Yakın arkadaşımın itirafı

Tipik bir hataya düşüp onunla ilişki yaşamayın. Çünkü geri dönüşü asla olmuyor. Üzüleceksiniz ama böyle gidecek en iyisi bu.
 
Biz de esimle arkadastik daha sonra sevgili olduk.

Merak ettim bu kadar yil hic sevgilisi falan olmadi mi ?
 
daha önce hiç hissetmediniz mi duygularını? acaba arkadaşınız boşlukta kalıp size sarmış olabilir mi? çünkü 8 sene bir erkeğin birini beklemesi çok tuhaf.
 
Çok zor bi durum gerçekten siz ona dost gözüyle bakarken onun duygularının farklı yönde olması karmaşık. Tekrar arkadaş kalamazsınız bencede atıyorum aşık olduğunuz veya tanıştığınız bi insandan bahsedemeSiniz. Rahat hissedemezsiniz. Ya ilişkiyi deneyin ya da kırmadan dökmeden eskisi gibi dost olamayacağınızdan bahsedin derim
 
daha önce hiç hissetmediniz mi duygularını? acaba arkadaşınız boşlukta kalıp size sarmış olabilir mi? çünkü 8 sene bir erkeğin birini beklemesi çok tuhaf.
Aslında iki yıl önce bir şeylerden şüphelendim. Kendimi geri çektim ama bu sefer o üzerine düştü. Bende açıkça sordum. İnkar etti,hatta bir süre konuşmadı benimle. Bende aptal gibi kendime kızdım yakın arkadaşım hakkında nasıl böyle düşündüm diye. Bayağı bildiğiniz üste çıkmış yani.
 
8 yıl ne demek ya, taş olsa çatlar. Takıntı haline getirmiş olmasın? Hem 8 sene beklemek bana göre sevgi aşk falan değil de, korkaklık sinsilik gibi geliyor.
 
Bir şey diyeceğim ama oha demeyin lütfen. Hoşlandığım birisi için ben bu kişiden fikir aldım düşünün.beni desteklemişti bu konuda hatta. Bayağı alışmış yani arkadaş ayağına keşke hiç açık etmeseymiş.
 
Hah işte bundan bahsettim rolünü ya iyi oynadı ya da gerçekten mutlu olmanı istedi. Açık vermek istememiş anlama diye
 
Bence samimi ise 8 yıl vazgeçmeyen adam peşinizi bırakmaz öyle kolay.
Bu konu hakkında son kez konuştuğumuzda sadece bekleyeceğini,bir süre sonra yine beni bu konuda yoklayacağını söyledi.o günden beri herhangi bir şekilde rahatsız etmiyor. İnanın böyle yaparak beni üzüyor çünki mutlu olmasını istiyorum.
 
Ok siz düşünün biraz. Ama arkadaşlık bitti maalesef.
 
Canım sen böyle en dip noktayi düşünürsen olmazki.zaten birine aşık olunca nerden anlaya bilirsinki fikirleriniz nasıl uyusackmi.bence bir sans ver eyerki boyle şeyler için hayır söylüyorsan))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…