Tipik bir hataya düşüp onunla ilişki yaşamayın. Çünkü geri dönüşü asla olmuyor. Üzüleceksiniz ama böyle gidecek en iyisi bu.Bir süre önce yakın bir arkadaşım ( 8 yıllık bir dostum) bana olan duygularını açık etti. Ona değer veriyorum ancak bu durum çok başka. Bana hislerini açıkladığı günden itibaren onunla ilişkimi kestim. Çünki onunla konuşmaya devam edersem bu ona haksızlık olurdu,ona umut vermek istemedim Son görüşmemizde beni bekleyeceğini söyledi. Bunu duymuş olmak beni üzüyor. Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
İyi,kötü günümde bana destek olan bir insanın şimdi olmaması beni zorluyor. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bazen hiçbir şey yokmuş gibi davranmak istiyorum ama olmuyor işte. Bana akıl verin lütfen.
Bir kez sevgilisi olmuştu.Biz de esimle arkadastik daha sonra sevgili olduk.
Merak ettim bu kadar yil hic sevgilisi falan olmadi mi ?
O zaman 8 sene beklemis olmaz ki.Bir kez sevgilisi olmuştu.
Çok zor bi durum gerçekten siz ona dost gözüyle bakarken onun duygularının farklı yönde olması karmaşık. Tekrar arkadaş kalamazsınız bencede atıyorum aşık olduğunuz veya tanıştığınız bi insandan bahsedemeSiniz. Rahat hissedemezsiniz. Ya ilişkiyi deneyin ya da kırmadan dökmeden eskisi gibi dost olamayacağınızdan bahsedin derimBir süre önce yakın bir arkadaşım ( 8 yıllık bir dostum) bana olan duygularını açık etti. Ona değer veriyorum ancak bu durum çok başka. Bana hislerini açıkladığı günden itibaren onunla ilişkimi kestim. Çünki onunla konuşmaya devam edersem bu ona haksızlık olurdu,ona umut vermek istemedim Son görüşmemizde beni bekleyeceğini söyledi. Bunu duymuş olmak beni üzüyor. Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
İyi,kötü günümde bana destek olan bir insanın şimdi olmaması beni zorluyor. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bazen hiçbir şey yokmuş gibi davranmak istiyorum ama olmuyor işte. Bana akıl verin lütfen.
Aslında iki yıl önce bir şeylerden şüphelendim. Kendimi geri çektim ama bu sefer o üzerine düştü. Bende açıkça sordum. İnkar etti,hatta bir süre konuşmadı benimle. Bende aptal gibi kendime kızdım yakın arkadaşım hakkında nasıl böyle düşündüm diye. Bayağı bildiğiniz üste çıkmış yani.daha önce hiç hissetmediniz mi duygularını? acaba arkadaşınız boşlukta kalıp size sarmış olabilir mi? çünkü 8 sene bir erkeğin birini beklemesi çok tuhaf.
Nerden biliyorsunuz konu sahibesi de öyle zannediyordu belki . Taaki böyle bi mevzu çıkana kadar. Hala şansınız olabilirSevgisi samimi olmali bunca sene sevmiş ve içinde yasamis. Bir şans verin derim. Ben mesela beni seven biri yok diye üzülüyorum.
Kızdan ayrılalı iki sene oldu. Kızdan öncesi ve sonrası devam etmiş yani bu duygu. Ya da kendisini kandırıyor. Ben böyle ümit ettim hep.O zaman 8 sene beklemis olmaz ki.
Kaç yıl sürdüBir kez sevgilisi olmuştu.
Bir şey diyeceğim ama oha demeyin lütfen. Hoşlandığım birisi için ben bu kişiden fikir aldım düşünün.beni desteklemişti bu konuda hatta. Bayağı alışmış yani arkadaş ayağına keşke hiç açık etmeseymiş.Çok zor bi durum gerçekten siz ona dost gözüyle bakarken onun duygularının farklı yönde olması karmaşık. Tekrar arkadaş kalamazsınız bencede atıyorum aşık olduğunuz veya tanıştığınız bi insandan bahsedemeSiniz. Rahat hissedemezsiniz. Ya ilişkiyi deneyin ya da kırmadan dökmeden eskisi gibi dost olamayacağınızdan bahsedin derim
Hah işte bundan bahsettim rolünü ya iyi oynadı ya da gerçekten mutlu olmanı istedi. Açık vermek istememiş anlama diyeBir şey diyeceğim ama oha demeyin lütfen. Hoşlandığım birisi için ben bu kişiden fikir aldım düşünün.beni desteklemişti bu konuda hatta. Bayağı alışmış yani arkadaş ayağına keşke hiç açık etmeseymiş.
Simsi desem değil ,çekinecek,korkacak birisi de değil anlamadım ben de.8 yıl ne demek ya, taş olsa çatlar. Takıntı haline getirmiş olmasın? Hem 8 sene beklemek bana göre sevgi aşk falan değil de, korkaklık sinsilik gibi geliyor.
Neredeyse 2 yıl sürdü.Kaç yıl sürdü
Bence samimi ise 8 yıl vazgeçmeyen adam peşinizi bırakmaz öyle kolay.Simsi desem değil ,çekinecek,korkacak birisi de değil anlamadım ben de.
Neredeyse 2 yıl sürdü.
Simdiye kadar oyle bir sey hissetmedim. Bundan sonrasi için inşallah olur diyorum.Nerden biliyorsunuz konu sahibesi de öyle zannediyordu belki . Taaki böyle bi mevzu çıkana kadar. Hala şansınız olabilir
Bu konu hakkında son kez konuştuğumuzda sadece bekleyeceğini,bir süre sonra yine beni bu konuda yoklayacağını söyledi.o günden beri herhangi bir şekilde rahatsız etmiyor. İnanın böyle yaparak beni üzüyor çünki mutlu olmasını istiyorum.Bence samimi ise 8 yıl vazgeçmeyen adam peşinizi bırakmaz öyle kolay.
Ok siz düşünün biraz. Ama arkadaşlık bitti maalesef.Bu konu hakkında son kez konuştuğumuzda sadece bekleyeceğini,bir süre sonra yine beni bu konuda yoklayacağını söyledi.o günden beri herhangi bir şekilde rahatsız etmiyor. İnanın böyle yaparak beni üzüyor çünki mutlu olmasını istiyorum.
Canım sen böyle en dip noktayi düşünürsen olmazki.zaten birine aşık olunca nerden anlaya bilirsinki fikirleriniz nasıl uyusackmi.bence bir sans ver eyerki boyle şeyler için hayır söylüyorsan))Birbirimizle çok güzel anlaşıyoruz ancak hayallerimiz,dünyadaki isteklerimiz farklı. Ben kariyerime önem veriyorum. O bu konuda benden zıt bir karaktere sahip. Arkadaşken iyiyiz ancak iş ilişkiye dönüşünce iyi bir sonuç alır mıyım bilmiyorum.
İnşallah değer bilen insanlara çıksın yolunuzSimdiye kadar oyle bir sey hissetmedim. Bundan sonrasi için inşallah olur diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?