O size karsi hislerini acikladiktan sonra arkadas olarak kalmaniz imkansiz gibi. Onun yaninda olarak aslinda bir nevi kendi yaninizda olmasini saglayarak ona aci cektirmek gereksiz. Arkadasliginiz bitmis uzgunum.Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
Beni üzen de bu aslında. Saçma sapan (8 yıl beklemesi durumu) bir şey yüzünden arkadaşımdan oldum. Daha doğrusu arkadaşım sandığım. Çok kızdım kendisine,neden söylemediğini, bu kadar zaman beklediğini sordum. Bana verdiği tek cevap benim kabul etmeyeceğimi düşünmesiymiş. Yakın arkadaş kalırsak beni kaybetmeyeceğini düşünmüş. Saçmalığa bakın!Aslında en sağlam ilişkiler arkadaşlar arasinda baslayan aşklarda oluyor. Çünkü temel arkadaşlık. Ama birsey hissetmiyorsan malesef iyi bir arakadaş kaybettin demektir.
Beni üzen de bu aslında. Saçma sapan (8 yıl beklemesi durumu) bir şey yüzünden arkadaşımdan oldum. Daha doğrusu arkadaşım sandığım. Çok kızdım kendisine,neden söylemediğini, bu kadar zaman beklediğini sordum. Bana verdiği tek cevap benim kabul etmeyeceğimi düşünmesiymiş. Yakın arkadaş kalırsak beni kaybetmeyeceğini düşünmüş. Saçmalığa bakın!
Birbirimizle çok güzel anlaşıyoruz ancak hayallerimiz,dünyadaki isteklerimiz farklı. Ben kariyerime önem veriyorum. O bu konuda benden zıt bir karaktere sahip. Arkadaşken iyiyiz ancak iş ilişkiye dönüşünce iyi bir sonuç alır mıyım bilmiyorum.Hiç şansı yok mu?
Deneseniz,birbirnizi iyi tanımanın verdiği güvenle hoş bir ilişki yaşanabilir.
Şöyle bir durumda var yalnız kendisi çok afedersiniz öküzün önde gideni ki bu süreçte kendisine bir adet olmak suretiyle sevgili yapmıştı. Yani ona söyleyecek cesareti vardı da bana mı yoktu.Hiç oluru yok mu yani?
Arkadaşlıkla başlayan ilişkiler daha sağlıklı oluyor çünkü birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz, sizin de 8 yıl olmuş az değil.
Bu sefer ona arkadaş değil de sevgili gözünden bakmaya çalış bence:)
Ama arkadaşsınız diye çekinmiş olabilir.Şöyle bir durumda var yalnız kendisi çok afedersiniz öküzün önde gideni ki bu süreçte kendisine bir adet olmak suretiyle sevgili yapmıştı. Yani ona söyleyecek cesareti vardı da bana mı yoktu.
Sizi sevmekten vazgeçmeye çalışmış olabilir başkasıyla sevgili olmayı denemiştir olmamıştır falanŞöyle bir durumda var yalnız kendisi çok afedersiniz öküzün önde gideni ki bu süreçte kendisine bir adet olmak suretiyle sevgili yapmıştı. Yani ona söyleyecek cesareti vardı da bana mı yoktu.
Şöyle söyleyeyim ben hep kariyeri on planda tutan biri oldum. Dışarıdan da böyle göründüm hep. Tanıştığım erkeklere potansiyel sevgili değilde arkadaş gözüyle baktım hep. Evet, böyle bir insan olduğumu o da çok iyi bildiği için,kabul etmeceğimi düşünüp söylememiş olabilir. Ama bana yaptığı haksızlığın,8 yılın farkında değil işte.Ama arkadaşsınız diye çekinmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?