yakın arkadasımın ıhanetı(tabıkı artık arkadasım degıl)

Evet garip bir his kaybı yaşıyor insan..Garip bir sakinlik variyor o da allahtan heralde.Bende aldatıldım sayılır ve dünde ablamın boşanma davası açtığını öğrendim hemde 1 tane kadın değil en az 10 tane kadınla mesajlaşması var, 10 yıllık evliler şuan 1 buçuk yaşında bebekleri var.1 taneside evli 2 çocuğu var okul arkadaşıymış tabi ablam hepsine dava açıcak aile kurumuna zarar vermekten haberiniz olsun karşı tarafta sizinle evli olduğunu bile bile eşinizle münasebeti varsa onada maddi manevi dava açabiliyorsunuz.İnsanlar iyice basitleşti internetten tanıdıkları adamlarla konuşan saçma sapan insanlar var, orda tanıdığın adamdan ne bekliyorsun belki katil belki sapık değil mi işte belkide evli?Birkaçı evli olduğunu dahi bilmiyor.Birde ne cesaret şimdi eşi öğrenecek artık eşi ona napar bilemiyorum ne eşinden kokuyor nede allah korkusu var.Allah hepsine cezasını verir inşallah

ayyyy Allah ım daha neler duyucam :(((( yazık degıl mı bır bucuk yasındakı yavruya kıyamam yaa kopek nolcak madem karını ıstemıosun sevmıosun ne halt yemeye cocuk yapıosun seref....zzz ayy suandaa zor tutuorum kendıme agzıma gelenı saymak gelıyo ıcımden kızlar anlatmam .hadı erkek adiii dıyelım ya bu kadınlardada ar namus kalmamıss resmen sadece erkekler degıl yanı lanet olsun oyle ınsanlara cennetın kokusunu bıle duyamazlar ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Çocuk olması için çok çabaladım ama olmadı. Yıllarca sorun yok dendi ikimizede. Tarlada sorun yok, tohumda sorun varmış :)

Ben kadına dava açmadım, şahit yok. Sadece evde olduğunu itiraf ediyorlar herkese. ama bişey yapmadık diyorlar. :)

Beni çok uyardılar sakın kadına dava açma yarın bana iftira attı diye sana karşı dava açar. Haklıyken haksız duruma düşersin dediler. Bende Allah'a havale ettim. Öyle pisliklerin parasını da, yüzünüde görmek istemem.

Bu arada eşi de biliyor, konuştum. Karısına güveniyormuş. O ahlaksıza da artık verilecek cevabı siz düşünün.

heeeeeeeeeeeee tabi tabi bısey yapmıyolarmıs mıssss.tabı cnm devlet meselelerını konusuolardı emınımkı !!!!!!!!! ayyy cnm vallahı cocugunun olmadıgına cok sevındım,sevındım derken yanı o adamdan cocugunun olmamasına sevındım yavruya da yazık olurdu,,,evlı barklı adamın komsunun evınde ne ısı olur ya hemde kadın tek basına esı evde olsa neysee dıycem !!!namussuzlar bunlar ,ayrıca kadının kocasının da mezhebı ammaaa genısmısss mubarek karısına guvenıyomus musssssssss haspam karı kac defa boynuzladı Allah bılır :D

Kıyamam bir benzerini de ben yaşadım üzülme demek birsey degıstırmez sıkma canını hayatının sana verilen canın degerını bil unut onları yeni yol çiz kendine ben öyle yapıyorum canım

arkadaş kavramı bunu çevremizdeki insanlar yok ediyor.veya biz deger verilmeyecek insanlara çok değer veriyoruz.üzülende biz oluyoruz.zaten geçti diyorsun geçene kadar yakıyorda geçiyor :( üzülme hayatına devam

arkadasım dedıgın ınsanların ıhanetıne ugramana uzuldum ama senın ıcın sevınmedımde degıl :)
bak hayırlısı buymus sevdıgım var soz hazırlıgındayım dıyorsun ins bı ömur boyu mutlu olursun sevdıgınle
hersey kader kısmet belkı onlar sana bu sekılde davranmasalrdı hayatının en buyuk dersını almayacaktın insanlara kolay guvenmemen gerektıgını ögrenmeyecektın bundada bı hayır vardır de ve artık aklına bıle getırme mutluluklar tatlım:16:

arkadasım dedıgın ınsanların ıhanetıne ugramana uzuldum ama senın ıcın sevınmedımde degıl :)
bak hayırlısı buymus sevdıgım var soz hazırlıgındayım dıyorsun ins bı ömur boyu mutlu olursun sevdıgınle
hersey kader kısmet belkı onlar sana bu sekılde davranmasalrdı hayatının en buyuk dersını almayacaktın insanlara kolay guvenmemen gerektıgını ögrenmeyecektın bundada bı hayır vardır de ve artık aklına bıle getırme mutluluklar tatlım:16:

elhamdulıllahh cnm sımdı cook mutluyum onların da gercek yuzunu gordugum ıcın Rabbıme hep sukrettım zaten Allah ıma dayanmasaydım cok zor atlatırdım bu durumu ama o eskı halımdennnn eser yok sımdııı :DDD sız de cok dıkkatlı olun kuzular bız ne kadar guvensekte etsekte onlar bıseler cevırıyor ,herkes boyle degıl tabıkı ama burda anlatılanlardan ders almak gerek,konuyu actım ama gel gör ki neleri varmıs elhamdulıllah ben yıne ucuz atlatmısım Allah kem gozlu fesat kenafirlerden korusunnn cumlemızıııııı:nazar:

arkadaş kavramı bunu çevremizdeki insanlar yok ediyor.veya biz deger verilmeyecek insanlara çok değer veriyoruz.üzülende biz oluyoruz.zaten geçti diyorsun geçene kadar yakıyorda geçiyor :( üzülme hayatına devam
aynen cnm cok canım yandı gercekten hıc bır seye degıl de o kıza harcadıgım vakte actıgım sırlarıma saflıgıma ona kanışıma beni kandırısına yandım yoksa zaten oglan umrumda olmadı acıkcası
cunku olayı duyunca anında nefret duygusu geldı ıcımde zerre sevgı kalmadı ve sukredıyorum kı ııkı ıcımde sevgı kalmamıs ona karsı yoksa halım beter olurdu dımı ama dusunsene arkadasın hala sevdıgın ınsanla cıkıo olcaktı aman aman yuce Rabbıme bınbır sukur

Hakkımızda hayırlısı... Bu arada sen neler yaptın, toparlayabildin mi şimdi kendini?
ben cok ıyıyım cnm sadece onları hergun gormeye uyuz oluorum :DD zaten soz hazırlıgındayım ve sevdıgım adam benı canından cok sevıyo daha ne ısterım kı :69:
ama soyle bırsey var kı hakkımı helal edemıyorum bılıorum Rabbım en adaletlısı herseyın hayırlısını guzelını bılen o ama yınede edemıyorum cunku cok aglattılar benıı
yanlarına kalsın ıstemıorum ama hıc beddua etmedım ynede ınsanlıktan cıkamıorum onlar gıbı ;olur ya ettıgım beddualar evlatlarına fln tuttar o yavrunun ne gunahı var kı
ama ıste hakkımıda helal etmıyorum ,napayım dunya boyle bunlar sınav Rabbım korusun öyle ınsanlardan artık tek dılegım bu

bana da zamaninda cok kazik atmaya calistilar ama ben yakaladim hep sucüstü...yinede güvenim sifirdi hatta kizlardan nefret etmeye basladim ve sirf erkeklerle konusup öyle normal arkadas olma durumuna geldim..ve o da olmadi cünki bi zaman sonra genelde asik oldular..cirkin degilim...yapmacik degilim, utangacim,oldugum gibiyim..su an mesafe olayini daha iyi ayarlayabiliyorum kizlara karsi ve cok arkadasim var kiz.. erkeklerle de fazla muhatapm olmamaya calisiyyorum...

bana da zamaninda cok kazik atmaya calistilar ama ben yakaladim hep sucüstü...yinede güvenim sifirdi hatta kizlardan nefret etmeye basladim ve sirf erkeklerle konusup öyle normal arkadas olma durumuna geldim..ve o da olmadi cünki bi zaman sonra genelde asik oldular..cirkin degilim...yapmacik degilim, utangacim,oldugum gibiyim..su an mesafe olayini daha iyi ayarlayabiliyorum kizlara karsi ve cok arkadasim var kiz.. erkeklerle de fazla muhatapm olmamaya calisiyyorum...
cok guzel anlatmıssın canım artık hersey mesafelı yogurdu ufleyerk yıyorum hesabı oluo bu vakıtten snra

artık hiç birşeye vay be demiyorum. sendemi bürütüsüm demeye fırsat bile bırakmıyorlarki. benim 7 yıllık sevgilim beni yeni sevgilisi ile kaç ay kandırmışlar ( yani benimle sevgili olduğunu kabullenmiş o o ç u sevgilisi:)bırak yakın arkadaşı insanın sevdiği neler yapabiliyor

banada zamanında okkalı bı kazık atanlar oldu

bırı 3 yaşımdan berı yedığımız ıçtığımız ayrı gıtmeyen en yakın arkadaşım

bırı ıse 3 senelık şerefsız eskı sevgılım

zamanında bende çok üzüldüm ağladım ama geçtı zamanla

hatta bugün eskı sevgılımı gördüm 2 sene sonra saçma sapan konuştu dınlemedım bıle

zamanla okadar çok şey değıştı kı ne ben o eskı uğruna ağladığım salak kızım ne de o gözyaşımı hakedecek kadar değerlı

hıç beddua etmedım ama hep dua ettım ıkısıde çeksın cezasını dıye en az benım üzüldüğüm kadar üzülsünler ıstedım ve oldu

bugün gördüm gözümde bı kez daha küçüldü,

o arkadaşım ıse babasının eve anasının üstüne getırdığı metresı ıle uğraşıyor, hayatı maf olmuş durumda

Ben şuan çok mutluyum benı seven bı sevgılım var ve onlar bana yaptıklarının cezasını çekıyor

zevk mı alıyorum bu durumdan? Hayır.. Ama herkes elbet bırgün bı şekılde cezasını çeker bunu gördüm bunu söylerım

Sende boşver, üzüldüğüne değmez asla, ınsanlar yaptıkları kötülüğün karşılığını alıyor mutlaka unutma sakın :34:

bence bu konuyu açtığınız iyi oldu bencede kimseye güvenmeyin bende güveniyomus gibi yaparım hicte güvenmem :)

benimde başıma geldi böyle bir olay hemde arkadaşta değil kuzenim tarafından şuan birlikteler eski çıktığımla keşke arkadaşım olsaydı çünkü mecbur görüyorumda :50:herşeyin hayırlısı ya allah böyle insanları bildği gibi yapsın:47:

Son düzenleme:
gözünle görmeden neden ınanıyorsun kı ? belkı sevgılın sırf ıfıtıra attı kıza olamaz mı olabılır dımı .

buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı .arkadasımın sevgılısı olacak sahıs ,

arkadasımın ısten olan arkadası ıle gorusmesını hıc ıstemezdı .

ıste soyle bır kız boyle bır derdı ama arkadasım o kızla ırtıbatını hıc kesmedı .

sonra bırgun cocuk arkadasıma dedı kı "sen bu kıza gercekten guvenıyor musun ?

ben sırf o kızın ne mal oldugunu sana ıspatlamak ıcın onunla yattım ve sana bunu kanıtlayabılırım "

demıs .:53: benım salak arkadasım da sevgılısın boyle bırsey yaptıgına degıl de arkadasının

boyle bırsey yapmasına yanıyordu .dıyorum kı "sence sevgılın normal mı dıyorum "arkadasımın verdıgı

yanıt "o bana o kızın ne kadar kotu bır ınsan oldugunu gostermek ıcın yattı onunla baska bır sebep yok "dedı:53:

iyi dedım sen kendınıavut boyle dedım .neyse fazla derıne gırmeye gerek yok ,sonra ogrendık kı hepsı yalanmıs .

sırf kızla ırtıbatını kessın dıye ortaya boyle bır yalan atmıs

aynen canım benim de kuzenimin başına geldi böyle bir şey
kızın sevgilisi onunla aynı ortamda olmasını sitemiyordu çünkü kuzenimin sevgilisi kızın eski sevgilisinin kankasıydı
yani eski sevgilisiyle aynı ortama sokuyo diye istemiyodu
en sonunda da kuzenim için o bana yaklaşmaya çalıştı falan dedi
en yakın arkadaşı da sevgilisine inanmayı tercih etti

böyleleri de var yani kime güveneceğini iyi bileceksin
bunun kadını erkeği yok her iki cinsten de çürük elma çıkıyor işte

artık hiç birşeye vay be demiyorum. sendemi bürütüsüm demeye fırsat bile bırakmıyorlarki. benim 7 yıllık sevgilim beni yeni sevgilisi ile kaç ay kandırmışlar ( yani benimle sevgili olduğunu kabullenmiş o o ç u sevgilisi:)bırak yakın arkadaşı insanın sevdiği neler yapabiliyor
7 sene mıııııııııııı ay yuh ya yuhhhhhh sevdıgıne de yuh onun eskı sevgılısıne yuh elalemın mezhebı ne genıs ben anlamıourm vallaha

benimde başıma geldi böyle bir olay hemde arkadaşta değil kuzenim tarafından şuan birlikteler eski çıktığımla keşke arkadaşım olsaydı çünkü mecbur görüyorumda :50:herşeyin hayırlısı ya allah böyle insanları bildği gibi yapsın:47:
tobeeeee hadı bnm kı arkadas yanı yedı kat elalem ,ama senınkı kuzen yanı aynı kandan tasıosunuz ay nelerı duycaktım daha

banada zamanında okkalı bı kazık atanlar oldu

bırı 3 yaşımdan berı yedığımız ıçtığımız ayrı gıtmeyen en yakın arkadaşım

bırı ıse 3 senelık şerefsız eskı sevgılım

zamanında bende çok üzüldüm ağladım ama geçtı zamanla

hatta bugün eskı sevgılımı gördüm 2 sene sonra saçma sapan konuştu dınlemedım bıle

zamanla okadar çok şey değıştı kı ne ben o eskı uğruna ağladığım salak kızım ne de o gözyaşımı hakedecek kadar değerlı

hıç beddua etmedım ama hep dua ettım ıkısıde çeksın cezasını dıye en az benım üzüldüğüm kadar üzülsünler ıstedım ve oldu

bugün gördüm gözümde bı kez daha küçüldü,

o arkadaşım ıse babasının eve anasının üstüne getırdığı metresı ıle uğraşıyor, hayatı maf olmuş durumda

Ben şuan çok mutluyum benı seven bı sevgılım var ve onlar bana yaptıklarının cezasını çekıyor

zevk mı alıyorum bu durumdan? Hayır.. Ama herkes elbet bırgün bı şekılde cezasını çeker bunu gördüm bunu söylerım

Sende boşver, üzüldüğüne değmez asla, ınsanlar yaptıkları kötülüğün karşılığını alıyor mutlaka unutma sakın :34:

aynen cnm ben herseyden cok Rabbımın adaletıne ınanarım hıc bısey demıyorum aman umrumda degıller Rabbım bana mukafat olarak sözlü adayımı yolladı
gozyaslarıma bedel olsun dıye cok mutluyum elhamdulıllah bın sukur <3 ınsan zaten alısıo zamanla sımdı umrumda dııller onlarla mı ugrascam ne hallerı varsa gorsunler :D:33:

Back
X