Yakı ile hamile kalmak ....

Değer canım...Duyuyoruz doğum sanki kolay mı...Buna katlanamazsak doğuma nasıl katlanırız...

aynen öyle canım en zoru doğum bu kadar insan nasıl doğuruyo Allah gücünü veriyo bi şekilde bu doğumdan kat kat kolaydır bence.ya bunu çıkarmadan gusül abdesti alınmaz dimi.3 gün hiç çıkarmak istemiyorum sıcak sıcak kalsın istiyorum ne yapsam acaba.

Hayır canım alınmaz...Çünkü o bölgene su girmiyor oluyor ve geçersiz...Abdeste ben göbek deliğime kadar inceliyorum...

acaba 2 gün ara verip öylemi yapıştırsam konuyu açan arkadaşşım gelde bize yardımcı ol.

önce olsun Allahın izniyle öyle duayla felan kurtulamazsın yalnız vereliniortak:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilenaniknaniknaniknaniknaniknanik

kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum fakat bazılarınız yapıştırıp çıkarıp sonra duşa sonra yine yapıştırdığını yazmış fakat en az 2 gün kalması lazım hiç çıkarmadan ilişkiye de 2 gün ara verin ilişki sırasında yapışşık durumda olması farketmez yeterki 2 gün kalsın tabi fikir üretmek serbest her türlüsünü denemek istiyorsunuz anlıyorum ama 2 gün kalmalı ...
dualarım sizlerle sabırsızlıkla bekliyorum bende sonuçlarınızı çok sık giremiyorum ben nete ama fırsat buldukça takip ediyorum sizleri

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım ya inş. bu yakı vesile olur bebeğimin gelmesine olursa ömür boyu dua ederim sana:Saruboceq:ben aynen senin dediğin gibi yapıcam :lepi:sen sadece bir kere uyguladın değilmi.

çok teşekkür ederim canım ya inş. bu yakı vesile olur bebeğimin gelmesine olursa ömür boyu dua ederim sana:Saruboceq:ben aynen senin dediğin gibi yapıcam :lepi:sen sadece bir kere uyguladın değilmi.
evet tek uygulama da oldu bende darısı sizlere canlarım kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bugün bi yakı daha yapıştırim dedim, bu kez başka marka aldım, diğer ikisi meğer hiç yakmıyomuş, bu çok güzel yakıyo... belim sıcacık oldu..
canım fark edermiki, ben öyle yaptım yaf, ama duşa girmeden hemen önce çıkardım, hemen sıcak suyun altına girdim, kurulanınr kurulanmaz da yenisini taktım, belimi üşütmedim yani.. hem eskisinin sıcaklığı azalmaya başlamıştı,yenilemiş de oldum.. ben biraz da mecburiyetten böyle yaptım, yakı yöntemini yumurtlama döneminin hemen öncesinde öğrendiğim için ilişkiye iki gün ara verme lüksüm olamadı malesef.. ama adetten sonra olursa,iki gün ara verilebilir...
evet tek uygulama da oldu bende darısı sizlere canlarım kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canım benim, inşallah vesile olursun, çok dua alırsın o zaman :)

inşşş.
yakı sayesınde dogan cocukta sıcak kanlı olur :)))))))))))))))))))cok yakıo yha
benım adetıme 6 gun var cıkardım ben bugun artık takmıcam yumurtlamam gecmıstır bır faydası olmaz buyuk ıhtımal...

merak ettiğim hamile kalmka için bi engeliniz vardı da bu yöntemle mi hamile kaldınız

yok canım doktor herhangi bir engel görmedi ikimizde de 8 ay olmamıştı belki çok uzun zaman değildi ama benle beraber evlenenler hep hamileydi sürekli başka doktorlara gittim panik oldum ama bu yöntemle herhangi bir engeli olanlarda bile olduğunu gördüm ...

bu arada sperm sayısı çoğaltma yöntemini de biliyorum ...biraz zahmetli ve komik ama öğrenmek isteyen olursa söyleyebilirim bunun da etkisini birebir gördüm yakınımda boshayallersmile

canım sen şuan hamilemisin yoksa bebişini doğurdunmu.vardır bu yakının bir sırrı ama çözemedim benCADIARZU
sperm çoğaltmak için ne yapılıyo bizde öyle bir sorun yok ama fazla spermde göz çıkarmaz dimikaydirigubbakcemile3çok merak ettim nedir nedirbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ay cok guldum allh ıyılıgını versın emı senın fazla sperm goz cıkarmaz dıo yha :) kız bızım spermler cok az sölede yapım.benım kocam bır seye ınanmıor yaw artık adam haklı...

ay cok guldum allh ıyılıgını versın emı senın fazla sperm goz cıkarmaz dıo yha :) kız bızım spermler cok az sölede yapım.benım kocam bır seye ınanmıor yaw artık adam haklı...

eeee öyle dimi ama fazla spermden ne zarar gelir faydası var faydasıhihoyyytama yazmadı formulu merak ediyorumCADIARZUaynen canım benimkide artık böyle şeylere çok sinir oluyo yapmadığım şey kalmadı çünkü bıktırdım artık:roflol:

evet kızlar sperm çoğalma için de bayanın tam tersi soğutma işlemi zaten ikisinin de nasıl oluyorda işe yarıyor anlamış değilim ama yazayım yine de eşinizi ikna etmeniz zor gibi ama kaydirigubbakcemile3
bir kase buz lazım sadece bize o kadar biliyorum inandırı gelmedi belki size ama araştırın mutlaka bilen biri vardır bunu
bir kase buzu hazırlıyorsunuz eşinizi saat beşte uyandırıyorsunuz eyvahedigeldismile
ve (komik dediğim tarafı işte bu aklinialirimsmile) yumurtalıklarını bu kaseyede 10/15 dak bekletiyo nasıl dayanırsa artık bilemem ve ondan sonra ilişkiye giriliyor hepsi bu kadar
5 yılınlın sonundabu şekilde hamile kalan arkadaşa ulaşabilsem keşke de burda sizlerle görüştürebilseydim ama bulamıyorum kendisini tüm irtibat numaralarını kaybettim şimdi facede arıyorum ama yok :sinifsinif:

hadi kolay gele

bu arada bir hanım sormuş hamilemisin diye 4 yaşında oldu oğlum var yakı sayesinde :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…