Yakıcam!

Çocuğunuza sesinizi yükseltmeyi istemezsiniz tabi yeterince yanlış bir davranış ama pişman olduğunuzda karşısında ağlamak yerine sakince yapması gerekeni gösterin ona. Her ağlayıp mızmızlandığında yüzüne bakıp kıyamayıp istediğini yapmayın. İlgilenmeyin bir süre o haldeyken başaramadığını görünce tek çaresi sizi dinlemek olur. Küçük demeyin gerçekten zehir gibiler.

Bunuda denedim ama resmen beni hiç duymuyor gibi davranıyor. Ama tekrar deneyeyim. Teşekkür ederim.

Çok haklısınız, ama ben zaten çok seyahat ettim çok gezdim tozdum sadece bu konuda doyumsuzum. Hayalgücümde fazla geniş o yüzden bunun bir dur noktası olmayacaktı ve biyolojik saatimde geldiği için artık yapıverdim. Birde tatlı birde tatlı ki pamuğum. 2 yaş sendromunu bir atlatalım hayırlısı ile ozaman belki daha düzeliriz ve hiç bağırmam inşallah.

İlgilenmediğim de çok oluyor aslında ama bu sefer elimden tutup çekiştiriyor ilgimi çekmek için elinden geleni yapıyor. Sanırım tam bu noktada güçsüz davranıyorum.

Bunlar şu sıralar çok normal düşüncüler.. Ben de bir güzel delirdim 3 yaşındaki çocukla evde..

Evde durmaktan ayarlar attı tabi hep sebep bu
Bu arada çocuğa konulmuş hiperaktif teşhisi yoksa kendinize göre boyle tanımlamayın bu çok yalnış bişey.
Daha sendromlarin alasi var annesi inşallah bu süreçte korona derdi biter yoksa sağlam tirlaticak anneler.

3,4,5 yaşı var daha bacım dur. Büyüme atakları falan derken hepimiz net delirdik. Ben geçen hafta bugün bir akşam huni taktım kafama ciddi ciddi yatana kadar evde öyle dolaştım. Öyle büyük şeylerin altında eziliyoruz ki, dert bitmiyor yani. Hepimiz çocuklarımıza kızıp, bağırabiliyoruz. Robot değiliz biz, insanız. Hislerimiz, duygularımız var ve bastırdıkça bir yerden sonra patlıyor. İnsansın kısacası. Sen de bir insansın, makine değil. Önemli olan geri dönülemeyecek hatalar yapmaman, çocuğunu telafisi olmayacak şekilde incitmemen. İsteyen istediği kadar ben öyleyim böyleyim desin; beni kimse, bir annenin 7/24 pammık şekeri gibi olduğuna inandıramaz. Öyle bir anne modeli yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…