Evet benim beklentilerim var cunku kendisi hala bana asik oldugunu beni sevdigini ve belki birbirimizi ozleyip geri donecegimizi soyluyor.ama sanirim bunu ciddiye almayip sogunali miyim ondan
Tatlım senin dediğin sevgililik de değil arkadaşlık da. Adam yeni nesil 'takilmak' istemiş işte. Bunu göremeyecek kadar nasıl körsün, çok mu safsın ben de bunu anlamadım.
Yani şu şekilde, birlikteyken sevgilisiniz ama ayrıldıktan sonra birbirinizle bir bağıniz-sorumlulugunuz kalmıyor. Buluşup beraber lunaparka gidip elele oyuncaklara binebilir, içki içip öpüşüp koklasabilirsiniz. Ama ertesi gün buluştuğu kişi hakkında soru sorma hakkına sahip değilsin. Tripler atma hakkına sahip değilsin, hatta 15 gün yazmasa birşey diyemezsin çünkü sevgilin değil.
Aynı şekilde o da senin için.
Ha ben bu ilişki türü çok kötüdür diyemem çünkü bazı bazı bende de oluyor. Ama bizde her iki taraf da zaten bir adım ötesini istemediği için kimsenin kalbi kırılmıyor.
Ama senin durumun farklı.
Adamin tek amacı 'hem karnım doysun hem pastam dursun'
Yani sizinki olsa bile tek taraflı bir takılma olur. O gününü gün eder, sense ağzına bir parmak bal çaldı diye mutlu olur, umutla beklersin.
Sonunda kalbi kırılan sen olursun.
O yüzden oyunu kuralına göre oyna ...
Ha dersen ki ; "ayrılık çok kalbimi kırar/birden bitirmek. O yüzden alistira alıştıra kendimi ondan ayiracagim, başka şeylere zaman ayırıp bir süre sonra onu tamamen bırakacağım" , saygı duyarım.
Ama umutla beklemen falan aptallık olur