- 2 Temmuz 2013
- 4.063
- 8.615
- 358
Siz de söylediniz diye söylemiştir, size demiyor o lafları, komşuya kızıyor düşüncesiz diye.Belki bende kızardım. Ancak kendisine bahsetmiştim. Bile bile gelip hala kızıyor olması tuhafıma gitti sanırım uyanacak diye yaptı.
4 gün kaldılar.Kaç gündür kaliyolar?
Misafirlikte oldukları için karı koca bebek uyurken uyumaları normal değil, ama onlar bebek uyanmasın ses olmasın diye uyumayı tercih ediyorlar. Eğer hasta yada çok uykusuz değillerse uyumalarini bana saygısızlık olarak görürüm. Madem bebeğinin rutinine bu denli dikkat ediyordun başkasının evine hemde 3 aylık taze annenin evine yatılı kalmaya gitmeyecektin arkadaş
Diğer üyeler de bana tepki gösterdi ancak anlamadıkları nokta bu sanırım. Çocuk gece uyanmadan uyumuş. Tekrar o çocukla gündüz uykusuna yatmak tuhaf, elbette gece sorun olsa uyumasalar gözüme batmaz.Misafirlikte oldukları için karı koca bebek uyurken uyumaları normal değil, ama onlar bebek uyanmasın ses olmasın diye uyumayı tercih ediyorlar. Eğer hasta yada çok uykusuz değillerse uyumalarini bana saygısızlık olarak görürüm. Madem bebeğinin rutinine bu denli dikkat ediyordun başkasının evine hemde 3 aylık taze annenin evine yatılı kalmaya gitmeyecektin arkadaş
Çokmus ,ben şuna bakardim yayılıp kaliyolarmi yoksa size destek oluyolarmi ? Alışveriş yapıp gelip hadi bugünde bunu pişirelim dedilermi ? Oturup herşeyi bekliyolarmi? Evde hergun iş yapiliyor çünkü banyo temizleme , elektrik supurge, bulaşıklar v.s. Destekmiydi?4 gün kaldılar.
Misafirleriniz gitti mi ? Kaç gün kaldılar ? Onlar uyurken siz ne yaptınız ?Diğer üyeler de bana tepki gösterdi ancak anlamadıkları nokta bu sanırım. Çocuk gece uyanmadan uyumuş. Tekrar o çocukla gündüz uykusuna yatmak tuhaf, elbette gece sorun olsa uyumasalar gözüme batmaz.
3 aylık bebek gece daha çok uyanır , hala lohusa sayılırsınız , dktrlar 12 aya kadar bu şekilde söylemişti bana. Kimse yeni anneyken yatılı misafir kolay kolay kabul etmez , insan kendi kardeşini bile desteği olmayacksa istemiyor, arkadaşlığınizi bozmayin ama sizde ona dert yaninDiğer üyeler de bana tepki gösterdi ancak anlamadıkları nokta bu sanırım. Çocuk gece uyanmadan uyumuş. Tekrar o çocukla gündüz uykusuna yatmak tuhaf, elbette gece sorun olsa uyumasalar gözüme batmaz.
Bulaşık konusunda yardımcı oldu. Takıntılarından başka işe bakamadı desem yeri. En son kendi ütüsünü bile yapıp gitmek istedi.Çokmus ,ben şuna bakardim yayılıp kaliyolarmi yoksa size destek oluyolarmi ? Alışveriş yapıp gelip hadi bugünde bunu pişirelim dedilermi ? Oturup herşeyi bekliyolarmi? Evde hergun iş yapiliyor çünkü banyo temizleme , elektrik supurge, bulaşıklar v.s. Destekmiydi?
Gittiler. Bebeğimle ilgilendim veya yemek yaptım. Kendi ailemde gelecekti hatta 2 gün birlikte kaldılar bizde.Misafirleriniz gitti mi ? Kaç gün kaldılar ? Onlar uyurken siz ne yaptınız ?
Asıl bebekli ve dinlenmeye ihtiyacı olan da konu sahibi üstelik. Misafir çiftin çocuğu 1 buçuk yaşındaymış. Çocuk uyuyorken arkadaşınla bir sohbet edersin, beraber yemek yaparsın, küçük bebeği var diye. Nereden baksam enteresan yani.
Asıl küçük bebekli ve dinlenmeye ihtiyacı olan da konu sahibi üstelik. Misafir çiftin çocuğu 1 buçuk yaşındaymış. Çocuk uyuyorken arkadaşınla bir sohbet edersin, beraber yemek yaparsın, küçük bebeği var diye. Nereden baksam enteresan yani.
İnanın yardım etsin gibi bir beklentim de yoktu. Her işimi kendim yapmaya alışığım. Eşimde çok yardımcı olur. Misafire özgürlük tanımıyor gibi anlaşıldı ama mesele bence misafirin tuhaf davranması bizim hayatımızı etkilemesi.Asıl küçük bebekli ve dinlenmeye ihtiyacı olan da konu sahibi üstelik. Misafir çiftin çocuğu 1 buçuk yaşındaymış. Çocuk uyuyorken arkadaşınla bir sohbet edersin, beraber yemek yaparsın, küçük bebeği var diye. Nereden baksam enteresan yani.
Kendisi de ders almıştır inşallah. tek benim çocuğum yok dünyada, ne benim ne onun çocuğu için hayatı durduramayız. hareketleri öyle gibi geldi o beni gerdi.Bir de ısrarla yatılı misafirliğe gelmek isteyen karşı taraf olmuş; çok ilginç.
Neyse konu sahibine de ders olmuş oldu.
İlk defa böyle tuhaf bir misafirlik duyuyorum. Evlerinde yatıp, dinlenselermiş ; sizi de yormasalarmış.İnanın yardım etsin gibi bir beklentim de yoktu. Her işimi kendim yapmaya alışığım. Eşimde çok yardımcı olur. Misafire özgürlük tanımıyor gibi anlaşıldı ama mesele bence misafirin tuhaf davranması bizim hayatımızı etkilemesi.
Niye ders alsın ki. Kadın kendi evinde, tatilde ne yapacaksa aynılarını yapmış. Burada mağdur olan, tatili zehir olan sizsiniz.Kendisi de ders almıştır inşallah. tek benim çocuğum yok dünyada, ne benim ne onun çocuğu için hayatı durduramayız. hareketleri öyle gibi geldi o beni gerdi.
Bu halimizle bile rahatsızlık verdiysek belki bebekli eve yatılı gitmez. Kalan kısımda çok haklısınız.Niye ders alsın ki. Kadın kendi evinde, tatilde ne yapacaksa aynılarını yapmış. Burada mağdur olan, tatili zehir olan sizsiniz.
Ben bebegim kucukken degil sehir disinda bir arkadasimda kalmak, kendi aileme bile gidip kalmadim bebegin duzeni bozulmasin diye. Madem cok dikkat ediyorlar uyku vs saatlerine o zaman evlerinden disari cikmayacaklar. Kimse kimsenin cocuguna gore yasamak zorunda degilMerhabalar. Buraya abartıyor muyum diye yine bir şans vermek amacıyla yazıyorum. Yakın arkadaşım ailemin yaşadığı şehirde bense başka şehirde yaşıyorum, evliyim. Arkadaşımda evli ve bir çocuğu var. Bayramda bize gelmek istediklerini söylediler. Biz hasta olduk önce iptal ettik sonra daha ileriki bir gün geldiler. Arkadaşım çocuğuna çok düşkün ya da abartıyor bilmiyorum. Sürekli kızımın uyku saati, ek gıdası diye ortada dolanıyor. Benim bebeğim henüz 3 aylık ve hastalık geçirdik, gelmiş bana kendi çocuğunun dişini, yeme düzeninin bozulduğunu vesaire anlatıyor. Bebeği gündüz uyuduğunda eşiyle beraber onlarda yatıyor, akşamları da bebekten 2 saat sonra falan yatıyorlar. Tuhafıma gitti buraya vakit geçirmeye gelen insan bu kadar çabasız olur mu? Binamızda ses olduğunu söylemiştim bir gün geldi ve balkonda argo bir şekilde “bu … kim ses yapan” dedi. Dışarı çıkalım diyoruz öğlen uykusundan sonra çıkalım diyor. Buda öğlen 4 civarı oluyor. Kendi çocuğu uyuyunca ses yapmıyor benim bebeğim uyurken biraz dikkatsiz olabiliyor. Arayı açmaya karar verdim ama haksızlıkta etmek istemiyorum. Bebeğim küçük diye mi onu anlayamıyorum sizce?
Yok ya bana da garip geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?