- 12 Mayıs 2022
- 300
- 187
- 53
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
-
Merhaba arkadaşınızın ihtiyaçlarını biliyorsanız ona göre alabilirsiniz.alt üst zıbın takımı olabilir,tulum olabilir,battaniye tarzı birşeye ihtiyacı varsa öyle birşey olabilir,alt açma takımı olabilir,yaz ayına uygun ayına uygun kot slopet tarzı birşeyler olabilir,hediyenin her türlüsü makbuldürErkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
Teşekkür ederim ya aslında ihtiyaçlarını çoktan almıştır herşeyini dogdu bebek dogacak o yüzden bebek görmeye gittigimde hediyeyle birlikte gitmek istemiyorum ams bir çok çeşit var hangisini alsam bilemedim o saydıgınız şeyler filan dolu vardır çeşit çeşit almışlardır ailesiyleMerhaba arkadaşınızın ihtiyaçlarını biliyorsanız ona göre alabilirsiniz.alt üst zıbın takımı olabilir,tulum olabilir,battaniye tarzı birşeye ihtiyacı varsa öyle birşey olabilir,alt açma takımı olabilir,yaz ayına uygun ayına uygun kot slopet tarzı birşeyler olabilir,hediyenin her türlüsü makbuldüreminim aldığınız hediyeyi çok begenecektir. Bu arada e bebekte güzel ürünler var
Anladım.sizin aldığınızin yeri bambaşka olur.Teşekkür ederim ya aslında ihtiyaçlarını çoktan almıştır herşeyini dogdu bebek dogacak o yüzden bebek görmeye gittigimde hediyeyle birlikte gitmek istemiyorum ams bir çok çeşit var hangisini alsam bilemedim o saydıgınız şeyler filan dolu vardır çeşit çeşit almışlardır ailesiyle
Yok o kadarda degil dolar filanAnladım.sizin aldığınızin yeri bambaşka olur.o zaman yapabiliyorsaniz dolar yapabilirsiniz ? İstedikleri gibi değerlendirebilirler.
Ben e bebekten kart götürdüm birineErkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
O yüzden bende 10 dolar yapabilirsiniz demek istedimYok o kadarda degil dolar filanzaten çalışmıyorum. O bir önceki yazdıgım mesajdada hediyeyle birlikte gitmek istemiyorum yazmışım ama istiyorum olucaktı
Biraz bütçeye bağlı tabi. Normalde yakın arkadaşa altın. Ama o olmuyorsa ben olsam ihtiyacını sorar alırım.Erkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
Gram altının yarısı veya gram altının çeyreği? Zaten e bebekten takım alsan yakin arkadaşın çocuğuna yine gramın çeyreği kadar tutar bence. En azından kendisi istediği bir ihtiyacini alır bence.Erkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
Maddi durumunuz yoksa elbetteki altın takamazsiniz dedginiz gibi takım alabilirsiniz yada çok samimiyseniz valla sorar eksiğini alırdım benErkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
Bende bu fikre katılıyorum doğum günlernde falan çda artık böyle 10-20 dolar veriyorum tatlı bir kutlama zarfına koyup. Bebeklerin kıyafet oyuncak zaten bir sürü oluyor hediye gelenler fazlanın fazlası oluyor. Birde öyle oyuncak giysi falanda ucuz değilkiO yüzden bende 10 dolar yapabilirsiniz demek istedimhediyeye de herseyleri var diyince aklıma gelen çözüm yöntemi dolar oldu
Hediye kartı bence de çok mantıklı. Ya para verin miktarını kendiniz belirleyin ya da kart bence. Çünkü her şeyi almıştır dediğiniz gibi. Bebekle birlikte masraf artıyor ve en çok paraya ihtiyaç oluyor.Erkek bebegi olucak ne alsam ? Altın almaya illa gerek var mı? Yakın arkadaşım ama şuan çalışmıyorum altını alamam. Onun dışında bebek kıyafeti filan mı alsam ebebek var aklımda takım mı alsam yoksa tek tek mi ne yapsam
Durumları aslında o yüzden. Birde ben anı da kalsın istiyorum yani hediye oldugu için hep saklasın filan. Birde kışlık alsam olur mu belki hep yaz kıyafetleri almışlardır 6 aylık filan alsam abes olur mu?Hediye kartı bence de çok mantıklı. Ya para verin miktarını kendiniz belirleyin ya da kart bence. Çünkü her şeyi almıştır dediğiniz gibi. Bebekle birlikte masraf artıyor ve en çok paraya ihtiyaç oluyor.
Durumları aslında o yüzden. Birde ben anı da kalsın istiyorum yani hediye oldugu için hep saklasın filan. Birde kışlık alsam olur mu belki hep yaz kıyafetleri almışlardır 6 aylık filan alsam abes olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?