Yakın arkadaşın ilişkim için yaptığı olumsuz yorumlar...

Çok üzüldüm ya keşke kimseyi dinlemeseydin
Ben dinlemem diyordum ama baktım etkileniyorum arıza çıkarmaya başladım durup dururken kavga ettim kaç kere.önce anlayamadı bu halime sonra üzülmeye başladı ama tahammül sınırlarını aşmak istemiyorum ki çok saçma şeyler söyledim .
Ama artık konuşmak istemiyorum onla bu konuyu.elle tutulur birşey söylemiyor çünkü.

Diyorum hatta dedim senin bu çocukla ne sorunun var niye olumsuzsun vs?bilmiyorum bence öyle falan diyor elle tutulur bşrşey göstermiyor.olumsuz hissetmiş bilmem ne
Üff valla uğraşamıcam kimseyle
Valla her yaşta her şeyle uğraşıyor insanlar
Benim olgunluğuma karar vericek seviyede olduğunuzu düşünmüyorum şahsen..

Boşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
kız haklııı
neden boşandılar gerçekten bu önemli yerinde olsam öğrenmeye çalışırdım

ben en yakın arkadaşlarımdan birisine çok diyemedim hiç içime sinmiyordu çocuk ama ailesi o kadar onaylarken bana iş düşmez dedim sesimi çıkarmadım
kızı o kadar pişman etti ki evlendiğine ikinci ayında boşanma kararı aldılar ve boşandılar... keşke deseydim ağzımı açıp bu da benim pişmanlığımdır...

Tanışmadığı halde bu kadar önyargılıysa iki seçenek var bence,ya sizi kıskanıyor ya da gerçekten mutlu olmanızı istiyor o yüzden en ufak şey gözüne batıyor anlattıklarınızda.Umarım ikincisidir.

Sizi çok iyi anlıyorum ben demiştim ama bir şey değişmedi kötü olan ben oldum. Üzerinden 3 4 yıl geçti ayrıldılar.

kız haklııı
neden boşandılar gerçekten bu önemli yerinde olsam öğrenmeye çalışırdım
Biliyorum neden boşandıklarını
Ama gidip o kadınla muhattab olamam yani
Ne münesabet
Bekar da olsa sevgilileri olmuş olurdu gidip tek tek kızlara neden ayrıldınız mı diyecektim?

Oda onun hayatı ama seni ilgilendirmezdi bence de

Umarım ikiside değildir

Biliyorum neden boşandıklarını
Ama gidip o kadınla muhattab olamam yani
Ne münesabet
Bekar da olsa sevgilileri olmuş olurdu gidip tek tek kızlara neden ayrıldınız mı diyecektim?
hayır ama bin çeşit sebebi olabiliyor ondan dedim ben örneğin geçen daha burada okudum kadın cinsellik yaşamıyorlar diye adamdan ayrılıyor adam ikinciye evleniyor bir de ayrılınca birden herhalde cinselliği düzelmiş olacak değil
bin tane sebep çıkabilir altından ama neyse sen bilirsin

Bizim cinsel bir problemimiz olamaz zaten de
Açıkcası bende ilişkilerimi bitirdim geçmişte bu benim kötü olduğumu göstermez.
Bu kadar önyargılı bakmak saçma .o zaman yaşamayalım hiç .garanti diye birşey mi var?
Ben güveniyorum beni seviyor hissediyorum bir falsosunu yakalamadım ki bende dikkatli biriyimdir saf saf aşık oldum ben diye inanmam karşımdakine.

çok sinirlisin yaw
bana mı arkadaşına mı anlamadım ama az sakin lütfen

o bana soruyordu ama sürekli sence doğru bir karar mı veriyorum vs diye
Ben sormuyorum .hayati bir kararı arkadaşıma sormam o kadar da değil.
Sadece muhabbet olsun diye anlatırım ki onun olumsuz sözlerini ilişkime yansıttım.
Ne bilim tuhaf yani arkadaşıma ben evleniyorum doğru bir karar mı veriyorum diye sormak.seviyorsam evlenirim anlaşamasam da boşanırım ölüm yok ya ucunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…