Çok üzüldüm ya keşke kimseyi dinlemeseydin
Ben dinlemem diyordum ama baktım etkileniyorum arıza çıkarmaya başladım durup dururken kavga ettim kaç kere.önce anlayamadı bu halime sonra üzülmeye başladı ama tahammül sınırlarını aşmak istemiyorum ki çok saçma şeyler söyledim .
Ama artık konuşmak istemiyorum onla bu konuyu.elle tutulur birşey söylemiyor çünkü.
Yoo ne alakaçok sinirlisin yaw
bana mı arkadaşına mı anlamadım ama az sakin lütfen
hayır tabi ki,arkadasinizi art niyetli bulduğum için o yorumda bulundum. guvenilip ipiyle kuyuya inilecek bir arkadasiniz degil,bence kiskaniyor da olabilir. normalde bu tur durumlar da yapici olunur ve temkinli olunmasi soylenir arkadaşlara,asla yikici olunmaz.Ne yapayım o istedi diye ayrılayım mı peki?
Kesinlikle.yok bütün arkadaslarım böyle değil.yapıcı arkadaslarımda varDinlemedim ama kötü niyetli olduklarını bilmeden yanımda bulundurdum sadece bunu farkeden x Nişanlı bey daha fazla uğraşmak istemedi haklı olarak.
Bunu tecrübe etmene gerek yok kesinlikle konuşma dost yok düşman çok manipüle etmesine izin verme. Yüzünü gülüp arkandan iş çeviriyorlar ciddiyim tek Allahın kuluna güvenme ilişkinden uzak tut. Doğru veya yanlış seni ilgilendirir kimseyi değil.
Her yaşta herşeyle uğraşmak ayrıDiyorum hatta dedim senin bu çocukla ne sorunun var niye olumsuzsun vs?bilmiyorum bence öyle falan diyor elle tutulur bşrşey göstermiyor.olumsuz hissetmiş bilmem ne
Üff valla uğraşamıcam kimseyle
Valla her yaşta her şeyle uğraşıyor insanlar
Benim olgunluğuma karar vericek seviyede olduğunuzu düşünmüyorum şahsen..
Temkinli ol dese ok zaten onda birşey yok.hayır tabi ki,arkadasinizi art niyetli bulduğum için o yorumda bulundum. guvenilip ipiyle kuyuya inilecek bir arkadasiniz degil,bence kiskaniyor da olabilir. normalde bu tur durumlar da yapici olunur ve temkinli olunmasi soylenir arkadaşlara,asla yikici olunmaz.
Bende düşünmüyorumHer yaşta herşeyle uğraşmak ayrı
Mantıklı davranmak ayrı
Bazı insanlar yaşının olgunluğunda davranmadığı için gelip buraya konu açıyor zaten
Ve aynen seninle aynı seviyede olduğumu asla düşünmüyorum
Kesinlikle.yok bütün arkadaslarım böyle değil.yapıcı arkadaslarımda var
Hatta kızım ne oluyor sen niye gaza geliyorsun diyenlerde var.
Ama bu böyle yapıyor aslında severim de ama çok soğuttu kendinden
Ben güveniyorum zaten bir falsosunu yakalarsam ben bitiririm ilişkimi o bu dedi diye değilBen de yakın arkadaşımın sevgilisini sürekli elestiriyordum , arkadaşım da birgün bana beni kıskanıyorsun dedi. Şimdi evliler haftada 1 benı arıyor boşanacağım diye , boşanamıyor da çocuğu var.
Bazen sizin içerden göremediğinizi arkadaşlarınız dışardan rahatça görebiliyorlar. Kulak ardı etmeyın, ama çok da güveniyorsanız iyi biri olduğuna devam edip daha iyi tanıyın derim.
Seni de anlayamadım arkadaşın sevgiline dan dan lafları saydırıyor ağzını açamıyorsun gelmiş burda atar yapıyorsun komiksin ciddenBende düşünmüyorum
Yazmak zorunda değilsin ayrıca
Diyor zaten buna benzer şeylerSevebilirsin tabi anlarım birşey diyemeyiz ama kontrollü davran ilişkine yansıtma çocukla tanıştırma kimsenin haddine değil. Atıyorum bir muhabbet olur çocuk sinirlenir ufak bir şeye bunu arkadaşınıza söylersiniz o sizi gaza getirir nasıl sinirlendi bundan adam olmaz bırak sana adam mı yok der o anın rehavetine kapılırsınız ( halbuki içten içe çocuğun neye sinirlendiğini kötü niyetli olmadığını da çok iyi bilirsiniz) olan olur. Bu basit bir örnek tabi ki. Çeşitlendirilebilir.
Evet yalnızarkadaşınız yalnız mı?
Diyor zaten buna benzer şeyler
En sonunda dedim niye hep olumsuzsun?hayır birşry biliyorsan söyle onla tanışmadın bile?küstü alındı falan
Mesafe koyucam yaErkek arkadaşım hakkında bir daha yorum yapmanı istemiyorum yoksa arkadaslıgımıZıda gözden geçirmek zorunda kalırım. DE
Onların boşanıcağı varmış boşanmış o kişi dedi diye boşanmadılar sonuçtaDiğer yorumları da okudum nazar diye birşey var kıskançlık diye bir şey var burada arkadaşıma bende olumsuzlukları söyledim bana şunu yapmıştı dinlemedi beni evlendi boşanıyor diyenler var. Evet bazı yerde haklılar ama yeri geliyor anne baba bile yanlış önyargılı kararlar verebiliyor. Arkadaşınla arana mesefa koy az insan çok huzur ben samimiyetine güvenmiyorum bunu çok kötü tecrübe ettim sen yanma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?