Yakın arkadaşın ilişkim için yaptığı olumsuz yorumlar...

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
Yakın bir kız arkadasım var buluşunca ne zaman erkek arkadaşımı anlatsam ayy bırak onu ondan bir cacık olmaz vs vs diye konuşuyor moralimi bozuyor .sürekli eleştiriyor onu.artık ciddi ciddi ilişkimi kıskandığını düşünüyorum arkadaşımı da seviyorum ama soğuyorum böyle yapınca.
Onun olumsuz konuşmalarından etkilenip bir kaç kez kavga çıkardım boş yere.hatta terk etmeye kalktım.ben kıskanç biri değilim bana diyor sen hiç uyanık değilsin instagramdan falan takip et kimi eklemiş kimi beğenmiş vs .hiç huyum değildir bu tarz şeyler 30 küsür yaşındayız.bana nasıl güveniyorsun vs diyor bende diyorum yüzde yüz güvenmem kimseye ama güveniyorum .
Görüşmeme kararı mı alsam kafam çok karışık?

Ben arkadaşlarımın yorumlarını mantıklı buluyorum.
Benim göremediğim şeyleri görüyorlar ve genelde de haklı çıkıyorlar...
Diğer arkadaslarım olumlu konuşuyor
Haklılık payı olan yerleri yok çünkü hiç tanışmadı ve bilmediği bir insan hakkında önyargıyla konuşuyor
Söz konusu mutluluğum olunca ben kimseyi dinlemiyorum ..

Derdin ne , niye böyle konuşuyorsun diye sorsan ..
Sordum
Bu seferde alındı küstü konuşmadı tripler vs
Sordum dedim niye hep olumsuzsun bu çocuk hakkında?ki kendi zamanında onun eski arkadası yüzünden yaptığım yorum yüzünden benle günlerce konuşmadı.ben haklıydım çocuk sorumsuz ve değer bilmeyen bir tipti .
Benim sevgilimin olumsuz birşeyini görmedim
çok şükür beni mutlu etmek için çabalar kaç kere bitirmeye kalktım saçma sapan sebeplerden bırakmadı bende bırakmayı düşünmüyorum ...

Birlikte olduğunuz insanın hangi özelliğinden olmaz diyor mesela ? Belki sizi gerçekten uyarıyordur.
Boşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli

Ben arkadaşlarımın yorumlarını mantıklı buluyorum.
Benim göremediğim şeyleri görüyorlar ve genelde de haklı çıkıyorlar...
+1 aynen. Ben de danışıyorum,muhakkak görmediğim bir taraftan mantıklı olarak bakıyorlar.

Ay yaşlar 18 mi diyecektim ben şok.
Olgunluk sıfır.
Zaten onun bunun lafıyla dolduruşa gelip adamla kavga ediyorsan sevmiyorsundur zamanını harcama bari adamın.
O kişiden de arkadaş kanka vs olmaz
Neden dan dan lafını söylemiyorsun? Sevgilim hakkında düzgün konuşursan sevinirim, külahları değişmeyelim ben ona güveniyorum sen niye durduk yere dertlendin ki canım?? Diyemiyor musun? Diyemiyorsan dediğim gibi sal adamı.

Boşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
Hııı saçmalamış ama şu yönden demiştir belki hani ne sebeple boşandı? Eğer kadına şiddetten boşandıysa bu sizi de ilgilendirir.

Neden olduğunu sorup ona göre kendi kararınızla hareket edin.

27 yaşındayım kimseyi dinleme aşk her zaman bulunmuyor çok ciddi bir problem olursa akıl alırsın ama bu senin enerjini sömürmekten kıskançlıktan başka bir şey değil hayatımın hatasını yaptım bedelini antidepresanlarla ödüyorum nişanlımdan ayırdılar beni ne olursun dinleme. Gerçek dost önce senin ne hissettiğini bilen ona göre yorum yapan insanlardır kötü konuşarak seni soğutmaya çalışıyor. Uzak dur

Hııı saçmalamış ama şu yönden demiştir belki hani ne sebeple boşandı? Eğer kadına şiddetten boşandıysa bu sizi de ilgilendirir.
Şiddet gösterecek bir tip değil .
Anlaşamamış boşanmışlar anlaşmalı olarak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…