Evet. Bugün bir biraz konuştuk,birbirimizi yeniden anlamaya karar verdik. :)Sonuç bir şans veriyor musunuz? Heyecanla bekliyorum. Çok romantik.
Hadi hayırlısıEvet. Bugün bir biraz konuştuk,birbirimizi yeniden anlamaya karar verdik. :)
Hayır, henüz değil. Bazı şeylerin kafamda netleşmediğini belirttim kendisine ve anlayışla karşıladı.bunlar netleşene kadar dost değiliz ancak sevgili de. Ona bu zamana kadar arkadaşım gözüyle baktığımı artık bunun dışında bir konumda olduğunu belirttim. Sevindi:)Sevgili mi oldunuz araları okuyamadım meraklandım
Kardeşiz,ölümüne kankayız,seninle cehenneme giderim tarzı bir dostluğu sevmiyorum,yapmacık geliyor banaKadın ve erkek arkadaş olmaz olamazın zibilyonuncu örneği... Olmaz derken normal arkadaştan değil *kardeşiz, ölümüne kankayız* tarzı arkadaşlıklardan bahsediyorum. Mutlaka taraflardan birinde bişeyler değişir zamanla. Bizde olmaz öyle şey diyen sırasını beklesin, zira mutlaka bir gün patlak verecek...
Ha iki tarafda aynı durumdaysa ne ala, çokda güzel olur :)
Daha önce dememiş olmasına sitemim var çünkü şartlar başkaydı o zaman şimdi daha başka. Belki o zaman şimdikinden daha kolay olabilirdi bizim için bir şeyler. Ama böyle oldu madem,hayat bunu uygun gördü bize bunu kabul edeceğiz.Sankim neden daha önce soylemedi diye stem edip , içten içe sizde gönüllü gibisiniz. Acaba mı diye yokluyorsunuz kendinizi gibi hissettim.
bu konuyu yeni gördüm heyecan yapmıştım bende :)Netleştiremediğim kısımlar demiştim hani. Dün bunları konuştuk. Tam her şey yolunda gidiyor derken mutluyuz derken asla kabul edemem dediğim bir konu girdi araya. Cinsellik değildi bu, aklınıza bununla ilgili bir şey gelmesin sakın.( ne olduğunu size söyleyemem çünkü bunu benden başkasının bilmesini istemiyor.) Madem bir yola gireceğiz bir şeylerden feraget etmemiz gerekiyordu ikimizinde. Ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım ancak kendisi buna rağmen beni korkaklıkla suçladı. Onu istemediğimi,asla istemeyeceğimi öne sürdü. Bahane aradığımı söyledi durmadan. Hayır ben bahane aramıyordum sadece bir ilişki olacaksa ikimizinde istediği gibi olsun istedim. Ama beceremedim sanırım,beceremedik...
Sevdiğini,mutlu olmamı istediğini söylüyor ancak bunun için yeteri kadar çaba sarf etmiyor. Aynı durumda ben olsam (ki oldum da) her şeyi yapardım. Çünki sevmek,aşık olmak o kişi dışındaki hiçbir şeyi umursamamaktır. Bunu söylüyor,senden başkası olmaz diyor ama değiştirmesi gereken bazı şeyleri değiştirmiyor,asla dediğim meseleye bir çözüm bulamıyor.
Böyle bitsin istemezdim. Ama böyle olması gerekiyor. Birbirimizi yormaktan,üzmektense böylesi daha iyi.
"Kendine iyi bak Albert..."
Umarım.bu konuyu yeni gördüm heyecan yapmıştım bende :)
hayırlısı olsun artık
Ne diye kıskanıyorsunuz bu kadar anlamıyorum.Erkekleri canı istediği gibi kullananların bakış açısı da takdire şayan, hizmetçi, yastık, yorgan, para, ağlanacak omuz, öpülecek yanak... Sonrada sevgili değiliz kankayız, dostuz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?