Yaki ile hamile kalanlar

inan bizde esimle her ikimiz testlerimiz bitene kadar asiri stres yasadik acaba sorun hangimizde diye simdi geldigimiz noktada hic sorun yok ve insan neye kime kizip üzülecek sasiriyor. yeni gitmeye basladigim bir doktor iltihap dedi ve degisik bir tedavi uyguluyor bakalim kismet bakalim sonuc ne olacak. sorun kimde olursa olsun bu durum iki tarafida ilgilendiren ve üzen bir durum.

İnşallah canim :) ben de öyle düşündüm. Cunku yumurta aki kivamimda akinti sadece yumurtlama doneminde olur bende.bu ay adete kadar oldu hatta hamis miyim acaba dedim.

Ca
Canim iltihap olduğunu nasıl anliyo

elle muayene sirasinda cok agrim oldu bayilacak kadar nerdeyse ve adetimin basinda ve sonunda kahverengi akintimin olmasindan vede vajinal kultur ile iltihap dedi
Smear için vajinadan örnek alıyorlar. Onda iltihap mantar enfeksiyon herşey çıkıyor.

Bugün doktoruna söyledim bende iltihap varmidir ki diye ults bakınca belli olur zaten yok dedi

Kesinlikle birşey vesile olacak ama ne... İnşallah olur ya hepimizin

Bende bu ay yaki ve hayit cayi kullandim burda okumusdum rabbim isteyen herkese versin insaallah

Merhaba bende Polat beye randevu aldım haftaya gidecem nasıl birisi devam ediyor musun? Rahim filmi cektirecegim bende hemen çekerler mi yoksa birkaç hafta sonraya mi randevu verirler bide doktor kendisi mi çekiyor filmi ?

Evet basladim hayita 4.gunum . Bugun yaki da yapcam inşallah sonuc alirim. Siz de alirsiniz ins
Ben yapmiyorum artik rahim filmide cekildem temiz cikti sonuclarim doktor kafana takma rahat ol dedi hcbirsey yapmiyorum artik hayit birazda bana ii gelmedi insallah sana ii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…