Yakıcam!

Gaddaminit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
51
99
3
34
Merhabalar sevgili hanımlar. Belki 10 yıldır takip ederim burayı ilk defa içimi dökmek için hesap açma isteğim oldu. Evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var. Bugün oğluma kendine zarar vereceğini düşündüğüm birşey için "yapma canım oğlum" Dedim. Ardından hayır, olmaz, oğlum dur derken çok fena patladım ve bağırdım, sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. İki senedir tutuyorum ya sular seller gibi gitti gözyaşım. Oğlumda üzüldü oda ağladı beraber ağlaştık falan sonra bir baktım yine eski işine geri dönmüş :) okuduğum tüm çocuk gelişim kitaplarında 2 yaş sendromu böyle tamam ama resmen bu çok zor bir bebek. Düzelecek mi? Sizler nasıl geçirdiniz diye sormak için geldim. Ha yakma kısmını unuttum. E şimdi halihazırda ben zaten 2 yıldır iyi bir anne olmaya adapte olmaya çalışıyorum, bazen kimlik bunalımı yaşıyorum, acaba anne olmak yerine Kore ye yerleşip yüksek lisans yapıp yutubır mı olsaydım, Moğolistan da hayvancılıkla uğralaşan bir çiftçi mi olsaydım, yoksa Roma da Çingene olup ateş başında dans mı etseydim, diye kafa yoruyorumken bre Çinliler ne bu dünyanın sizden çektiği? Tıktınız bizi evlere hiperaktif bebelerle... Ha bu yetmedi şimdide kemirgenlerden bulaşan Hantavirus çıktı. Zaten delirmişim, yaksam oraları misss sonra topraklarında pirinç yetiştirip Afrika ya yollasam. Evet sanırım depresyondayım. Hepinize iyi günler dilerim.

Çocuk gerçekten zor bir olay psikoloji elden gidiyiii olmuş burda ☺ Allah kolaylık versin şaka bir yana da

Son düzenleme:
İki ufak kızla ben de evdeyim. Spor aletlerimiz mevcut ama düğmesine basamıyorum, diyet yapayım diyorum enerjim bitiyor ağzıma çikolatayı atıveriyorum. Bebeler olmayaydı beş kilo verirdim evde net. Yalnız değilsin sabrın sonu selamet inşallah

Aaa iyi hatırlattınız, azcık egzersiz yapayım.

Bence bu kadar büyütmeyin. Hiç kızmadan çocuk büyütmek hayalperest bir yaklaşım olur. Yeri gelir bağırır kızarsıniz yeri gelir oturur oyun oynarsınız. Sizin de duygularınız bar robot değilsiniz.

Yak bacım, ateşine odun taşırız. Sefan olsun

Haklısınız fakat çocuk konusunda düşüncem hep " ya bu yaptığım travmaya sebep olursa?" çok korkuyorum hata yapmaktan.

okumadıysan bir an önce şu kitaba bi göz at arkadaşım. Bırak ve Rahatla - Adem Güneş

okumadıysan bir an önce şu kitaba bi göz at arkadaşım. Bırak ve Rahatla - Adem Güneş
Adem güneş in kitaplarını okuyordum fakat hep anne şöyle yapmalı böyle yapmalı yaklaşımına sinir oldum ve bıraktım. Bir erkeğin, anne olmayan, ofisinde yazı yazan bir adamın annelerin sırtını sıvazlar gibi şöyle yap böyle et demesi artık sinirimi bozmaya başladı çünkü. Ve bu yazar Baba ve bebeği çok muhatap etmeyen işi hep anneye yıkan yaklaşımlar içinde. Yinede teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…