Diğer arkadaslarım olumlu konuşuyorBen arkadaşlarımın yorumlarını mantıklı buluyorum.
Benim göremediğim şeyleri görüyorlar ve genelde de haklı çıkıyorlar...
SordumDerdin ne , niye böyle konuşuyorsun diye sorsan ..
Boşanmış diye mesela bir örnekBirlikte olduğunuz insanın hangi özelliğinden olmaz diyor mesela ? Belki sizi gerçekten uyarıyordur.
+1 aynen. Ben de danışıyorum,muhakkak görmediğim bir taraftan mantıklı olarak bakıyorlar.Ben arkadaşlarımın yorumlarını mantıklı buluyorum.
Benim göremediğim şeyleri görüyorlar ve genelde de haklı çıkıyorlar...
Hııı saçmalamış ama şu yönden demiştir belki hani ne sebeple boşandı? Eğer kadına şiddetten boşandıysa bu sizi de ilgilendirir.Boşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
Yakın bir kız arkadasım var buluşunca ne zaman erkek arkadaşımı anlatsam ayy bırak onu ondan bir cacık olmaz vs vs diye konuşuyor moralimi bozuyor .sürekli eleştiriyor onu.artık ciddi ciddi ilişkimi kıskandığını düşünüyorum arkadaşımı da seviyorum ama soğuyorum böyle yapınca.
Onun olumsuz konuşmalarından etkilenip bir kaç kez kavga çıkardım boş yere.hatta terk etmeye kalktım.ben kıskanç biri değilim bana diyor sen hiç uyanık değilsin instagramdan falan takip et kimi eklemiş kimi beğenmiş vs .hiç huyum değildir bu tarz şeyler 30 küsür yaşındayız.bana nasıl güveniyorsun vs diyor bende diyorum yüzde yüz güvenmem kimseye ama güveniyorum .
Görüşmeme kararı mı alsam kafam çok karışık?
Şiddet gösterecek bir tip değil .Hııı saçmalamış ama şu yönden demiştir belki hani ne sebeple boşandı? Eğer kadına şiddetten boşandıysa bu sizi de ilgilendirir.
Olgun değiliz ne yapalım30 diyene kadar yaşlar 20 sandım.
Evet.sevgilisi de yokBekar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?