Bence abartiyorsunuz.size acilmamis kendi halinde duygularini yasayan birinin flörtleri olmussa ne var ki bunda? Belki kendince kiskandirmaya calisti? Evet sacma bir yontem ama sonus 8 senedir gonlu sizde.tanimam etmem arkadasinizi ama sizin yazdiklarinizdan cikarimim bu.sizi siz dahil olmadan 8 sene sevmis birini kaybederseniz valla uzulursunuz.hirsiz arsiz degilse tabiOldu tabi. Onun da benim de oldu. Hatta kendisi bir dönem fazlasıyla flörtöz birisiydi sonradan duruldu. Sevgilisiyle Birlikte yemeğe bile çıkardık düşünün. Hatırlayınca iğrenme geliyor. Beni böyle bir duruma düşürdüğü için kendisine olan kızgınlığım geçmiyor. Naz yapıyorsun demiş birisi ama inanın naz yapsaydım keşke. Yaptığı saçmalıkları unutamıyorum sadece.
"Kızlar" deyipte her kadını aynı kefeye koymayın lütfen. Kendisiyle lise döneminde aynı projede yer almamız vesilesiyle tanıştım haliyle arkadaşlık okul dönemi ve sonrasında da devam etti. Şu zamana kadar kendisinden asla maddi-manevi faydalanmadım,bunu kendime yakıştıramam. çok sinsi bir yaklaşım arkadaşınıza karşı çıkarcı hisler beslemek... Ayakları üzerinde duran biriyim çok şükür o da bunu biliyor,böyle bir insan olmadığımı,erkeklerin üzerine böcek gibi yapışıp fayda sağlayan biri olmadığımı. Öyle olsaydım elimde değerlendireceğim çok imkan vardı şansımı onlarda çok rahat denerdim.Sonuçta türev limit integral sorusu gibi ağır problem almışsınız hayatınıza kızlar durup dururken erkek arkadaş edinmezler ya çevresinden ya gücünden ya da zekasından, kucağından, omzundan, faydalanmak için isterler... Çoğu kişinin yapmayacağı, ve illa ki ağır sonuçları olacağını bilerek yapmadığı şeyi siz neyinize güvenerek hangi cesaretle kız arkadaş edinir gibi erkek arkadaş edinerek yaptınız anlayamadım
"Kızlar" deyipte her kadını aynı kefeye koymayın lütfen. Kendisiyle lise döneminde aynı projede yer almamız vesilesiyle tanıştım haliyle arkadaşlık okul dönemi ve sonrasında da devam etti. Şu zamana kadar kendisinden asla maddi-manevi faydalanmadım,bunu kendime yakıştıramam. çok sinsi bir yaklaşım arkadaşınıza karşı çıkarcı hisler beslemek... Ayakları üzerinde duran biriyim çok şükür o da bunu biliyor,böyle bir insan olmadığımı,erkeklerin üzerine böcek gibi yapışıp fayda sağlayan biri olmadığımı. Öyle olsaydım elimde değerlendireceğim çok imkan vardı şansımı onlarda çok rahat denerdim.
Niye faydalanmam gerekiyor onu anlamadım ben. Siz her yakın arkadaşınızla fayda amacıyla mı görüşüyorsunuz? İki arkadaşın birbirinin halini sorması,birlikte ağlaması,birlikte gülmesi fayda ise vallahi iyi faydalanmışım ben arkadaşımdan.Sonuçta arkadaşlık ilişkiniz havadaki oksijenle devam etmedi heralde... İlla ki faydalanmışsınızdır
Sonuçta türev limit integral sorusu gibi ağır problem almışsınız hayatınıza kızlar durup dururken erkek arkadaş edinmezler ya çevresinden ya gücünden ya da zekasından, kucağından, omzundan, faydalanmak için isterler... Çoğu kişinin yapmayacağı, ve illa ki ağır sonuçları olacağını bilerek yapmadığı şeyi siz neyinize güvenerek hangi cesaretle kız arkadaş edinir gibi erkek arkadaş edinerek yaptınız anlayamadım
Ahah kahkaha attım Allah da seni güldürsünher kiz erkek arkadasinin kucaginda twerk yapiyo cunku! beyin tertemiz mis kullanilmamis! huloooggggggg
E ne olmus da acilmaya karar vermiş?Beni üzen de bu aslında. Saçma sapan (8 yıl beklemesi durumu) bir şey yüzünden arkadaşımdan oldum. Daha doğrusu arkadaşım sandığım. Çok kızdım kendisine,neden söylemediğini, bu kadar zaman beklediğini sordum. Bana verdiği tek cevap benim kabul etmeyeceğimi düşünmesiymiş. Yakın arkadaş kalırsak beni kaybetmeyeceğini düşünmüş. Saçmalığa bakın!
Benim de böyle bir durum olmustuBir süre önce yakın bir arkadaşım ( 8 yıllık bir dostum) bana olan duygularını açık etti. Ona değer veriyorum ancak bu durum çok başka. Bana hislerini açıkladığı günden itibaren onunla ilişkimi kestim. Çünki onunla konuşmaya devam edersem bu ona haksızlık olurdu,ona umut vermek istemedim Son görüşmemizde beni bekleyeceğini söyledi. Bunu duymuş olmak beni üzüyor. Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
İyi,kötü günümde bana destek olan bir insanın şimdi olmaması beni zorluyor. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bazen hiçbir şey yokmuş gibi davranmak istiyorum ama olmuyor işte. Bana akıl verin lütfen.
Senin gözleri hurda fiyatına bile almazlar üzüldüm.... Kendi kendine iyi uyduruyorsun... Ben orda öyle bişey demedim olabilecek sebepleri söyledim. Ah bi de doğru okuyabilsenher kiz erkek arkadasinin kucaginda twerk yapiyo cunku! beyin tertemiz mis kullanilmamis! huloooggggggg
sizi gerçekten sevseydi zaten başkası olmazdı. ya da 8 yıl boyunca sevmemiştir. daha sonra sevmeye başlamıştır .bilemedim. boşverin iyi yapmışsınız.Şöyle bir durumda var yalnız kendisi çok afedersiniz öküzün önde gideni ki bu süreçte kendisine bir adet olmak suretiyle sevgili yapmıştı. Yani ona söyleyecek cesareti vardı da bana mı yoktu.
23 yaşındayız ikimizde. 8 yıl deyince sanki yaşlarımız büyük gibi hissedilmiş olabilir ama biz lisenin ilk yılı tanışmıştık. ilk yıldan beri bu durum söz konusu ona göre. Bende sizin gibi düşündüm aslında biraz. Çünkü bana açılmadan hemen önce "benim nazımı bir tek sen çekiyorsun,beni anlıyorsun,iyi anlaşıyoruz demişti. Akabinde yumurtladı zaten gerçeği.Yaşlar kaç?
Bence bu bey yıllarca etrafa bakındı flörtleşti biriyle de 2 yıl sürdürdü baktı olmuyor artık kafasına göre güveneneceği bir kız da bulamıyor en iyisi ben Skyda şansımı deneyeyim nasılsa yıllardır tanıyorum iyi kız diye düşündü. Yoksa 8 senedir seviyordu kaybetmek istemedi de şimdi mi kaybedesi geldi? Bir de 2 yıl biriyle sevgili olmuş (bazı arkadaşlar kıskandırmak için demişler) ben hiç sanmıyorum kıskandırmak için olduğunu. Bu durum bana hiç masum ve tatlış gelmedi bence iletişimi keserek iyi yapmışsın biraz rüzgarın esişine göre savrulan biri bu bey bana öyle geldi güven vermedi.
Ben de sizin gibi düşünmüştüm. O yaşlarda çocukça duygular beslemiş olabilir. Bunu sanki çok yoğun duygular besliyormuşcasına günümüze taşıması sorun.15 yasinda askmi olurmuş. vaybe diyip etkilenin diye 8 yildir seviyorum demistir. gencsiniz daha. görüşmeyin bnce. zaten bi erkek lise caginda ergense yakınkiz arkadasindan etkilenir. aynu anda baskasindanda etkilenip sevgili olabikir. basit seyler bunlar :)
Sinsi değil zaten :) inşallah.Yahu ben bu işi anlayamadım, samimi olduğu birinden hoşlandı diye adamın ne sinsiliği kaldı ne çıkarcılığı. Ten uyumu olabilir derseniz bir şans verin bence, dünyadaki tek erkek o kalsa yine olmaz diyorsanız bir daha asla aramayın sormayın. Ama bu hislerini de bir kötülük olarak görmeyin. O da neticede herhangi bir erkek, babanız, abiniz değil bu. Bir erkeğin bir kadına hissedeceği şeyleri hissetmiş ama geri dönüşü olumsuz olur diye susmuş. Bu günkü duruma bakılırsa haksız da değilmiş. Sizi kaybetmeyi göze alamadığı için açılmayı hep ertelemiş. Hiç kimse kimsenin yalnızca varlığından hoşlanmıyor, her ikili ilişkide maddi manevi çıkarlar var. Bir de şu var ki, siz de ondan hoşlansanız asla sinsi falan demeye diliniz varmazdı bence. Tabii bu benim fikrim:) inşallah üzülmeden çözebilirsiniz sorunu.
Anladım zaten,hissettim bir şeyler ve açıkça sordum. sanırım benim ona kızacağımı,asla görüşmeyeceğimi düşünmüş olacak ki ( böyle düşünmekte haklı) öyle bir inkar etti ki yerin dibine giren ben oldum. Bayağı şöyle demişti bana:" sen nasıl böyle düşünürsün sky, bence bir süre görüşmeyelim senin mantıklı düşünmeye ihtiyacın var" şimdi bu adam böyle böyle deyince ben ne yapayım daha. Artık tövbe etmiştim onun hakkında bu şekilde düşünmemeye.Nasıl anlamazsınız , şaşkınım. Bir kadın karşıdakinin sevgisini muhakkak hisseder .
İşte aradığım cevap kesinlikle katılıyorum birde bu süreçte sevgili yapmış yani 1 sene desen anlarım 8 sene de ne öyleBen 8 sene kimsenin karşılıksız bir şey hissedeceğini düşünmüyorum.
Arkadaşlığı bitirmekle iyi yapmışsın.
Sinsiye bak hele.
Boşver gitsin bence. 8 senede sen bile bişey hissedemediysen 8 sene sonra bile bişey değişmezAnladım zaten,hissettim bir şeyler ve açıkça sordum. sanırım benim ona kızacağımı,asla görüşmeyeceğimi düşünmüş olacak ki ( böyle düşünmekte haklı) öyle bir inkar etti ki yerin dibine giren ben oldum. Bayağı şöyle demişti bana:" sen nasıl böyle düşünürsün sky, bence bir süre görüşmeyelim senin mantıklı düşünmeye ihtiyacın var" şimdi bu adam böyle böyle deyince ben ne yapayım daha. Artık tövbe etmiştim onun hakkında bu şekilde düşünmemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?