Yakın arkadaşımın itirafı

Sizin şu an sevgiliniz var mı? Bahsetme mişsiniz. Arkadaşınız size itirafta bulunduktan sonra kendi duygularınızı hiç tarttınız mı ona karşı? Kendinizi kandırılmış gibi hissettiğiniz için mi bitirdiniz, onu arkadaşlık dışında hayatınızda olmaya hazır olmadığınız için mi, sevgili olarak duygular beslemeyeceğinize emin olduğunuz için mi? Bu soruların cevabını düşündünüz mü?

Asla olmaz diyorsanız konuşmamaya devam etmelisiniz. Zira ben beklerim, sen sevmesen de olur, sadece konuşalım, karşılık beklemiyorum diyerek devam edilen konuşmaların sonu iyi bitmiyor. En sonunda çok değer verdiğiniz, sizi sevdiğini düşündüğünüz kişinin asıl yüzünü görüyorsunuz. Eğer ona duygusal anlamda bir şeyler hissediyorsanız ve olabilir diyorsanız şans vererek konuşabilirsiniz yolunuzu ona göre çizebilirsiniz. Normal arkadaş olarak kalmaya devam etmek imkansız gibi bir şey bu itiraftan sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayır,sevgilim yok. İtirafından sonra düşündüm,acaba olur mu diye ama aramızda benim aşamadığım bazı zıtlıklar var. kandırılmış olmak beni ayrıca kızdırdı. uzun süren bir arkadaşlığı ha deyince bitirmek söylendiği gibi kolay olmuyor. Bu insan bana hislerini saklamak dışında bir kötülük yapmadı bile. Sırf bu sebepten arkadaşlığımızın bitmesi,bir anda iki yabancıya dönüşmek beni üzüyor.

Hissetmiyorsanız yapacak bir şey yok ama bence düşman gibi tüm iletişimi kesmekte doğru değil. Onun iyiliği için mesafe koyun, eskisi gibi olamazsınız zaten ama cüzamlı gibi kaçmayın hiç. Neticede yakın arkadaşınız ortada uzun yıllar var. Ara ara halini hatırını sormaktan zarar gelmez ama bu eskisi gibi devam edeceğiniz anlamına da gelmiyor maalesef.

8 yıl çok uzun bir süre arkadaşınız ya saplantılı bir aşık yada evliya sabrı var insan yoksa başka bir şekilde bu kadar bekleyemez hem bu kadar uzun süre açılmadıda şimdi açılmasının sebebi ne size biliyormusunuz acaba

sız dogru olanı yapmıssınız

Ona karsi hicbir duygu beslemiyorsunuz sanirim...yine de bu kadar keskin olmayin derim...tum iletisimi kesmek de karsi taraf icin zor sizin icin de zor...biraz zaman verin belki en azindan arkadas kalirsiniz

ne kadar saçma bir durum ya dile kolay 8 yıl yani ben olsam güvenemem de 8 yıl benden bunu saklayan yarın kim bilir neler saklar peeh. bir de bir kere şüphelendim demişsin ama öyle çok da yakın değilmişsiniz yoksa mutlaka bir zaman yakalar, hissederdin yani.
bunca zaman bunu saklayan adam da yarın başka şeyler saklama potansiyelinde olur.
karşı cins arkadaşlarınızı iyi seçmek lazım. olmaz değil çok güzel olur ama her erkekle olmuyor tabii..

Keske onun duygularina karsilik verebilseniz.boyle insanlarin yeri dolmuyor cunku.seveceginiz sececeginiz baska bir insan size bu degeri vermeyebilir.genelde de oyle olur.

8yıl boyunca hiç onun hoşlandığı görüştüğü size anlattığı biri olmadı mı

Bence 8 yildir asik fln degildi ayak yapiyor. Bir sekilde muhakkak anlardin veya o acik ederdi. Erkekler o kdr da sabırlı degildir. Hele ki o surecte senin hayatina biri girdiyse seni dinlicek akil verecek filan. Garip yani. Gerci bi ara anlar gibi oldum demissin belki o ara yeni basladi.

Önyargili davranmadan bir şans verseniz diyorum, olmaz mi ?
Siz iyi anlasiyordunuz ki dostunuzdu. Bu sekilde dost olup evlenen cok.
Erkeklerle dost, arkadas kalinamiyor mu acaba, bizden birseyler bekliyorlar surekli

Kendisine sorduğumda ben sana hep hissettirmeye çalıştım,sen anlamadın diyor. Yahu ne yaptın da neyi anlamadım be adam. Geçmiş günlere dönüyorum acaba bunu bu yüzden mi yaptı şu yüzden mi yaptı diye evet bazıları gerçekten sevdiğin insana yapılacak şeyler ama bunu bugün farkediyorum ben.arada 8 yıl var insan ancak olgunlaşıyor. O zaman farkedemedim madem söylesene. hissettiriyor ama söyleyemiyor vallahi büyük başarı.

8yıl boyunca hiç onun hoşlandığı görüştüğü size anlattığı biri olmadı mı
Oldu tabi. Onun da benim de oldu. Hatta kendisi bir dönem fazlasıyla flörtöz birisiydi sonradan duruldu. Sevgilisiyle Birlikte yemeğe bile çıkardık düşünün. Hatırlayınca iğrenme geliyor. Beni böyle bir duruma düşürdüğü için kendisine olan kızgınlığım geçmiyor. Naz yapıyorsun demiş birisi ama inanın naz yapsaydım keşke. Yaptığı saçmalıkları unutamıyorum sadece.

Şöyle bir ihtimal de var. Yani belki duyguları son yıllarda ya da aylarda yoğunlaştı ama sizi etkilemek adına 8yıldır var, diyor da olabilir. Erkekler sever böyle şeyleri. Günahını almak istemesem de

Sonuçta türev limit integral sorusu gibi ağır problem almışsınız hayatınıza kızlar durup dururken erkek arkadaş edinmezler ya çevresinden ya gücünden ya da zekasından, kucağından, omzundan, faydalanmak için isterler... Çoğu kişinin yapmayacağı, ve illa ki ağır sonuçları olacağını bilerek yapmadığı şeyi siz neyinize güvenerek hangi cesaretle kız arkadaş edinir gibi erkek arkadaş edinerek yaptınız anlayamadım

Sonucta 8 yildir suregelen bi hukuk var ve belli ki en basindan beri öyle ya da boyle zaman gecirmekten hoşlandığı birisiniz. Ama ustteki arkadaşın da dedigi gibi bence son zamanlarda ortaya cikti veya yoğunlaştı duygulari. Ama o 8 yildir hep var oldugunu söylüyor sizi etkilemek icin. Cunku tas olsa catlar yani. Hele ki hiç anlamadiginizi varsayarsak yani. O yuzden 8 yildir nasil oldu da soylemedi kismina o kdr da takilmayin bence. 8 yildir ayni yogunlukta hissediyor olamaz duygularini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…