Yakın arkadaşın ilişkim için yaptığı olumsuz yorumlar...

Dinlemedim ama kötü niyetli olduklarını bilmeden yanımda bulundurdum sadece bunu farkeden x Nişanlı bey daha fazla uğraşmak istemedi haklı olarak.

Bunu tecrübe etmene gerek yok kesinlikle konuşma dost yok düşman çok manipüle etmesine izin verme. Yüzünü gülüp arkandan iş çeviriyorlar ciddiyim tek Allahın kuluna güvenme ilişkinden uzak tut. Doğru veya yanlış seni ilgilendirir kimseyi değil.

çok sinirlisin yaw
bana mı arkadaşına mı anlamadım ama az sakin lütfen
Yoo ne alaka
Hiç sinirli değilim
Olamaz dedim çünkü bizim bir birlikteliğimiz oldu .evliliği bekleyen tiplerden değilim zaten ne çıkarsa bahtıma yapamam
Yapanlarda işte ten uyumu olmuyor eşim iktidarsız vs diye boşanıyor
Yani çok normal geliyor bana

Ne yapayım o istedi diye ayrılayım mı peki?
hayır tabi ki,arkadasinizi art niyetli bulduğum için o yorumda bulundum. guvenilip ipiyle kuyuya inilecek bir arkadasiniz degil,bence kiskaniyor da olabilir. normalde bu tur durumlar da yapici olunur ve temkinli olunmasi soylenir arkadaşlara,asla yikici olunmaz.

Kesinlikle.yok bütün arkadaslarım böyle değil.yapıcı arkadaslarımda var
Hatta kızım ne oluyor sen niye gaza geliyorsun diyenlerde var.
Ama bu böyle yapıyor aslında severim de ama çok soğuttu kendinden

Erkek arkadaşım hakkında bir daha yorum yapmanı istemiyorum yoksa arkadaslıgımıZıda gözden geçirmek zorunda kalırım. DE

Her yaşta herşeyle uğraşmak ayrı
Mantıklı davranmak ayrı
Bazı insanlar yaşının olgunluğunda davranmadığı için gelip buraya konu açıyor zaten
Ve aynen seninle aynı seviyede olduğumu asla düşünmüyorum

Ben de yakın arkadaşımın sevgilisini sürekli elestiriyordum , arkadaşım da birgün bana beni kıskanıyorsun dedi. Şimdi evliler haftada 1 benı arıyor boşanacağım diye , boşanamıyor da çocuğu var.
Bazen sizin içerden göremediğinizi arkadaşlarınız dışardan rahatça görebiliyorlar. Kulak ardı etmeyın, ama çok da güveniyorsanız iyi biri olduğuna devam edip daha iyi tanıyın derim.

Temkinli ol dese ok zaten onda birşey yok.
Ama sürekli laf sokuyor
Bir gün arkadaslarıyla görüşmeye gitti .diyor işte seni tercih etmedi vs .ya ne alaka bende senle buluşuyorum .yani sevgilimiz var diye diğer insanları yok mu sayalım?böyle bu tarz yorumları var işte.

Bende düşünmüyorum
Yazmak zorunda değilsin ayrıca

Tamam yakınlarımız bizim görmediğimiz şeyleri görebilir yada hissedebilir ama bu şekilde ifade etmez.. Arkadaşınız kıskanç birisi bence. Yoksa sevgilinizle ilgili bazı kötü durumlar olsa bile incitici bi şekilde söylemez..

Ben olsam o kişiyle arama mesafe koyar, ilişkimle ilgili paylaşımda bulunmazdım.

Kesinlikle.yok bütün arkadaslarım böyle değil.yapıcı arkadaslarımda var
Hatta kızım ne oluyor sen niye gaza geliyorsun diyenlerde var.
Ama bu böyle yapıyor aslında severim de ama çok soğuttu kendinden

Sevebilirsin tabi anlarım birşey diyemeyiz ama kontrollü davran ilişkine yansıtma çocukla tanıştırma kimsenin haddine değil. Atıyorum bir muhabbet olur çocuk sinirlenir ufak bir şeye bunu arkadaşınıza söylersiniz o sizi gaza getirir nasıl sinirlendi bundan adam olmaz bırak sana adam mı yok der o anın rehavetine kapılırsınız ( halbuki içten içe çocuğun neye sinirlendiğini kötü niyetli olmadığını da çok iyi bilirsiniz) olan olur. Bu basit bir örnek tabi ki. Çeşitlendirilebilir.

Ben güveniyorum zaten bir falsosunu yakalarsam ben bitiririm ilişkimi o bu dedi diye değil

Diyor zaten buna benzer şeyler
En sonunda dedim niye hep olumsuzsun?hayır birşry biliyorsan söyle onla tanışmadın bile?küstü alındı falan

Diyor zaten buna benzer şeyler
En sonunda dedim niye hep olumsuzsun?hayır birşry biliyorsan söyle onla tanışmadın bile?küstü alındı falan

Diğer yorumları da okudum nazar diye birşey var kıskançlık diye bir şey var burada arkadaşıma bende olumsuzlukları söyledim bana şunu yapmıştı dinlemedi beni evlendi boşanıyor diyenler var. Evet bazı yerde haklılar ama yeri geliyor anne baba bile yanlış önyargılı kararlar verebiliyor. Arkadaşınla arana mesefa koy az insan çok huzur ben samimiyetine güvenmiyorum bunu çok kötü tecrübe ettim sen yanma lütfen

Onların boşanıcağı varmış boşanmış o kişi dedi diye boşanmadılar sonuçta
Zaten boşanmalar o kadar çok ki günümüzde Yani şu çift boşanır demek boşanmaz demekten daha kolay artık .öyle bir devirdeyiz.
Ayrıca benim erkek arkadasımın boşanmış olmasından başka bir falsosunu görmedim şimdi.arkadasım da benim anlattığım kadar onu biliyor.yani tanımıyor ki
Kötü hissediyormuş da bilmem ne
Somut bir şey yok elinde

Ben 17 yasindayken bile sevgilimle olan seyleri hicbir arkadasima anlatmadim. Belki bıktırıyorsunuz arkadasinizi farkında olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…