yakın arkadasımın ıhanetı(tabıkı artık arkadasım degıl)

benimde buna benzer hikayem var bende en yakın arkadsıma güvenip ona herşeyi anlattım üstelik ben çıkıyodum da çıktığım kişi biz böyle böyle bi arkadaşımla senin yakın arkaşına iş attık oda hep senden gizledi senden ayrılsam benimle çıkıcaktı dedi o an şok olmuştum bende kaç gün ağladım hazmedemedim en sonunda herkesin ortasında tokatı yedi ohhh içimin yağları erimiştiiii. şimdi o kızla düşmanız..

gözünle görmeden neden ınanıyorsun kı ? belkı sevgılın sırf ıfıtıra attı kıza olamaz mı olabılır dımı .

buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı .arkadasımın sevgılısı olacak sahıs ,

arkadasımın ısten olan arkadası ıle gorusmesını hıc ıstemezdı .

ıste soyle bır kız boyle bır derdı ama arkadasım o kızla ırtıbatını hıc kesmedı .

sonra bırgun cocuk arkadasıma dedı kı "sen bu kıza gercekten guvenıyor musun ?

ben sırf o kızın ne mal oldugunu sana ıspatlamak ıcın onunla yattım ve sana bunu kanıtlayabılırım "

demıs .:53: benım salak arkadasım da sevgılısın boyle bırsey yaptıgına degıl de arkadasının

boyle bırsey yapmasına yanıyordu .dıyorum kı "sence sevgılın normal mı dıyorum "arkadasımın verdıgı

yanıt "o bana o kızın ne kadar kotu bır ınsan oldugunu gostermek ıcın yattı onunla baska bır sebep yok "dedı:53:

iyi dedım sen kendınıavut boyle dedım .neyse fazla derıne gırmeye gerek yok ,sonra ogrendık kı hepsı yalanmıs .

sırf kızla ırtıbatını kessın dıye ortaya boyle bır yalan atmıs

arkadaşlar olmasa ama oluyor işte akşam annemle tv izlerken tesadüfen bir evlilik programını açtım ve orada kadın 65 yaşında nasıl giyinmiş kapalı ama kırnak fettan birşey bakışları falan neyse buna biri talip olmuş adamı istememiş sonra adama telefon etmiş tekrar gel diye adam gelmiş gene istememiş adam başka bir kadına talip oluyo çocukları ile tanıştırıyo herşeyini anlatıyo kadında arkadaşı ya iki kadın aynı odada kalıyo diğerine anlatıyo o kadın gidiyo tekrar adamı arıyor sunucu öğrendiğinde şok oldu kkıskandığın için mi yaptın diyor hayır yok öyle birşey kadının ağzından birşey çıkmıyo ama araştırmışilar kadının yaptıkların ve stüdyodan kovdular anneme dföndüm ve anne ya hadi bizimki 27 yaşında cahil 65 yaşındakide aynı içi pis bunların içi deyip güldüm yaaa yazık yani nerelere gelmişiz insanlar bu kadar ara düşkünü olmuş bu kadar kıskançlık niye inanın anlamıyorum 17 de /27 de /67 de aynı biraz terbiye biraz vicdan olacak yokda ne ersen boş

arkadaşın senin sevgilini elinden almış gibi ihanet diyorsun. o erkek ile hiç sevgili olmamışsınız ki. erkek zaten baştan seni istememiş. ilk olarak o kızı seçmiş. aynı kişiye aşık oldunuz diye arkadaşını ihanetle suçlaman saçma olmuş belki de en başından beri o hoşlanıyordu erkekten fakat senin sevdiğini öğrenince sana açıklayamadı baktı seni istemedi bu sefer kendi şansını denedi. öyle ya da böyle gene de onunla irtibatı kesmen iyi olmuş zaten artık konuşulacak birşey kalmadı bir tek erkeği konuşuyordunuz. belki de sen konuşa konuşa kızın aklına o erkeği soktun. kötülük olsun diye yapmamış ama. bir de kendini o kızın yerine koy bence. sen olsaydın ne yapardın. sevdiğin kişiden aman arkadaşım da bundan hoşlanmıştı ben başkasını bulayım deyip vazmı geçerdin. sen o erkek ile sevgili iken kız onu ayartıp kendinsine ayarlasaydı ozaman dediğin doğru olurdu bu kadar kızmakla ve ihanetle suçlamakla haklı olurdun. sen üzülmekte küsmekte haklısın ama ihanetle suçlamakta haklı değilsin

gözünle görmeden neden ınanıyorsun kı ? belkı sevgılın sırf ıfıtıra attı kıza olamaz mı olabılır dımı .

buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı .arkadasımın sevgılısı olacak sahıs ,

arkadasımın ısten olan arkadası ıle gorusmesını hıc ıstemezdı .

ıste soyle bır kız boyle bır derdı ama arkadasım o kızla ırtıbatını hıc kesmedı .

sonra bırgun cocuk arkadasıma dedı kı "sen bu kıza gercekten guvenıyor musun ?

ben sırf o kızın ne mal oldugunu sana ıspatlamak ıcın onunla yattım ve sana bunu kanıtlayabılırım "

demıs .:53: benım salak arkadasım da sevgılısın boyle bırsey yaptıgına degıl de arkadasının

boyle bırsey yapmasına yanıyordu .dıyorum kı "sence sevgılın normal mı dıyorum "arkadasımın verdıgı

yanıt "o bana o kızın ne kadar kotu bır ınsan oldugunu gostermek ıcın yattı onunla baska bır sebep yok "dedı:53:

iyi dedım sen kendınıavut boyle dedım .neyse fazla derıne gırmeye gerek yok ,sonra ogrendık kı hepsı yalanmıs .

sırf kızla ırtıbatını kessın dıye ortaya boyle bır yalan atmıs

aslında bunu da düşünmedim değil günlerce ağladım sonunda patlayıp ayrılmıştım ama geri dayanamayıp ona inanmıştım. sonuçta konuşmuşlar öyle bişey var. konuşmaların bi bölümünü tesadüfen unuttuğu için okumuştum. kız bana gelip sevgilin böyle böyle seyler diyo demedi geldi sevgilim bana söyledi kızın içinde bişeylik olmasa saklamazdı bence...

arkadaşın senin sevgilini elinden almış gibi ihanet diyorsun. o erkek ile hiç sevgili olmamışsınız ki. erkek zaten baştan seni istememiş. ilk olarak o kızı seçmiş. aynı kişiye aşık oldunuz diye arkadaşını ihanetle suçlaman saçma olmuş belki de en başından beri o hoşlanıyordu erkekten fakat senin sevdiğini öğrenince sana açıklayamadı baktı seni istemedi bu sefer kendi şansını denedi. öyle ya da böyle gene de onunla irtibatı kesmen iyi olmuş zaten artık konuşulacak birşey kalmadı bir tek erkeği konuşuyordunuz. belki de sen konuşa konuşa kızın aklına o erkeği soktun. kötülük olsun diye yapmamış ama. bir de kendini o kızın yerine koy bence. sen olsaydın ne yapardın. sevdiğin kişiden aman arkadaşım da bundan hoşlanmıştı ben başkasını bulayım deyip vazmı geçerdin. sen o erkek ile sevgili iken kız onu ayartıp kendinsine ayarlasaydı ozaman dediğin doğru olurdu bu kadar kızmakla ve ihanetle suçlamakla haklı olurdun. sen üzülmekte küsmekte haklısın ama ihanetle suçlamakta haklı değilsin

benım zaten ıhanetten kasıtım arkadasımın bana yaptıgı ıhanettır,yoksa oglanla tabıkı cıkmadık onunla bı alakası yok yanı aldatılma fln degıl tabıkı :)

he gelelım onun once sevmesı meselesıne ,zaten o kız okula benden sonra geldı ve zaten onu sevdıgımı cok onceden berı bılıyordu ve bana demıstı kı

hıc de yakısıklı degıl vs falan fılan neyse ıste. tabıkı belkı o da sevmıstır sevmıslerdır bırbırlerını ben buna bısey demıyorum kı gonul bu ben zaten

cocogun benı sevmemesını kabullenmıstım cok sukur. benım kızdıgım nokta madem sevıyodu yada cocugun onu sevdıgını bılıodu bana soyleseydı

yanı deseydı bak arkadasım bole bole oldu bana ınsan gıbı anlatsaydı yemın ederım bısey demezdım tamam der gecerdım. ama ıste bu ıhanet oluo bu noktada

yanı benı salak yerıne koydu ben ona umreye gıderken bıle benım ıcın dua et demıstım oda "aaayyy canım yaa tabıkı ederım Rabbım sızı kavustursun demıstı"

cok komık :DDD halbukı o sırada zaten onlar cıkıolarmıs ben buna kızıyorum yoksa tabıkı sevgılı olabılırler sevebılırler bende afedersın okuz dıılım anlarım yanı :D

bence önemli olan bildiği halde bak sen bizi şimdi kıskandın mı? vs gibi söylenen sözler. ha önceden veya sonradan varsa da böyle şeyler bence paylaşılmalıydı. dalga geçer gibi olmuş.

aynen cnm bnde ona kızıyorum zaten yoksa ne hallerı varsa gorsunler :) ben cok mutluyum suan zaten yazıyı paylasmamın amacı kımseyı yakınınıza almayın

yakınınıza almayından kastım kmseyle arkadaslık etmeyın demıyorum :9: ama guvenmeyın yanı ummadık tas bas yarabılır ;tabıkı benm basıma gelen

sızın basınıza gelcek dıye bısey yok bılemeyız sadece tavsıye amaclı soyledım :)

ozaman problem yok. evet kız güya seni üzmemek veya kaybetmemek için saklamaya uğraşmış olabilir ama yalan söylemesi de hoş değil

Son düzenleme:
senın ıcın uzuldum canım ama bır yandan da sevındım Allah senı kurtarmıs sen benden de kotuymussun aynı yastıga bas koydugun adam sonucta :((( Allah ım ınsanlar ne kadar kotu yaaa :(((

Geçrekten yaşadığım çok acı vericiydi, Rabbim kimsenin başına vermesin... Kadın hem yan komşun, hem arkadaşım hemde kardeş dediğimdi. birbirimizin evinden çıkmaz, yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ailem o kadını evladı gibi, bende onun çocuklarını yiğenim kadar severdim. Gece yarısı ikisini kadının evinde yakaladım ve beynimden vuruldum. O gece neredeyse aklımı kaçıracaktım. O kadar etkilendim ki hala gözümün önünden gitmiyor. silemiyorum. O günden sonra kadınla tek kelime etmedim, sustum.
Ben yanlış anlıyormuşum, iftira atıyormuşum. Vay be neymişim ben, hiç dinlemiyorum. Kızlar sizde sevgilinizi/eşinizi gece yarısı evde basarsanız sakın yanlış anlamayın kesin evcilik oynuyorlardır ya da atomu icat etmeye çalışıyorlardır.

Üniversitede gerçekten çok değişik insanlarla karşılaşıyoruz. Sevgiden oluşan arkadaşlıklardan ziyade zorla olan, çıkar için olan arkadaşlıklar oluyor. 1 senem kaldı inşallah bu sene gibi çabucak geçer diye dua ediyorum.. Arkadaşlıktan soğutur bunlar insanları !

Geçrekten yaşadığım çok acı vericiydi, Rabbim kimsenin başına vermesin... Kadın hem yan komşun, hem arkadaşım hemde kardeş dediğimdi. birbirimizin evinden çıkmaz, yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ailem o kadını evladı gibi, bende onun çocuklarını yiğenim kadar severdim. Gece yarısı ikisini kadının evinde yakaladım ve beynimden vuruldum. O gece neredeyse aklımı kaçıracaktım. O kadar etkilendim ki hala gözümün önünden gitmiyor. silemiyorum. O günden sonra kadınla tek kelime etmedim, sustum.
Ben yanlış anlıyormuşum, iftira atıyormuşum. Vay be neymişim ben, hiç dinlemiyorum. Kızlar sizde sevgilinizi/eşinizi gece yarısı evde basarsanız sakın yanlış anlamayın kesin evcilik oynuyorlardır ya da atomu icat etmeye çalışıyorlardır.

ınanamıyorum ya gercekten cok sınırım bozuldu anlatamam :((( ne kdr ıgrenc bı ınsan yok yok anam bacım kımseye guvenmıcen dıye bosuna demıorum ne olursa olsun hıc kımse bole bısey beklemez toz da kondurmaz ama oluyo ıste hayatın ıgrenc gercegı bu
yazıklar olsun o kadına hadı kadını gectım o kocan !! olacak adam !senn ne ısn var elalemde be adam tabı yasak ılıskı cazıp geldı heycan atraksıyon oldu !!!! ksr bakma cnm gercekten cok sınırlendım Allah merhametınden eksık etsın ıkısını de ınsallahhhhhh:20:

Aminnnnnnn... Evet heyecan aradı ikiside. Ama benim bu kadar sakin olabileceğimi beklemiyorlardı (ben bile beklemiyordum)
Rabbim inşallah öbür tarafta da bu tarafta da cezalarını verir ve bana göstermeyi nasip eder. Tek duam bu...
Sinirlerinin bozulması gayet normal. Önceden bende böyle bir olayı duyduğum zaman ne kadar ahlaksız insanlar var. Allah karşılaştırmasın diye düşünürdüm. +Benim başıma gelmez yok böyle çevremde çok şükür derdim. Ama görüyorum ki böyle insanlar yanı başımızda hep yer alıyormuş. Olmaz demeyin sakın. Hep en yakınından insana kötülük geliyor.
Rabbim kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın. Uzak tutsun.

Evet garip bir his kaybı yaşıyor insan..Garip bir sakinlik variyor o da allahtan heralde.Bende aldatıldım sayılır ve dünde ablamın boşanma davası açtığını öğrendim hemde 1 tane kadın değil en az 10 tane kadınla mesajlaşması var, 10 yıllık evliler şuan 1 buçuk yaşında bebekleri var.1 taneside evli 2 çocuğu var okul arkadaşıymış tabi ablam hepsine dava açıcak aile kurumuna zarar vermekten haberiniz olsun karşı tarafta sizinle evli olduğunu bile bile eşinizle münasebeti varsa onada maddi manevi dava açabiliyorsunuz.İnsanlar iyice basitleşti internetten tanıdıkları adamlarla konuşan saçma sapan insanlar var, orda tanıdığın adamdan ne bekliyorsun belki katil belki sapık değil mi işte belkide evli?Birkaçı evli olduğunu dahi bilmiyor.Birde ne cesaret şimdi eşi öğrenecek artık eşi ona napar bilemiyorum ne eşinden kokuyor nede allah korkusu var.Allah hepsine cezasını verir inşallah

Çocuk olması için çok çabaladım ama olmadı. Yıllarca sorun yok dendi ikimizede. Tarlada sorun yok, tohumda sorun varmış :)

Ben kadına dava açmadım, şahit yok. Sadece evde olduğunu itiraf ediyorlar herkese. ama bişey yapmadık diyorlar. :)

Beni çok uyardılar sakın kadına dava açma yarın bana iftira attı diye sana karşı dava açar. Haklıyken haksız duruma düşersin dediler. Bende Allah'a havale ettim. Öyle pisliklerin parasını da, yüzünüde görmek istemem.

Bu arada eşi de biliyor, konuştum. Karısına güveniyormuş. O ahlaksıza da artık verilecek cevabı siz düşünün.

Allahım sen beni dostlarımdan koru düşmanlarım zaten belli diye bi söz var ya o misal . çok üzüldüm canım . neyse ki o insanlardan hayatını daha fazla işgal etmeden kurtulmuşsun . iyilerle karşılaş hep inşallah :)

İyi niyetleriniz için teşekkürler...
Haklısın, mevzu para değil ama inan uğraşacak hiç gücüm yok. Bu olay beni o kadar sarstı ki anlatamam. Çirkef insanlarla uğraşarak kendi başımı da belaya sokarım diye korkuyorum. Yarın birgün bana iftira atarlar, işimden ederler, çevremdeki saygınlığımı da beş para etmeyen insanlar tarafından yitiririm diye korkuyorum. Herşey beklenir. Onları rahatsız etsem ne olur etmesem ne olur. Allah'tan korkusu olmayanın benden mi korkacak.
Telefon dökümünü de istemedim. Ha 1 gün, ha 5 yıl... ne fark ederki. Hepsi aynı şey. Neticeye baktığımda bu insanlar beni aldatmış mı, aldatmış. Kendimi boş yere üzmüş olacağım. Düşünmek istemiyorum. Her geçen güne daha da acı ekliyorum o zaman.
Beddualarım birgün yerini bulacak, buna inanıyorum. Nitekim de tek tek çıkıyor

canım ya sen çocukla çıkmamışsın bile anlıyorum insan sevince bunun bir önemi yok ama ben düpğünüme 2 ay kala düğün salonum nikah memuru tutulmuşken en yakın arkadaşım şuan bende senin gibi arkadaş diyemiyorum Allaha havale ettim o insanı aynı yatakta yattığım insan tarafından nişanımın atılmasına sebep oldu düğün hazırlığı gelinlik bakarken uzaktan zarar gelmez sen yakınına bak jher zaman onlardan koru kendini her derdimi anlattığım insan aynı yatakta yatıp aynı kaptan yemek yiyip su içtiğim insan . yediği kaba pisleyen insanlar bende söyledim yüzüne hakkım sana helal değil ebnim artığımı al tepe tepe kullan ne oldu şimdi ikiside başka başka insalarla nişanlandı bende 1,5 sene oldu hala toparlanmaya çalışıyorum . ve bekliyorum onların çekecekleri günü

iyiki ne dostum ne kiz arkadasim varmis, desenize:(:) Sen kendine uzuluyorsun ama yatip, yaptip Allaha asil bir nevi o arkadasina tesekkur etmeliymissinki hayatini birlesdirecegin o pis erkekden seni kurtarmis.. Bence hic uzulme canim dedigim gibi sevinmen gerekiyor, evlenipde daha sonra boyle bir sey basina gelseydi, birde coluk..cocugun olsaydi durumun cok daha kotu olacakdi.. Onlar o pis halleriyle hayatina devam ederken sen nasil olurda halla seni burdakdiklari yerde duruyorsun...sasdim kaldim.. en iyi tarafindan dusunmeye calis cok ama cok ucuz atlatmissin..:) insallah karsina bundan sonra iyi ve hayirli biri cikmazsi dilegiyle.

Back
X