Yakin arkadasimin yaptigimiz planlari surekli bozmasi...???

Ayni is yerinde calisirken tabi cok daha sık gelip giderdik birbirimize, hep cagiran taraf da ben degilim gorusmek istemiyosa aramaz benim gorusum. Yogun calisma saatleri icinde zaman bulamiyor olabilir ama onun onceliginde olmadigimi dusunuyorum.

Soyle soyliyim, bes bulusma planinin ucunde mazareti var diger ikisinde bulusuyoruz ve o hep planlar suraya gidelim sunu yapalim vs.. Sonra bisey oluyor vazgeciyor. Sevmese arayip plan yapmaz, ben de bilmiyorum ne mana bu hareketler.

Soyle soyliyim, bes bulusma planinin ucunde mazareti var diger ikisinde bulusuyoruz ve o hep planlar suraya gidelim sunu yapalim vs.. Sonra bisey oluyor vazgeciyor. Sevmese arayip plan yapmaz, ben de bilmiyorum ne mana bu hareketler.
valla tek manası var bence cnm boşta kaldıkça buluşuyor seninle daha cazipteklif varsa seni hemen satışa getiriyor bu kadar açık ve net..

valla tek manası var bence cnm boşta kaldıkça buluşuyor seninle daha cazipteklif varsa seni hemen satışa getiriyor bu kadar açık ve net..
O zaman yazmasin aramasin yahu.. Bu planlari niye yapiyor o zaman son dakikada hep bi bi isi cikar peki? Bence bu olay son dakikalik bisey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…