Ne yapayım o istedi diye ayrılayım mı peki?+1 aynen. Ben de danışıyorum,muhakkak görmediğim bir taraftan mantıklı olarak bakıyorlar.
Çok üzüldüm ya keşke kimseyi dinlemeseydin27 yaşındayım kimseyi dinleme aşk her zaman bulunmuyor çok ciddi bir problem olursa akıl alırsın ama bu senin enerjini sömürmekten kıskançlıktan başka bir şey değil hayatımın hatasını yaptım bedelini antidepresanlarla ödüyorum nişanlımdan ayırdılar beni ne olursun dinleme. Gerçek dost önce senin ne hissettiğini bilen ona göre yorum yapan insanlardır kötü konuşarak seni soğutmaya çalışıyor. Uzak dur
Gaza geldim bir kaç kereArkadaşınızdan çok, sizin baskalarin lafı ile gaza gelip adami terk etmeye kalkmaniz sorun. Ilerdede sorun olur bu.
Diyorum hatta dedim senin bu çocukla ne sorunun var niye olumsuzsun vs?bilmiyorum bence öyle falan diyor elle tutulur bşrşey göstermiyor.olumsuz hissetmiş bilmem neAy yaşlar 18 mi diyecektim ben şok.
Olgunluk sıfır.
Zaten onun bunun lafıyla dolduruşa gelip adamla kavga ediyorsan sevmiyorsundur zamanını harcama bari adamın.
O kişiden de arkadaş kanka vs olmaz
Neden dan dan lafını söylemiyorsun? Sevgilim hakkında düzgün konuşursan sevinirim, külahları değişmeyelim ben ona güveniyorum sen niye durduk yere dertlendin ki canım?? Diyemiyor musun? Diyemiyorsan dediğim gibi sal adamı.
Çocukla tanışmadı nerden bilecek?Seni kıskandığını düşünmüyorum bence öyle demesinin bir sebebi var. Senin bilmediğin veya göremediğin bir şeyi biliyor olabilir
kız haklıııBoşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
Evet işte tek hatam buArkadasiniza ozel seyler anlatmayin
Tanımasa bile sorduğu sorular çok doğru. Bence onu dinleyip soruların yanıtını arayınÇocukla tanışmadı nerden bilecek?
Bilse söylerdi ayrıca
Sizi çok iyi anlıyorum ben demiştim ama bir şey değişmedi kötü olan ben oldum. Üzerinden 3 4 yıl geçti ayrıldılar.ben en yakın arkadaşlarımdan birisine çok diyemedim hiç içime sinmiyordu çocuk ama ailesi o kadar onaylarken bana iş düşmez dedim sesimi çıkarmadım
kızı o kadar pişman etti ki evlendiğine ikinci ayında boşanma kararı aldılar ve boşandılar... keşke deseydim ağzımı açıp bu da benim pişmanlığımdır...
Biliyorum neden boşandıklarınıkız haklııı
neden boşandılar gerçekten bu önemli yerinde olsam öğrenmeye çalışırdım
Oda onun hayatı ama seni ilgilendirmezdi bence deben en yakın arkadaşlarımdan birisine çok diyemedim hiç içime sinmiyordu çocuk ama ailesi o kadar onaylarken bana iş düşmez dedim sesimi çıkarmadım
kızı o kadar pişman etti ki evlendiğine ikinci ayında boşanma kararı aldılar ve boşandılar... keşke deseydim ağzımı açıp bu da benim pişmanlığımdır...
Umarım ikiside değildirTanışmadığı halde bu kadar önyargılıysa iki seçenek var bence,ya sizi kıskanıyor ya da gerçekten mutlu olmanızı istiyor o yüzden en ufak şey gözüne batıyor anlattıklarınızda.Umarım ikincisidir.
hayır ama bin çeşit sebebi olabiliyor ondan dedim ben örneğin geçen daha burada okudum kadın cinsellik yaşamıyorlar diye adamdan ayrılıyor adam ikinciye evleniyor bir de ayrılınca birden herhalde cinselliği düzelmiş olacak değilBiliyorum neden boşandıklarını
Ama gidip o kadınla muhattab olamam yani
Ne münesabet
Bekar da olsa sevgilileri olmuş olurdu gidip tek tek kızlara neden ayrıldınız mı diyecektim?
o bana soruyordu ama sürekli sence doğru bir karar mı veriyorum vs diyeOda onun hayatı ama seni ilgilendirmezdi bence de
Bizim cinsel bir problemimiz olamaz zaten dehayır ama bin çeşit sebebi olabiliyor ondan dedim ben örneğin geçen daha burada okudum kadın cinsellik yaşamıyorlar diye adamdan ayrılıyor adam ikinciye evleniyor bir de ayrılınca birden herhalde cinselliği düzelmiş olacak değil
bin tane sebep çıkabilir altından ama neyse sen bilirsin
çok sinirlisin yawBizim cinsel bir problemimiz olamaz zaten de
Açıkcası bende ilişkilerimi bitirdim geçmişte bu benim kötü olduğumu göstermez.
Bu kadar önyargılı bakmak saçma .o zaman yaşamayalım hiç .garanti diye birşey mi var?
Ben güveniyorum beni seviyor hissediyorum bir falsosunu yakalamadım ki bende dikkatli biriyimdir saf saf aşık oldum ben diye inanmam karşımdakine.
Ben sormuyorum .hayati bir kararı arkadaşıma sormam o kadar da değil.o bana soruyordu ama sürekli sence doğru bir karar mı veriyorum vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?