Değer canım...Duyuyoruz doğum sanki kolay mı...Buna katlanamazsak doğuma nasıl katlanırız...
aynen öyle canım en zoru doğum bu kadar insan nasıl doğuruyo Allah gücünü veriyo bi şekilde bu doğumdan kat kat kolaydır bence.ya bunu çıkarmadan gusül abdesti alınmaz dimi.3 gün hiç çıkarmak istemiyorum sıcak sıcak kalsın istiyorum ne yapsam acaba.
Hayır canım alınmaz...Çünkü o bölgene su girmiyor oluyor ve geçersiz...Abdeste ben göbek deliğime kadar inceliyorum...
olay geec gerckelesıor :):):)sabaha dus alıorum ben spermler olmesın vede cıkmasın dıe.o yuzden.gecede o yakınca uyuyamıorum cıkartıorum.hep ılıskıden bır kac saat once takıorum.amannnn allh yeterkı ol desın hepsi bossss..kız crazy varya hele bır bebısım olsun yatar kalkar dua ederım sana
kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum fakat bazılarınız yapıştırıp çıkarıp sonra duşa sonra yine yapıştırdığını yazmış fakat en az 2 gün kalması lazım hiç çıkarmadan ilişkiye de 2 gün ara verin ilişki sırasında yapışşık durumda olması farketmez yeterki 2 gün kalsın tabi fikir üretmek serbest her türlüsünü denemek istiyorsunuz anlıyorum ama 2 gün kalmalı ...
dualarım sizlerle sabırsızlıkla bekliyorum bende sonuçlarınızı çok sık giremiyorum ben nete ama fırsat buldukça takip ediyorum sizleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet tek uygulama da oldu bende darısı sizlere canlarım kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:çok teşekkür ederim canım ya inş. bu yakı vesile olur bebeğimin gelmesine olursa ömür boyu dua ederim sana:Saruboceq:ben aynen senin dediğin gibi yapıcam :lepi:sen sadece bir kere uyguladın değilmi.
evet tek uygulama da oldu bende darısı sizlere canlarım kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım fark edermiki, ben öyle yaptım yaf, ama duşa girmeden hemen önce çıkardım, hemen sıcak suyun altına girdim, kurulanınr kurulanmaz da yenisini taktım, belimi üşütmedim yani.. hem eskisinin sıcaklığı azalmaya başlamıştı,yenilemiş de oldum.. ben biraz da mecburiyetten böyle yaptım, yakı yöntemini yumurtlama döneminin hemen öncesinde öğrendiğim için ilişkiye iki gün ara verme lüksüm olamadı malesef.. ama adetten sonra olursa,iki gün ara verilebilir...kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum fakat bazılarınız yapıştırıp çıkarıp sonra duşa sonra yine yapıştırdığını yazmış fakat en az 2 gün kalması lazım hiç çıkarmadan ilişkiye de 2 gün ara verin ilişki sırasında yapışşık durumda olması farketmez yeterki 2 gün kalsın tabi fikir üretmek serbest her türlüsünü denemek istiyorsunuz anlıyorum ama 2 gün kalmalı ...
dualarım sizlerle sabırsızlıkla bekliyorum bende sonuçlarınızı çok sık giremiyorum ben nete ama fırsat buldukça takip ediyorum sizleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım benim, inşallah vesile olursun, çok dua alırsın o zaman :)evet tek uygulama da oldu bende darısı sizlere canlarım kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet tek uygulama da oldu bende darısı sizlere canlarım kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merak ettiğim hamile kalmka için bi engeliniz vardı da bu yöntemle mi hamile kaldınız
yok canım doktor herhangi bir engel görmedi ikimizde de 8 ay olmamıştı belki çok uzun zaman değildi ama benle beraber evlenenler hep hamileydi sürekli başka doktorlara gittim panik oldum ama bu yöntemle herhangi bir engeli olanlarda bile olduğunu gördüm ...
bu arada sperm sayısı çoğaltma yöntemini de biliyorum ...biraz zahmetli ve komik ama öğrenmek isteyen olursa söyleyebilirim bunun da etkisini birebir gördüm yakınımda boshayallersmile
ay cok guldum allh ıyılıgını versın emı senın fazla sperm goz cıkarmaz dıo yha :) kız bızım spermler cok az sölede yapım.benım kocam bır seye ınanmıor yaw artıkadam haklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?