canım düşükmü yaptın güzeldi dedinbelietilerim bisey olmadi ya adetim gecti test yaptim iki cizgi cikti biri silik gibi kan testi yaptim 4haftalik hamilesiniz dediler 6haftadan sonrada kusma istifar mahvoldum :) ama guzeldi hamilelik rabbim herkese versin insallah
yoktu ama uc ay korunmamamiza ragmen kalamadim hamile sogan kuru yaptim onbes gun sonra yaki yaptim bunlarin ustune kaldimcanım peki herhanhgi bir probleminiz varmıydı sende veya esinde
yok dogurdum :) yani hamilelik guzeldi iki ay oldu hamileligi bitirelicanım düşükmü yaptın güzeldi dedin
ne güzellll maşşallah allah sana ve eşine bağışlasın bebğiniziyok dogurdum :) yani hamilelik guzeldi iki ay oldu hamileligi bitireli
anladım canım zaten hiç bir sorun yokken bile ovulasyon gününde gebe kalmak sadec%30 dur yani allah kısmet ederse bak ne mutlu sana allah dualarını kabul etmiş...yoktu ama uc ay korunmamamiza ragmen kalamadim hamile sogan kuru yaptim onbes gun sonra yaki yaptim bunlarin ustune kaldim
Aynı bu söylediklerinz bizde de oldu. Hayırlısı artk ya vakti geldiyse olacak elbetben iki gun yaptim adetten hemen sonrada bitince adetm iliskiye girdik adetten iki ucgun onemli yaki dediginiz gibi sogan küru yapmistim bide iki gun ayri ayri yaki yapistirdim tam kalcanizin birazustune beliniz dielim bekldim oyle sonra iliskiye girdik ama esim bi sure bkledi oyle kaliteli meni oluyrms
ve iliskide kalcamin altina yastik koydum iliskisn sonrada sababa karsi bida oldu iliski uyudum sabah kalktm abdest aldim
hayirlisi tabi saglikli hayirli evlatlar nasip eder rabbim insaallhAynı bu söylediklerinz bizde de oldu. Hayırlısı artk ya vakti geldiyse olacak elbet
Amin canım inşallah sağolhayirlisi tabi saglikli hayirli evlatlar nasip eder rabbim insaallh
guzl haberlerinle burda konu acarsin :)insallah tez zamanda bi evlat bagislar rabbimAmin canım inşallah sağol
insallah
guzl haberlerinle burda konu acarsin :)insallah tez zamanda bi evlat bagislar rabbim
vay anasını bunuda denicem :)alala peki o ot okutulup mı takılıyor yoksa alıp direk üstündemi taşıosun @sema-aaa
bnde bugun aldm yakı yapstrcamben denedım bakalım nolacak
tutmazsa asılama yaptırcaz :)
bunuda deneyelım dedık herseyı denedık bu kusur kalmasın dıye
bnmde yumurtlama tarıhım 4 gun snra ama ben bu aksam yapıstrsammı dıyormhayırlısı canm ben 14.gunu yapıstırdım adetin.
4-5 gun sonra cıkardım tam yumurtlama gunumde
görücez 10 gün sonra anyayı konyayı
bnmde yumurtlama tarıhım 4 gun snra ama ben bu aksam yapıstrsammı dıyorm
aayy şansa bak bnmde tam 4 gün var bu bir işaret olabılırayy onu bende cok arastırıp sınır olmustum , biri sağolsun msjıma cevap vermıs 4 gun kala yapstırmıs yumurtlama gunu gecınce cıkarmıs ve hamıle suan. bende oyle 4 gun varken yapıstırdım yumurtlama gununde cıkardım hayırlısı yapsıtır bence
aamma ben mecbur yarın cıkarcam yakıyı malum gusul alıoruzz gecmezaynen aynen kesinlikle katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?