• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın aralı gebelik

gulmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
1.173
942
73
30
8 yaşında bir kızım var ondan sonra iki düşük yaşadım ve geçirdiğim enfeksiyon sebebiyle tüplerim hasar görmüştü beş senelik bir tedavi sonrası 2. Çocuğum oldu şuan 6 buçuk aylık ben de 29 yaşındayım Mart'ta 30 olucam evlendiğimde eşimle ikimizin isteği 3 çocuktu yaşım geçmeden 3. Çocukta olsun diye düşünüyorum ama zorlanırim diye çok korkuyorum oğlum 1 yaşına gelince düşünüyorum ikisi bir büyür diye eğer şuan yapmazsam çocuk fikrinden cayabilirim ne tavsiye edersiniz bana.

8 yaşında bir kızım var ondan sonra iki düşük yaşadım ve geçirdiğim enfeksiyon sebebiyle tüplerim hasar görmüştü beş senelik bir tedavi sonrası 2. Çocuğum oldu şuan 6 buçuk aylık ben de 29 yaşındayım Mart'ta 30 olucam evlendiğimde eşimle ikimizin isteği 3 çocuktu yaşım geçmeden 3. Çocukta olsun diye düşünüyorum ama zorlanırim diye çok korkuyorum oğlum 1 yaşına gelince düşünüyorum ikisi bir büyür diye eğer şuan yapmazsam çocuk fikrinden cayabilirim ne tavsiye edersiniz bana.
Şahsen ben caydim 3. Çocuk fikrinden ☺️☺️☺️ ama benimki dediğini gibi yaş faktörü geçti artik

36 yasımdayım. ıkıncı cocuguma hamıleyım. ılkı de 30+ da oldu zaten :) yasa takılma. cocuk sayısı senın ekonomın psıkolojın ıkınızın cocuklara ayırdıgı zaman verdıgınız ılgı egıtım.. sunabıleceklerınız...bunlar dusunulup planlanır. onemlı olan o. bazısına 1 cocuk bıle cok. bazısı 9 dogursa okutur da buyutur de ne eskır ne kendınden odun verır ne maddı acıdan sarsılır:) mutlu mesut yasarlar. bazısı da ıste goruyoruz cevrede. zorlanıyorlar .. sen bılceksın durumunuzu. ben ucuncu ıstemem ben de 4 olsun dıyerek evlendım de dogurunca hıc de oyle ollmadıgını farkettım . 30 dan once cocuklarla takla atıp akrobası yapan ben kendı cocugumda nene gıbı enerjısız uykusuz kaldıgımı farkettım. yeterınce oynayamadım . paramız var sukur ama yarın nolur blemem. oyle ne arsam ne satacak yedek evım var. bıraz ayagımı yoganıma gore uzatıyorum. masallah okul fıyatları da malum. 3 eskıden cok guzelmiş sımdı çok.. bana cok.. sen de kendınden bılceksın. ne arkadas ne kardes.. hıc kımseyle aynı olunmuyor.

Back
X