Nedense bende aynı fikirdeyimHiç şansı yok mu?
Deneseniz,birbirnizi iyi tanımanın verdiği güvenle hoş bir ilişki yaşanabilir.
Kişi kendi gibi bilir herkesi, saçma bir yoruma gayet güzel cevap vermişsiniz, konunuza gelirsek bence 8 yıl boyunca aynı yoğunlukta birşey hissetmemiş son günlerde ilgisi artmış olabilir. Bir şans verseniz nasıl olur diye düşündüm ama size ilgisi varken başka kızlarla flört edebilmiş olması düşündürücü, bu durum o kızlara da haksızlık oluyor çünkü"Kızlar" deyipte her kadını aynı kefeye koymayın lütfen. Kendisiyle lise döneminde aynı projede yer almamız vesilesiyle tanıştım haliyle arkadaşlık okul dönemi ve sonrasında da devam etti. Şu zamana kadar kendisinden asla maddi-manevi faydalanmadım,bunu kendime yakıştıramam. çok sinsi bir yaklaşım arkadaşınıza karşı çıkarcı hisler beslemek... Ayakları üzerinde duran biriyim çok şükür o da bunu biliyor,böyle bir insan olmadığımı,erkeklerin üzerine böcek gibi yapışıp fayda sağlayan biri olmadığımı. Öyle olsaydım elimde değerlendireceğim çok imkan vardı şansımı onlarda çok rahat denerdim.
Sonuçta türev limit integral sorusu gibi ağır problem almışsınız hayatınıza kızlar durup dururken erkek arkadaş edinmezler ya çevresinden ya gücünden ya da zekasından, kucağından, omzundan, faydalanmak için isterler... Çoğu kişinin yapmayacağı, ve illa ki ağır sonuçları olacağını bilerek yapmadığı şeyi siz neyinize güvenerek hangi cesaretle kız arkadaş edinir gibi erkek arkadaş edinerek yaptınız anlayamadım
Yakın kadın-erkek (eğer öyle ise) ilişkilerinin değişmez sonu.Bir süre önce yakın bir arkadaşım ( 8 yıllık bir dostum) bana olan duygularını açık etti. Ona değer veriyorum ancak bu durum çok başka. Bana hislerini açıkladığı günden itibaren onunla ilişkimi kestim. Çünki onunla konuşmaya devam edersem bu ona haksızlık olurdu,ona umut vermek istemedim Son görüşmemizde beni bekleyeceğini söyledi. Bunu duymuş olmak beni üzüyor. Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
İyi,kötü günümde bana destek olan bir insanın şimdi olmaması beni zorluyor. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bazen hiçbir şey yokmuş gibi davranmak istiyorum ama olmuyor işte. Bana akıl verin lütfen.
Ya boş verin bildiğiniz yolda devam edin, arkadaş da çok kimse hint kumaşı değil.Şöyle söyleyeyim ben hep kariyeri on planda tutan biri oldum. Dışarıdan da böyle göründüm hep. Tanıştığım erkeklere potansiyel sevgili değilde arkadaş gözüyle baktım hep. Evet, böyle bir insan olduğumu o da çok iyi bildiği için,kabul etmeceğimi düşünüp söylememiş olabilir. Ama bana yaptığı haksızlığın,8 yılın farkında değil işte.
Erkekleri canı istediği gibi kullananların bakış açısı da takdire şayan, hizmetçi, yastık, yorgan, para, ağlanacak omuz, öpülecek yanak... Sonrada sevgili değiliz kankayız, dostuz falanYok artık arkadaşlığa bakış açınız takdire şayan doğrusu
Beni üzen de bu aslında. Saçma sapan (8 yıl beklemesi durumu) bir şey yüzünden arkadaşımdan oldum. Daha doğrusu arkadaşım sandığım. Çok kızdım kendisine,neden söylemediğini, bu kadar zaman beklediğini sordum. Bana verdiği tek cevap benim kabul etmeyeceğimi düşünmesiymiş. Yakın arkadaş kalırsak beni kaybetmeyeceğini düşünmüş. Saçmalığa bakın!
Adı üstünde hanımefendi "erkekleri canı istediği gibi kullananlar" böyle bir insan olmadığımı(zı) (size yorum yazan diğer arkadaş) anlamanız için eşimizin,sevgilimizin kapısında köle mi olmamız gerek. Sanırım yakın çevrenizde böyle kadınlar çok ki bu örnekleri sıklıkla veriyorsunuz. Bence çevrenizdeki insanları ya da bu konu hakkındaki fikrinizi değiştirmeniz yararınıza olur. Ha evet böyle kadınlar var mı var ancak erkek arkaşım var diye bana ya da beni savunan bir insana "erkekleri canı istediği gibi kullanan" insan benzetmesini yapamazsınız.Erkekleri canı istediği gibi kullananların bakış açısı da takdire şayan, hizmetçi, yastık, yorgan, para, ağlanacak omuz, öpülecek yanak... Sonrada sevgili değiliz kankayız, dostuz falan
Tabi biz hepimiz bütün kadınlar öyleyiz zaten siz de dahil....Erkekleri canı istediği gibi kullananların bakış açısı da takdire şayan, hizmetçi, yastık, yorgan, para, ağlanacak omuz, öpülecek yanak... Sonrada sevgili değiliz kankayız, dostuz falan
Kendini anlatmış işte...Adı üstünde hanımefendi "erkekleri canı istediği gibi kullananlar" böyle bir insan olmadığımı(zı) (size yorum yazan diğer arkadaş) anlamanız için eşimizin,sevgilimizin kapısında köle mi olmamız gerek. Sanırım yakın çevrenizde böyle kadınlar çok ki bu örnekleri sıklıkla veriyorsunuz. Bence çevrenizdeki insanları ya da bu konu hakkındaki fikrinizi değiştirmeniz yararınıza olur. Ha evet böyle kadınlar var mı var ancak erkek arkaşım var diye bana ya da beni savunan bir insana "erkekleri canı istediği gibi kullanan" insan benzetmesini yapamazsınız.
Fikriniz için teşekkür ederim. Sanırım deneyeceğim. Ama önce emin olamadığım bazı noktalar var onların üzerine gitmem gerek.Bahsettiğiniz 8 yıl 20-28 ya da 25-33 yaşları arasında olsaydı, korkutucu bir vaka olurdu. Ancak liseli bir çocuğun birinden hoşlanıp, bunu söylememesi ya da başkasıyla sevgili olması gayet doğal şeyler.
Şimdi 23 yaşındaymışsınız, 21 yaşındayken de belli etmiş demek ki. Şu anda kendinize büyük ve olgun geliyor olabilirsiniz ama 23 de çok küçük yaş. Bundan sonraki ilişkiler ciddi olanlar olur.
Böyle dramatik, arkadaştık nasıl olur, çok yakınımı kaybettim, kandırıldım tahmin edilebilir tavırlar ama mantıklı birine benziyorsunuz, olayı dramatikleştirmeden sakince düşünün.
Bana ilişki düşünüyorsunuz gibi geldi, bir deneyin, kaybedecek bir şey yok. Zaten bundan sonra arkadaşlığınız devam etmez. Büyük ihtimalle sizin için çok iyi arkadaş olmasının nedenlerinden biri de size zaafı olduğu için, normalden iyi davranmasıdır.
Sinsilik falan yok, çekingenlik var.
Yine de kötü bir itham da bulunmayayım kendisi için ancak anlamıyorum gerçekten. neden olaya bodoslama bir şekilde kötü fikirlerle giriş yaptı. Halbuki bir insan yanlış yapıyorsa kendisine göre erkek arkadaşımın olması normal değilse bunu gayet doğru bir biçimde de ifade edebilirdi. Eleştirmeyi bile bilmiyoruz yazık bize.Kendini anlatmış işte...
Maalesef hem eleştirmeyi bilmiyoruz hem de önyargılarımızdan kurtulamıyoruz, hep derim kişi kendi gibi bilir herkesi.Fikriniz için teşekkür ederim. Sanırım deneyeceğim. Ama önce emin olamadığım bazı noktalar var onların üzerine gitmem gerek.
Yine de kötü bir itham da bulunmayayım kendisi için ancak anlamıyorum gerçekten. neden olaya bodoslama bir şekilde kötü fikirlerle giriş yaptı. Halbuki bir insan yanlış yapıyorsa kendisine göre erkek arkadaşımın olması normal değilse bunu gayet doğru bir biçimde de ifade edebilirdi. Eleştirmeyi bile bilmiyoruz yazık bize.
Kendimi anlatmak isteseydim kendimi anlatırdım bu kadar bozuk bi algıyla nasıl hayatta kaldığını anlamıyorumKendini anlatmış işte...
Kendimi anlatmak isteseydim kendimi anlatırdım bu kadar bozuk bi algıyla nasıl hayatta kaldığını anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?