- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Hayır,sevgilim yok. İtirafından sonra düşündüm,acaba olur mu diye ama aramızda benim aşamadığım bazı zıtlıklar var. kandırılmış olmak beni ayrıca kızdırdı. uzun süren bir arkadaşlığı ha deyince bitirmek söylendiği gibi kolay olmuyor. Bu insan bana hislerini saklamak dışında bir kötülük yapmadı bile. Sırf bu sebepten arkadaşlığımızın bitmesi,bir anda iki yabancıya dönüşmek beni üzüyor.Sizin şu an sevgiliniz var mı? Bahsetme mişsiniz. Arkadaşınız size itirafta bulunduktan sonra kendi duygularınızı hiç tarttınız mı ona karşı? Kendinizi kandırılmış gibi hissettiğiniz için mi bitirdiniz, onu arkadaşlık dışında hayatınızda olmaya hazır olmadığınız için mi, sevgili olarak duygular beslemeyeceğinize emin olduğunuz için mi? Bu soruların cevabını düşündünüz mü?
Keske onun duygularina karsilik verebilseniz.boyle insanlarin yeri dolmuyor cunku.seveceginiz sececeginiz baska bir insan size bu degeri vermeyebilir.genelde de oyle olur.Bir süre önce yakın bir arkadaşım ( 8 yıllık bir dostum) bana olan duygularını açık etti. Ona değer veriyorum ancak bu durum çok başka. Bana hislerini açıkladığı günden itibaren onunla ilişkimi kestim. Çünki onunla konuşmaya devam edersem bu ona haksızlık olurdu,ona umut vermek istemedim Son görüşmemizde beni bekleyeceğini söyledi. Bunu duymuş olmak beni üzüyor. Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
İyi,kötü günümde bana destek olan bir insanın şimdi olmaması beni zorluyor. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bazen hiçbir şey yokmuş gibi davranmak istiyorum ama olmuyor işte. Bana akıl verin lütfen.
8yıl boyunca hiç onun hoşlandığı görüştüğü size anlattığı biri olmadı mıBirbirimizle çok güzel anlaşıyoruz ancak hayallerimiz,dünyadaki isteklerimiz farklı. Ben kariyerime önem veriyorum. O bu konuda benden zıt bir karaktere sahip. Arkadaşken iyiyiz ancak iş ilişkiye dönüşünce iyi bir sonuç alır mıyım bilmiyorum.
Kendisine sorduğumda ben sana hep hissettirmeye çalıştım,sen anlamadın diyor. Yahu ne yaptın da neyi anlamadım be adam. Geçmiş günlere dönüyorum acaba bunu bu yüzden mi yaptı şu yüzden mi yaptı diye evet bazıları gerçekten sevdiğin insana yapılacak şeyler ama bunu bugün farkediyorum ben.arada 8 yıl var insan ancak olgunlaşıyor. O zaman farkedemedim madem söylesene. hissettiriyor ama söyleyemiyor vallahi büyük başarı.Bence 8 yildir asik fln degildi ayak yapiyor. Bir sekilde muhakkak anlardin veya o acik ederdi. Erkekler o kdr da sabırlı degildir. Hele ki o surecte senin hayatina biri girdiyse seni dinlicek akil verecek filan. Garip yani. Gerci bi ara anlar gibi oldum demissin belki o ara yeni basladi.
Oldu tabi. Onun da benim de oldu. Hatta kendisi bir dönem fazlasıyla flörtöz birisiydi sonradan duruldu. Sevgilisiyle Birlikte yemeğe bile çıkardık düşünün. Hatırlayınca iğrenme geliyor. Beni böyle bir duruma düşürdüğü için kendisine olan kızgınlığım geçmiyor. Naz yapıyorsun demiş birisi ama inanın naz yapsaydım keşke. Yaptığı saçmalıkları unutamıyorum sadece.8yıl boyunca hiç onun hoşlandığı görüştüğü size anlattığı biri olmadı mı
Şöyle bir ihtimal de var. Yani belki duyguları son yıllarda ya da aylarda yoğunlaştı ama sizi etkilemek adına 8yıldır var, diyor da olabilir. Erkekler sever böyle şeyleri. Günahını almak istemesem deOldu tabi. Onun da benim de oldu. Hatta kendisi bir dönem fazlasıyla flörtöz birisiydi sonradan duruldu. Sevgilisiyle Birlikte yemeğe bile çıkardık düşünün. Hatırlayınca iğrenme geliyor. Beni böyle bir duruma düşürdüğü için kendisine olan kızgınlığım geçmiyor. Naz yapıyorsun demiş birisi ama inanın naz yapsaydım keşke. Yaptığı saçmalıkları unutamıyorum sadece.
Sonucta 8 yildir suregelen bi hukuk var ve belli ki en basindan beri öyle ya da boyle zaman gecirmekten hoşlandığı birisiniz. Ama ustteki arkadaşın da dedigi gibi bence son zamanlarda ortaya cikti veya yoğunlaştı duygulari. Ama o 8 yildir hep var oldugunu söylüyor sizi etkilemek icin. Cunku tas olsa catlar yani. Hele ki hiç anlamadiginizi varsayarsak yani. O yuzden 8 yildir nasil oldu da soylemedi kismina o kdr da takilmayin bence. 8 yildir ayni yogunlukta hissediyor olamaz duygularini.Kendisine sorduğumda ben sana hep hissettirmeye çalıştım,sen anlamadın diyor. Yahu ne yaptın da neyi anlamadım be adam. Geçmiş günlere dönüyorum acaba bunu bu yüzden mi yaptı şu yüzden mi yaptı diye evet bazıları gerçekten sevdiğin insana yapılacak şeyler ama bunu bugün farkediyorum ben.arada 8 yıl var insan ancak olgunlaşıyor. O zaman farkedemedim madem söylesene. hissettiriyor ama söyleyemiyor vallahi büyük başarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?