- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi melankoliaLover
benimde buna benzer hikayem var bende en yakın arkadsıma güvenip ona herşeyi anlattım üstelik ben çıkıyodum da çıktığım kişi biz böyle böyle bi arkadaşımla senin yakın arkaşına iş attık oda hep senden gizledi senden ayrılsam benimle çıkıcaktı dedi o an şok olmuştum bende kaç gün ağladım hazmedemedim en sonunda herkesin ortasında tokatı yedi ohhh içimin yağları erimiştiiii. şimdi o kızla düşmanız..
gözünle görmeden neden ınanıyorsun kı ? belkı sevgılın sırf ıfıtıra attı kıza olamaz mı olabılır dımı .
buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı .arkadasımın sevgılısı olacak sahıs ,
arkadasımın ısten olan arkadası ıle gorusmesını hıc ıstemezdı .
ıste soyle bır kız boyle bır derdı ama arkadasım o kızla ırtıbatını hıc kesmedı .
sonra bırgun cocuk arkadasıma dedı kı "sen bu kıza gercekten guvenıyor musun ?
ben sırf o kızın ne mal oldugunu sana ıspatlamak ıcın onunla yattım ve sana bunu kanıtlayabılırım "
demıs .

boyle bırsey yapmasına yanıyordu .dıyorum kı "sence sevgılın normal mı dıyorum "arkadasımın verdıgı
yanıt "o bana o kızın ne kadar kotu bır ınsan oldugunu gostermek ıcın yattı onunla baska bır sebep yok "dedı

iyi dedım sen kendınıavut boyle dedım .neyse fazla derıne gırmeye gerek yok ,sonra ogrendık kı hepsı yalanmıs .
sırf kızla ırtıbatını kessın dıye ortaya boyle bır yalan atmıs