• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakin arkadas olarak kaldiginiz eski sevgiliyle yeniden bi araya gelme

sevgi sence bu kadar kolay mı?
Bence degil ve hatta bu yuzden bana ilk arkadas olalim sonrasina bakariz diyince ben boyle olursa olmayacagini aci cekmemek icin kendimi ondan sogutacagimi soyledim.bana oyle dusunme ben yine her an yaninda olacagim dedi hem belki ozlersek daha iyi anlariz sevgimizi falam dedi.Ve ben istemiyordum biraz deneyelim hemen birakmayalim dedim ama ne zaman ben ondan kotuyum diye yardim istesem bana hic gelmedi.en sonda yanimda olamayacak kadar gucsuz oldugunu soyledi.Bende bunun uzerine dusundum ki yanimda olamayacak sevgili beni daha uzer.Dedigini yapalim ve oyle oldu iste

Zor anlarinizda yanınızda olmayan ya da olamayan biriyle arkadaş dahi olmayın. Bırakın konuşmayın gitsin nereye gidiyorsa.
Yanimda olamama sebebini iki seye bagladi ilki gecmiste yasadigimiz bi kac olay ikincisi kendi de kotu zamanlar geciriyormus.Bunlardan dolayi gucsuzmus sevgili olarak yanimda olamazmis ama arkadas olarak olabilirmis

sevgilimle bugun ayrildik.ama yakin arkadas olarak devam ediyoruz hatta su anda hala konusmaya devam ediyoruz gulerek.bu aralar ikimizde zor zamanlar geciriyorduk ve birbirimizin yaninda olamiyorduk tartisiyorduk.bu yuzden yipranmamak icin bu karari aldik.ikimizde hala birbirimizi seviyoruz.bana bunun bi ayrilik olmadigini bi gun yeniden bi araya gelmek icin umudu oldugunu soyledi.sizce ona karsi duygularimi siliyim mi yok ediyim mi yoksa belki bi gun olabilir diye akisina mi birakiyim? ve bi gun oyle olmasini istiyorum acikcasi yeniden bi araya gelmek istiyorum.bunun icin nasil davranmali miyim?

bugün ayrılıp yakın arkadaş olabildiğinizin kanısına nasıl bu kadar çabuk varabiliyorsunuz? ayrılık sonrası bir zaman geçmemiş ki birbirinizin sevgili olmayan tarafını göresiniz..

Demek ki gülmek için “ayrılık” gerekiyormuş .. bence sevgilin ilişki sorumluluğu istemiyor
Bu arada bunu gozden kacirmisim ama bana iliskinin getirdigi sorumluluklar var bunlar ikimizi de yorabilir demisti.Arkadas olunca bu sorumluluklar olmayacagi icin daha rahat oluruz demisti.

Evet benim beklentilerim var cunku kendisi hala bana asik oldugunu beni sevdigini ve belki birbirimizi ozleyip geri donecegimizi soyluyor.ama sanirim bunu ciddiye almayip sogunali miyim ondan
Tatlım senin dediğin sevgililik de değil arkadaşlık da. Adam yeni nesil 'takilmak' istemiş işte. Bunu göremeyecek kadar nasıl körsün, çok mu safsın ben de bunu anlamadım.
Yani şu şekilde, birlikteyken sevgilisiniz ama ayrıldıktan sonra birbirinizle bir bağıniz-sorumlulugunuz kalmıyor. Buluşup beraber lunaparka gidip elele oyuncaklara binebilir, içki içip öpüşüp koklasabilirsiniz. Ama ertesi gün buluştuğu kişi hakkında soru sorma hakkına sahip değilsin. Tripler atma hakkına sahip değilsin, hatta 15 gün yazmasa birşey diyemezsin çünkü sevgilin değil.
Aynı şekilde o da senin için.
Ha ben bu ilişki türü çok kötüdür diyemem çünkü bazı bazı bende de oluyor. Ama bizde her iki taraf da zaten bir adım ötesini istemediği için kimsenin kalbi kırılmıyor.
Ama senin durumun farklı.
Adamin tek amacı 'hem karnım doysun hem pastam dursun'
Yani sizinki olsa bile tek taraflı bir takılma olur. O gününü gün eder, sense ağzına bir parmak bal çaldı diye mutlu olur, umutla beklersin.
Sonunda kalbi kırılan sen olursun.
O yüzden oyunu kuralına göre oyna ...
Ha dersen ki ; "ayrılık çok kalbimi kırar/birden bitirmek. O yüzden alistira alıştıra kendimi ondan ayiracagim, başka şeylere zaman ayırıp bir süre sonra onu tamamen bırakacağım" , saygı duyarım.
Ama umutla beklemen falan aptallık olur

Nasıl yani şöyle mi;
-kes ya çekemiyorum artık!
+asıl ben seni çekemiyorum!
-buraya kadar bitti herşey!
+aynen öyle!

-arkadaş kalalım en iyisi
+bencede
-tamam:d şu videoyu izledin mi
+ahaha evet ya efsane:d

:KK53:
Ne saçma ilişkiler var:KK51:

Tatlım senin dediğin sevgililik de değil arkadaşlık da. Adam yeni nesil 'takilmak' istemiş işte. Bunu göremeyecek kadar nasıl körsün, çok mu safsın ben de bunu anlamadım.
Yani şu şekilde, birlikteyken sevgilisiniz ama ayrıldıktan sonra birbirinizle bir bağıniz-sorumlulugunuz kalmıyor. Buluşup beraber lunaparka gidip elele oyuncaklara binebilir, içki içip öpüşüp koklasabilirsiniz. Ama ertesi gün buluştuğu kişi hakkında soru sorma hakkına sahip değilsin. Tripler atma hakkına sahip değilsin, hatta 15 gün yazmasa birşey diyemezsin çünkü sevgilin değil.
Aynı şekilde o da senin için.
Ha ben bu ilişki türü çok kötüdür diyemem çünkü bazı bazı bende de oluyor. Ama bizde her iki taraf da zaten bir adım ötesini istemediği için kimsenin kalbi kırılmıyor.
Ama senin durumun farklı.
Adamin tek amacı 'hem karnım doysun hem pastam dursun'
Yani sizinki olsa bile tek taraflı bir takılma olur. O gününü gün eder, sense ağzına bir parmak bal çaldı diye mutlu olur, umutla beklersin.
Sonunda kalbi kırılan sen olursun.
O yüzden oyunu kuralına göre oyna ...
Ha dersen ki ; "ayrılık çok kalbimi kırar/birden bitirmek. O yüzden alistira alıştıra kendimi ondan ayiracagim, başka şeylere zaman ayırıp bir süre sonra onu tamamen bırakacağım" , saygı duyarım.
Ama umutla beklemen falan aptallık olur
Anliyorum sanirim konusmayi kesmek ya da azaltmak en iyisi.Boylece yedek muhamelesi gormem seviyorsa anlar zaten

Nasıl yani şöyle mi;
-kes ya çekemiyorum artık!
+asıl ben seni çekemiyorum!
-buraya kadar bitti herşey!
+aynen öyle!

-arkadaş kalalım en iyisi
+bencede
-tamam:d şu videoyu izledin mi
+ahaha evet ya efsane:d

:KK53:
Ne saçma ilişkiler var:KK51:
Tam olarak oyle degil tabiki ama sanirim ne demeye calistiginizi anliyorum

20 yasimizdayiz ikimizde 6 aylik bi iliskimiz var
Malesef arkadas kaldık diye kendinizi kandırırsınız
Ki ne yogun duygular yasamıssınızdır simdi baska bir kadınla görüştügünü en kötü konustugunu bile duysan kötü olursun
Birde erkekler daha rahat bu konuda nasıl olsa kenarda duruyor diye düşünüp iki gezip tozup elimin altında gibi geri dönebilir sonra yine gidebilir canı sıkılır yine geri döner vs vs
Bu rahatlıgı vermeyin derim

valla pek ayriliga benzemiyor yazdiklariniz o_O siz sevgili oldugunuza eminmisiniz?
buyudugunuzde sevgili olabilirsiniz belki :KK14:

arkadas ve sevgili tanimini dogru anladiginizda

Malesef arkadas kaldık diye kendinizi kandırırsınız
Ki ne yogun duygular yasamıssınızdır simdi baska bir kadınla görüştügünü en kötü konustugunu bile duysan kötü olursun
Birde erkekler daha rahat bu konuda nasıl olsa kenarda duruyor diye düşünüp iki gezip tozup elimin altında gibi geri dönebilir sonra yine gidebilir canı sıkılır yine geri döner vs vs
Bu rahatlıgı vermeyin derim
Ayni sekilde o da kotu olmayacak mi bana dedigine gore hayatinda baska biri yok bana karsi hisleri ayni ama cok mu guveniyorum bilmiyorum

Ayni sekilde o da kotu olmayacak mi bana dedigine gore hayatinda baska biri yok bana karsi hisleri ayni ama cok mu guveniyorum bilmiyorum
Bence o sana cok güveniyor
Nasıl olsa beni cok seviyor diye düşünüyor belliki size bigün barısıcaz birarada olcaz diye avuttuguna göre

valla pek ayriliga benzemiyor yazdiklariniz o_O siz sevgili oldugunuza eminmisiniz?
buyudugunuzde sevgili olabilirsiniz belki :KK14:

arkadas ve sevgili tanimini dogru anladiginizda
Ona boyle ayrilik mi olur diyorum bana diyor ki cocuk muyuz kusluk yapalim tamam yapmayalim ama boyle kalmayi beklemek bana da sacma geliyor belkibi umit tekrar birlikte oluruz diye bi sey diyemiyorum cok karisik kafam :(

Bence o sana cok güveniyor
Nasıl olsa beni cok seviyor diye düşünüyor belliki size bigün barısıcaz birarada olcaz diye avuttuguna göre
Evet cok seviyorum ama kullanilmis hissediyorum ben bu sekilde.Sevgili degiliz artik ama her sey ayni devam ediyor falan agir geliyor o zaman niye biraktin diye dusunuyorum

Evet cok seviyorum ama kullanilmis hissediyorum ben bu sekilde.Sevgili degiliz artik ama her sey ayni devam ediyor falan agir geliyor o zaman niye biraktin diye dusunuyorum
Özgür olmak istiyordur
Baglı kalamıyordur
Belki capkınlık yapmak istiyordur
Belki ilişki adamı değildir
Belki sizi artık sevmiyordur
Vs vs

Kendinizi ona aşırı baglı cok seven dönse hemen kabul edicek aşırı ona düşkün biri gibi göstermeyin artık
Döncem bigün sana demiş sende tamam bekliyorum modundasın adamda buna sıgınıp cokta güzel gel gitler yapabilir

Back
X