleri hemen yaptirmak en azindan sorununu bilmek icin cok faydali beklememek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?