Daha bugün ayrilmişsiniz, destur ne ara ilişkiniz şekil değiştirdi?
Benim de aşktan dostluğa evrilen bir ilişkim oldu, ama zaten sevgiliyken artık amcaoğlu moduna gitmiştik, şehvet yerini şefkate bırakalı çook olmuştu.
Ayrıldık, sonra hayatıma birini aldım, ondan bahsettim, dedikodusunu yaptım, hatta akıl danıştım, sonra o başka ülkeye taşındı, görmeye gittim :))
Ona karşı hislerim gerçekten Cemal süreya'nin şiirindeki gibi, hatta taşınırken verdiğim hediyenin yanındaki nota da yazmıştım:
"Ben senin; eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır. Seni hiç bırakmayacağım"
Hala arada konuşuruz . Bana dese ki 'yengenc buradan biriyle evleneceğim, ama konsolosluktan şu şu belgelere ihtiyaç var" ne yapar eder alırım :)
o cooook mutlu olursa ben de cooook mutlu olurum. Hatta tanıştığı türk bir kızdan bahsetmişti. Ben de zamanında ona öğrettigim şiirleri yazmıştım, ezberlesin de kıza okusun şirin Turkcesiyle. Aralarında sohbet olur diye :)
Ben de düzgün biriyle tanışıp evlilik yoluna adım atsam inanıyorum ki kalbinde bir gram hüzün olmadan sevinir benim mutluluğuma
Yani bizim durum sevgililikten arkadaşlığa evrildi. Bu olabilen birşey, bence.
Ama senin hala beklentilerin var. Böyle bir durumda bu 'kankalik' ayağı seni uzmekten başka birşeye yaramaz .
Bence kendini bu işe fazla kaptırmadan yol ver gitsin.