Yakın aralı gebelik

gulmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
1.173
942
73
30
8 yaşında bir kızım var ondan sonra iki düşük yaşadım ve geçirdiğim enfeksiyon sebebiyle tüplerim hasar görmüştü beş senelik bir tedavi sonrası 2. Çocuğum oldu şuan 6 buçuk aylık ben de 29 yaşındayım Mart'ta 30 olucam evlendiğimde eşimle ikimizin isteği 3 çocuktu yaşım geçmeden 3. Çocukta olsun diye düşünüyorum ama zorlanırim diye çok korkuyorum oğlum 1 yaşına gelince düşünüyorum ikisi bir büyür diye eğer şuan yapmazsam çocuk fikrinden cayabilirim ne tavsiye edersiniz bana.

Şahsen ben caydim 3. Çocuk fikrinden ama benimki dediğini gibi yaş faktörü geçti artik

36 yasımdayım. ıkıncı cocuguma hamıleyım. ılkı de 30+ da oldu zaten :) yasa takılma. cocuk sayısı senın ekonomın psıkolojın ıkınızın cocuklara ayırdıgı zaman verdıgınız ılgı egıtım.. sunabıleceklerınız...bunlar dusunulup planlanır. onemlı olan o. bazısına 1 cocuk bıle cok. bazısı 9 dogursa okutur da buyutur de ne eskır ne kendınden odun verır ne maddı acıdan sarsılır:) mutlu mesut yasarlar. bazısı da ıste goruyoruz cevrede. zorlanıyorlar .. sen bılceksın durumunuzu. ben ucuncu ıstemem ben de 4 olsun dıyerek evlendım de dogurunca hıc de oyle ollmadıgını farkettım . 30 dan once cocuklarla takla atıp akrobası yapan ben kendı cocugumda nene gıbı enerjısız uykusuz kaldıgımı farkettım. yeterınce oynayamadım . paramız var sukur ama yarın nolur blemem. oyle ne arsam ne satacak yedek evım var. bıraz ayagımı yoganıma gore uzatıyorum. masallah okul fıyatları da malum. 3 eskıden cok guzelmiş sımdı çok.. bana cok.. sen de kendınden bılceksın. ne arkadas ne kardes.. hıc kımseyle aynı olunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…