Yakın arakadaşım düğün öncesi beni tamamen sildi çok üzgünüm

asudese

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
54
-31
6
25
Son zamanlarda düğün stresi , iş yoğunluğu aileler derken arkadaşıma çok zaman ayıramadım ama sürekli iletişim halindeydik. En son bana yazdığında neredeyse 13 saattir mesaideydim ve aşırı yorgundum daha sonra onu dinleyebilceğimi söyledim. Ertesi gün nolduğunu sorduğumda anlatmadı unuttum dedi. Daha sonra ben düğün dolayısıyla ev yerleşmesine çağırdım gelmedi temizliğe çağırdım gelmedi. Gelinlik bakmaya da ailelerle gittik buna alınmış neden bana haber vermedin diye. Ama bu düğün sürecinde asla benim yanımda olup bir şeye ihtiyacın varmı diye bile sormadı . Ondan sonra ben nikah şahidim için başka birine söz vermiştim bizi nişanlımla tanıştıran arkadaşım vardı zamanında evlenirsek şahidim snsin demiştim. Dolayısıyla onu yaptım. Ama en sonunda diğer arkadaşım nikah şahidi onu mu yaptın ben daha yakındım diyerek benim numaramı sildi sosyal medyadan da çıkardı. Arkadaşlığımı gözden geçircem yazmış bana da çok üzüldüm. Şahit konusuna bu kadar alınmıcağını düşündüm önceden muhabbeti de geçmedi o yüzden benimde aklımdan çıkmış . Çok üzüldüm sizce haklı mı napmalıyım ?

Son zamanlarda düğün stresi , iş yoğunluğu aileler derken arkadaşıma çok zaman ayıramadım ama sürekli iletişim halindeydik. En son bana yazdığında neredeyse 13 saattir mesaideydim ve aşırı yorgundum daha sonra onu dinleyebilceğimi söyledim. Ertesi gün nolduğunu sorduğumda anlatmadı unuttum dedi. Daha sonra ben düğün dolayısıyla ev yerleşmesine çağırdım gelmedi temizliğe çağırdım gelmedi. Gelinlik bakmaya da ailelerle gittik buna alınmış neden bana haber vermedin diye. Ama bu düğün sürecinde asla benim yanımda olup bir şeye ihtiyacın varmı diye bile sormadı . Ondan sonra ben nikah şahidim için başka birine söz vermiştim bizi nişanlımla tanıştıran arkadaşım vardı zamanında evlenirsek şahidim snsin demiştim. Dolayısıyla onu yaptım. Ama en sonunda diğer arkadaşım nikah şahidi onu mu yaptın ben daha yakındım diyerek benim numaramı sildi sosyal medyadan da çıkardı. Arkadaşlığımı gözden geçircem yazmış bana da çok üzüldüm. Şahit konusuna bu kadar alınmıcağını düşündüm önceden muhabbeti de geçmedi o yüzden benimde aklımdan çıkmış . Çok üzüldüm sizce haklı mı napmalıyım ?
Şu süreçte daha anlayışlı olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bence çok üstüne düşmeyin kendisi iletişimde Geçer

Nikah şahitliğinde aklınıza gelmeyip temizlik için çağırmanız çok garip bence.

onun işte olduğunuzdan cevap veremediniz diye triplenmesi nasıl yanlışsa sizinde sadece temizliğe çağırmanızı yanlış buldum. Gelinlik bakmayada pekala çağırabilirdiniz.

onun işte olduğunuzdan cevap veremediniz diye triplenmesi nasıl yanlışsa sizinde sadece temizliğe çağırmanızı yanlış buldum. Gelinlik bakmayada pekala çağırabilirdiniz.
Şöyle oldu ben bu arada yalnızca temizliğe çağırmadım aslında temizlik bitmişti ben kahveye çağırdım onu temizlik dediğime bakmayın ztn temizlikçi abla yaptı tüm temizliği . Bunu arkadaşım da biliyordu . Bu süreçleri yaşadıysanız anlarsınız

Nikah şahitliğinde aklınıza gelmeyip temizlik için çağırmanız çok garip bence.
Herkes temizliğe takılmış da arkadaşlar neden yargılıyorsunuz bu kadar ben hangi arakadaşım evlendiyse çağırmadan gittim hiç de gocunmam onlar da bana geldi bu işler böyle sizin için arakdaşlık yalnızca kahve içmek eğlenmek mi

yani bilemedim, hayatimda tripcan tutmuyorum. nikah şahidi yapmadim diye beni silen siltirsin gitsin yani cok da dost degilmis.
ote yandan nerede angarya var akliniza gelmis yok temizlik yok ev yerlestirme hemen akliniza gelmis. ama nerede daha keyifli sey var (bence keyifli olmasa da gelinlik bakmak, nikah sahitligi gibi) unutmussunuz cikmis aklinizdan..yani size gicik olmasina da sasirmadim

Acikcasi yakin arkadasiniz oldugunu düsünmedim siz yazarken. Üstelik nikah sahidi bile yapmamisiniz o kisiyi (kim tanistirirsa tanistirsin, en yakin arkadasim varsa onu sahit yapardim ben sahsen). Istediginiz kisi sahidiniz olabilir. Demek ki o kisiyi yakin bulmadiniz. Normaldir baskasini secmeniz. Birde burada bir arkadas yazmis: Temizlik ve ev yerlestirmeye cagirmak akliniza gelmis ama gelinlik denemeye giderken gelmemis. Ben olsam, bende kendimi sadece is icin deger görüldügümü düsünürdüm. Mecbur degilsiniz hem herkesle arkadasliginizi sürdürmeye tabi ki. Ama o kisinin bakis acisindan bakinca ona hak verdim. Sonlanmis arkadasliginiz.

Herkes temizliğe takılmış da arkadaşlar neden yargılıyorsunuz bu kadar ben hangi arakadaşım evlendiyse çağırmadan gittim hiç de gocunmam onlar da bana geldi bu işler böyle sizin için arakdaşlık yalnızca kahve içmek eğlenmek mi
Hayır da düğün süreci aile ile halledilir. Arkadaş gelir o gün fotoğraflarını çeker, üstünü başını düzeltir vs. Gelinlik bakmada da gerekli değil arkadaş.

Şöyle oldu ben bu arada yalnızca temizliğe çağırmadım aslında temizlik bitmişti ben kahveye çağırdım onu temizlik dediğime bakmayın ztn temizlikçi abla yaptı tüm temizliği . Bunu arkadaşım da biliyordu . Bu süreçleri yaşadıysanız anlarsınız
Ben değil ama arkadaşımın sürecine şahit oldum. Evinin Boyasını bile partileyerek yaptık, gelinlikte onlaydım benim elbisemi bile beraber aldık üstelik tek en iyi arkadaşıda ben değildim ne bizi kırdı nede ihmal etti bizde herşeyinde koşturduk. Üstelik başka şehirdeydim birçok şeyi bana uyarladı. Birçok şey birikmiş şahit olayı son olmuş bardağın taşmasında bence. Üstelemeyin ilişkinin süresi olduğu gibi arkadaşlığında var belki ikiniz içinde daha hayırlıdır üzmeyin kendinizi sürece odaklanın.

Back
X