- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
Tamam canim bekliyorum güzel haberini.soğan kuru mu yakimi yaptinBende yaptım 12 gün var bat a bakalım nolcak sonuç
İnşaallah hamişimdir
Sonucu yazarım inşaallah
Sen bu basliga yazali çok olmuş ama yinede sansimi denemek istedim nazil hamile kaldiniz aamaSağolasın arkadaşım Rabbim tez vakitte sana da nasip eylesin..
Evet uygun lakin çatlatma iğnesi verir doktor,
yumurtan çatlatıktan sonra yapıştırırsın, böyle daha iyi olur..
Merhabalar bilginize ihtiyacim var.bu ay bende yaki yaptim ama yumurtlamadan önce yaptim 3 gun kaldi ama bu ay tutturamadik.yumurtlama zamani mi yapistirmaliydim.ayrıca yumurta takibini nasil yaptiniz siz yazali çok olmuş ama cevap verirseniz çok sevinirim.Yumurta takibiyle hamile kaldım arkadaşım
lakin yakı'nın da faydası olduğunu düşünüyorum...
İki ay önce soğan kürü yaptım..Tamam canim bekliyorum güzel haberini.soğan kuru mu yakimi yaptin
slm var mı bir haberİki ay önce soğan kürü yaptım..
Bu ay yakı ve bal tarçın çörekotu kürü yaptım bekliyorum işte
6 haziran batslm var mı bir haber
slm pink var mı bir haber güzel haberlerini alırız inşallah6 haziran bat
Çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım pozitif ona göre
ama bilmiyorum şimdi bat ın geçmesini bekliyorum dua edin nolur
slm var mı bir haber
çamaşır suyuylamı o nasıl oluyor canıminşallah hamişsindir
Kizlarrr nolur yardim edin. Bu ay asilama olucam. Asilamadan once yaki yapistirsam sizce faydasi olurmu. Deneyen varmi hic
slm pink var mı bir haber güzel haberlerini alırız inşallah
geçen ay denedim işe yaramadı bu ay da tekrar deneyeceğim
Amin Can'ım Allah razı olsunIşte tam da bu konu okudum ve denemek fayda var, hiç olmadı belimin ağrısı geçer dedim .7 ay denemenin negatif olmasi çok yıpratiyor insanı .ovulasyon testini sadece 2 aydır kullandım ve geçen ay yakı vurdum adetin bitmesine 2 gun kala vurdum 2 gece kaldı , bat 5 kala pozitif ti .denemek te zarar yok kızlar .bence deneyin .yani Rabbim ol dedi oldu fakat yakı da vesileydi sanırım .Rabbim Hepinize bu mübarek ramazan ayı hürmetine bebislerinizi nasip etsin
hayırlısı olsun canım üzme kendini. inşallah bu güzel ayda hamile kalırız bizdeEvet Can'larım yeni görüyorum mesajlarınızı.. Kusurabakmayın
Birsürü kür yaptım son olarak bal tarçın çörekotu kürü ile yakıyı yaptım ne yazıkki tutmadı..
Faydası olduğunu düşünüyorum ama kesinlikle deneyim derim..
Dualarım sizinle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı bizlere olsun. Bir şey sormak istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim.Işte tam da bu konu okudum ve denemek fayda var, hiç olmadı belimin ağrısı geçer dedim .7 ay denemenin negatif olmasi çok yıpratiyor insanı .ovulasyon testini sadece 2 aydır kullandım ve geçen ay yakı vurdum adetin bitmesine 2 gun kala vurdum 2 gece kaldı , bat 5 kala pozitif ti .denemek te zarar yok kızlar .bence deneyin .yani Rabbim ol dedi oldu fakat yakı da vesileydi sanırım .Rabbim Hepinize bu mübarek ramazan ayı hürmetine bebislerinizi nasip etsin
Canim hiç kur yapmadım yapma sende yumurtlama düzenini Bozuyorsun bence .benim belim sanki soğuk gibi agriyordu bel açığı olup gebe kalmaya nlar olurmus benimde belim hafif adet sonu sizi sizi agriyinca denedim ama ovulasyon testinin de faydası oldu çünki o gün ilişki oldu ve ayaklarımi duvara dikip 1 saat kasigimdan yukarı doğru masaj yaptım hafif hafif.normalde sadece bel altına yastik koyardim birde prolaktin 12 olmasına rağmen Dr dostinex vermişti bu ay .canım çok dua et ben hep bu 3 ayların hurmetine bu ay gebelik nasip et diye çok dua etmiştim aklıma geldikçe 100 İhlas 100 Kevser okudum çok dua ettim rabbim dualarimizi ol dediği duadan eylesin. Canim eşinde sende de sorun yoksa takma kafana ben Enson önümde koca bi 3 ay daha var elbet bu ay olmazsa diğerinde olur dediğim ay tuttu .birde görev gibi olduğu içinde tutmuyor sanırım .canım ben çift rahimliyim buna rağmen olduysa sen ve ciddi bir sorunu olmayanlar allahın izniyle illaki tutacak böyle düşün oluruna bırak inşallah rabbim sana bu mübarek ramazan ayı hürmetine tez vakitte anneligi nasip eder inşallah .haa avokado da yemistim geçen ay rabbim ol derse olur .Bu mübarek günlerde duayi eksik etme inşallah sende bu ay pozitif görürsün. Eşinde iyi beslensin canım sabaha kadarda yat canım duş alma sabah al şimdi ramazandayiz gerçi sahurda al duş. Canim birde sabah a karşı iliski derin iliski deneyin sabah sperm ler hızlı ve doğru yönde gidermis. Yani yaptığım şeyler bunlar rabbim gonlundekini gobusunde eylesin bu ay inşallah. Allah rızası için ben bişiler dagitip allahım pozitif görürsem şeker çikolata dağıtacam demiştim nasip et demistim ilk defa geçen ay ve rabbim nasip etti.dagittim bende.darisi sana inşallah .rüyamda görmüştüm iliskiden 2 gun saonrasi ruyamda annem bana biberon emzik falan getirmişti makas ve baklava görmüştüm.kacan civciv yakalamistim. birde sonradan ogrendim bu rüyalar gebeliğe isaretmis rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu duygulari inşallah adetin 2 gün one one geldiyse 4 . Ay tutuyor inşallah aklında bulunsun .kime dediysem burda hamis kaldılar darısı sana insallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı bizlere olsun. Bir şey sormak istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim.
Belinde ağrı varmış anladığım kadarıyla bu ağrıyı tarif edebilir misin acaba?bendede var özellikle adet bitimine yakın artıyor sonra birden geçiyor.
bende bir kez yakı vurdum gecen ay sat6 da falan ayrıca soğan suyuda içtim ama olmadı
bizde 9 aydır deniyoruz. tavsiyelerin varsa paylaşırmısın bizimle. kür, şifalı bitki vs.
Ayyyy canım ya ne güzel dualar etmişsin ve benim içinde ettin Allah razı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. benim prolaktin 17,39 canım ve doktor da normal dedi tahlillerime bence hiç normal değil amaCanim hiç kur yapmadım yapma sende yumurtlama düzenini Bozuyorsun bence .benim belim sanki soğuk gibi agriyordu bel açığı olup gebe kalmaya nlar olurmus benimde belim hafif adet sonu sizi sizi agriyinca denedim ama ovulasyon testinin de faydası oldu çünki o gün ilişki oldu ve ayaklarımi duvara dikip 1 saat kasigimdan yukarı doğru masaj yaptım hafif hafif.normalde sadece bel altına yastik koyardim birde prolaktin 12 olmasına rağmen Dr dostinex vermişti bu ay .canım çok dua et ben hep bu 3 ayların hurmetine bu ay gebelik nasip et diye çok dua etmiştim aklıma geldikçe 100 İhlas 100 Kevser okudum çok dua ettim rabbim dualarimizi ol dediği duadan eylesin. Canim eşinde sende de sorun yoksa takma kafana ben Enson önümde koca bi 3 ay daha var elbet bu ay olmazsa diğerinde olur dediğim ay tuttu .birde görev gibi olduğu içinde tutmuyor sanırım .canım ben çift rahimliyim buna rağmen olduysa sen ve ciddi bir sorunu olmayanlar allahın izniyle illaki tutacak böyle düşün oluruna bırak inşallah rabbim sana bu mübarek ramazan ayı hürmetine tez vakitte anneligi nasip eder inşallah .haa avokado da yemistim geçen ay rabbim ol derse olur .Bu mübarek günlerde duayi eksik etme inşallah sende bu ay pozitif görürsün. Eşinde iyi beslensin canım sabaha kadarda yat canım duş alma sabah al şimdi ramazandayiz gerçi sahurda al duş. Canim birde sabah a karşı iliski derin iliski deneyin sabah sperm ler hızlı ve doğru yönde gidermis. Yani yaptığım şeyler bunlar rabbim gonlundekini gobusunde eylesin bu ay inşallah. Allah rızası için ben bişiler dagitip allahım pozitif görürsem şeker çikolata dağıtacam demiştim nasip et demistim ilk defa geçen ay ve rabbim nasip etti.dagittim bende.darisi sana inşallah .rüyamda görmüştüm iliskiden 2 gun saonrasi ruyamda annem bana biberon emzik falan getirmişti makas ve baklava görmüştüm.kacan civciv yakalamistim. birde sonradan ogrendim bu rüyalar gebeliğe isaretmis rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu duygulari inşallah adetin 2 gün one one geldiyse 4 . Ay tutuyor inşallah aklında bulunsun .kime dediysem burda hamis kaldılar darısı sana insallah
Ileri gitmesine de bo y le diyorlar canım rahim bebek isterse one yada ileri atarmis 3 yada 4 . Ay gebe kalinirmis. Inşallah bu ay gebe kalırsın.suan ezan okunuyor canım şimdi şu ezan hürmetine rabbimAyyyy canım ya ne güzel dualar etmişsin ve benim içinde ettin Allah razı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. benim prolaktin 17,39 canım ve doktor da normal dedi tahlillerime bence hiç normal değil ama
adetim öne değilde geriye doğru gidiyor son 2 aydır 5 gün gecikmeli oluyor. Bu ay başka bi doktora gideceğim 9 ay oldu diyorum teşhis için erken diyor hiç bir sorun olmasa 10 aydır hamile kalmam lazımdı.. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım şu mübarek günlerin hürmetine rabbim bizlerede anneliği taddırsın inşallah.
AminnnnnnnnnIleri gitmesine de bo y le diyorlar canım rahim bebek isterse one yada ileri atarmis 3 yada 4 . Ay gebe kalinirmis. Inşallah bu ay gebe kalırsın.suan ezan okunuyor canım şimdi şu ezan hürmetine rabbimturuncusemsiye kisisine bu ay hayırlı sağlıklı gebelik nasip et aminn
AminnnnnnnnnAllah senden razı olsun sevyeter arkadaşım her mesajında içimi daha bir rahatlattın.
Rabbim gönlünde ki muradı versin eşinle evladınla beraber bir ömür mutlu olun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?