Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadının kadınla sevişmesi,ilişkisi kesinlikle haramdır.bu sevicilik veya lezbiyenlik denen cinsel bir sapmadır.seviciliğin haram olusunda islamda ittifak vatdır.lut kavminin azaba uğramalarının nedeni cinsel sapmalarındandır.allah resulu buyuruyor;kadınların sürtüşmesi onlar arasında zinadır.

biri sevgilim gay mi acaba diye sordugunda
-aaa hemen bırak sapıklık sapkınlık onun yaptıgı diyorsunuz
-ayrıl hemen öyle kişiden hayır gelmez diyorsunuz
-kişiliği bozuk diyorsunuz da
kadın kadına olunca neden size tuhaf gelmiyor anlamıyorum.onun ki lezbiyenlik sapıklık degilmi.allahın bile lanetlediği olayı yasayan kadından hayır gelirmi yada lezbiyen olursa kişiliği çok mu düzgün oluyor.kusura bakmayın ama benim asla öyle bir arkadasım olamaz.sizin arkadasınızın durumu kızınızı esinizi en önemlisi sizi hiç mi etkilemez.allahın kabul etmediği bir seyi ben nasıl normal görebilirim.en düzgün yol o kişilerle konusup gerekirse psikolojik destek almalarını saglamaktır.

elbetteki gay ise, ayrıl diyeceğiz. çünkü o farklı bir tercih yapmış. kendi cinsinden olanı tercih etmiş. olmaz ki zaten.karşı cinsten hoşlanmıyor çünkü....Zaten, gay olan karşı cinse bakmaz, bakarsa, gay değil biseksüeldir. o da farklı bir konu:delphin:.....
benim adıma beni etkilemez. tekrar diyorum. arkadaşım olabilir de... zaten onlar karşı cinsten hoşlanan bizlere de o gözle bakmazlar.haa nasıl bizlerdede istisnalar varsa, rahatsız eden, onlardada olabilir. ama istisnadır...
kısaca şöyle bir açıklama yapayım.lezbiyen , nasıl bir erkekle olmazsa, gay bir erkekte bir kadınla olamaz... 2 +2 =4.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrılmanın yanında sapıklıkda diyorsunuz ama.
escinsellik genetik temellere dayanan zorunlu bir eğilim olabilir.ama bu durumun aşılacagı tıpca da kanıtlanmıştır.tedavi edilemez bir durum olsaydı esçinsellik ruhu ve ya genetiği nasıl verildiyse organımız da ona göre verilirdi.kimi genetigin dengesizliğinden yapıyor ama arastırmalara göre de coğu zevk için yapıyor.cocuk yastayken cinsine ters oyuncak,kıyafet den baslar bu.bir erkek cocugu sürekli anne yanında oturmalara günlere gidip kadınların kadınca konularını fazlasıyla dinlerse genetik olmasa bile bu yönde bir egilimi olabilir.bu tur egilimi olan kişilerin mutlu bir evlilik yapmaları tavsiye edilir.
kişi bu durumundan rahatsız olmayabilir ama bu acık acık anormalliktir.
ben kimseyi dışlamak niyetinde degilim normal olmadıgını fakat bu durumlarından kurtulmanın da zor olmadıgını anlatmaya calışıyorum.arkadaslık meselesine gelirsek ben evliyim ve diyelimki benim ya da esimin escinsel bir arkadası var.bu durumu da normal kabul ediyorum. ailemin yanında konuşulması beni rahatsız etmez mi acaba.kızımı oğlumu eşimi etkilemezmi.bekar bir kız arkadasım gelip erkek arkadasıyla yasadıgı olayları(nereye gittikleri,aralarında ki kırgınlık ve ya mutlu eden bir durum cinsellik hariç)cocugumun yanında anlatması normaldir.mesela ayse arkadasım geldi
-zeyneple kavga ettik ayrıldık
ya da zeyneple en yakın zamanda evlenecegiz
gibi bir muhabbet sizi rahatsız etmezmi.
diyecegim dışlamak ve ya cok normal bir durum gibi görmek degil.tedavi olmalarını saglamak ve yardımcı olmaktır.

ben sapıklık demedim. nereden çıkardınız onu......o konuda yazdığım şuydu. gay değildir. olsa olsa biseksüeldir....bitirmekle iyi yapmışsınız..:kahve:....

Son düzenleyen: Moderatör:
benim yazdıgım yazı size ithafen degildi.lütfen yanlış anlaşılmasın.ben zaten diyorsunuz diyerek bir genelme yaptım.

:)

cok iyimis bu. sadece evlilik yapmalari degil, "mutlu" bir evlilik yapmalari tavsiye ediliyor demek. hadi evlendi ve mutsuz oldu diyelim, gelip "mutlu olun mutlu oluuuuuuuuuuun" diye baski yaparak mutlu olmalarini saglayacak biri var demek. sihirli degnekli filan...

yazıyı tamamen okursanız sihirli degnek degilde tedavi ve mutlu bir evlilik diyorum.tedavi olduktan sonra sorunların ortadan kaldırıldıgı kanıtlanmış bir durum.tedavi oldu ve kişi tamamen sorunundan kurtuldu diyelim.üstüne birde mutlu normal ibir lişkisi olursa en iyisidir tabiki iyi bir eş secebilmesi garanti degil ama escinselliğinden kurtulduktan sonra insan her normal ilişkideki gibi gidişhatınıda kendi belirler.mutsuz oldu diye escinselliğe geri dönüşü kişinin iradesizliğini ve tekrar destek almasını gösterir.bi kere escinsellik doğaya ters bir durumdur doğa üreme ve coğalma döngüsü üzerine kuruludur.insanlar dan baska siz diger yaratıkların escinselliğini gördünüzmü halbuki en cok onların genleriyle oynanıyor.siz hiç escinsel bir insanın 60 ya da 70 yasına geldiğinde hala o durumda olanını gördünüzmü.tabi ki arada istisnalar vardır ama tek tük.cevrenin bu durumu normal karsılaması escinsellere destek olmaktan baska birsey degildir.eger varsa bu tür egilimi olanlar en iyisi en düzgünü tedavi olmalarını saglamaktır,toplu dısına itmekden bahsetmiyorum yani.
ayrıca hanımefendi konusma tarzınızdaki alaycı tavrı bir kenara atarsanız daha medeni konuşma yapmış oluruz.

olabilir çok doğal bir şey tabikide görüşebilirim ha bide bisexuel var oda hem erkek hemde kızlardan hoşlananlar...

bılmem hıc dusunmedım aslında uzun bır sure afallarım..
ve sanırım elımde olmadan uzaklasırım ondan ..şakkıdı

Peki sizin kızınız lezbiyen olduğunu ve evlatlıktan redd edilme pahasına bile olsa bundan vazgeçemeyeceğini size söyleseydi , ne yapardınız.Evladınızı redd edebilirmiydiniz gerçek anlamda.ben çok iyi anlıyorum sizi ve tşk ediyorum size ama birde olayın bu tarafından bir baksınız.

ne diyebilirimki allah kimsenin başına vermesin böyle bişeyi
ama sonuna kadar mücadele ederim emin olun
psikologo götürrdüm kendim konuşarak trapilerde bulunurdum
sonuça normal bi duum olmadıgı için düzelme ihtimalide mevcuttur
elimden birşey gelmiyorsada kendi hayatı derim
evlatlıktan reddetmem çünkü ben çocugumun hayatından ölene kadar sormluyumdur

ulastıgım sonucları kesin doğruymuş gibi konusabilirim ve herkes de olduğu gibi benim de yanılma payım vardır.bana bilmedigim birseyi öğretebilirsin ve bundan asla rahatsız olmam fakat bana yalan yanlış bilgilendiriyorsun diyerek beni zedeleyemezsin.
escinselliğe hastalık demedim.genetik faktörler ve cevre rol oynuyor dedim.bilim adamları onu besleyen cevresel faktörlerin varlığını sart kosuyor ve diyorlarki bir duruma karsı genetik yatkınlığa sahip olmak illaki o duruma yakalanacaksınız anlamına gelmiyor.gen bilimi cıktı cıkalı insana bir robot muamelesi yapma egilimi de artmıştır.
escinsel insanlar cocuk sahibi olmak istediginde sperm bankalarına basvuruyor ve bunun sonucunda da kim kimin cocugu belli olmuyor ve bilinmeden yapılan kardes kardese evliliklerin yolunu acıyor
ABD de uzun yıllar eşcinsellik üzerine Ulusal Arastırma ve Tedavi Birliği NARTH'ın baskanlığını yürüten Dr.Joseph Nicolosi'nin Türkceye de cevrilen 'EŞCİNSELLER İÇİN ONARIM PSİKOLOJİSİ ' isimli kitabı,eşcinselliğin tedavi edilebilecegini anlatıyor.Türkiyede de eşcinselleri tedavi etmeyi amaclayan klinikler mevcut.üstelik kitabın yazarı öyle bir cırpıda kenara bırakılabilecek bir isim de degil.Dr.Joseph Nicolosi,uzun yıllar Amerika da EŞCİNSELLİK ÜZERİNE ULUSAL ARASTIRMA VE TEDAVİ BİRLİĞİ NARTH'ın baskanlığını yapmış.şimdi de Kaliforniya daki Thomas Aquinas Psikoloji Kliniği'ni yönetiyor.
fikirlerinize saygı duyuyorum.sizin görüşünüz size benim ki de banadır.tartısmaya gerek yok bana göre yanlış size göre doğru.

vazgeçtim yazmıcammmm
sapphoogirl in yazısını okudukdan sonra durup düşündüm açıkcası
Biraz da hak verdim ne yalan söyliyim...
Herkesin kendi seçimi kendi tercihiiii

Son düzenleme:
Düzelme ihtimali yok.Lezbiyen olan benim ve size gerçekten söyliyorum;
Düzelme ihtimali yok.Çünki kişi boyle olmakan rahatsızlık duymuyor.Rahatsız olan onun çevresi.Sizler, aileler , arkadaşlar.Sizin verdiğiniz terapiler kişinin üzerinde baskı yaratmaktan öteye gidemez.Ben bu yaşıma rağmen düzelen lezbiyen kadın hiç görmedim.Tamam artık ben değiştim, artık erkekleri seviceğim diyen biri sizce ne kadar güvenilir.Ayrıca özünde lezbiyen bir kadınla hayatını birleştiren erkeklerede yazık değil mi.Sizce iyileşmiş bir lezbiyen , bir erkeği ne kadar mutlu edebilir.Tamam olayın dini boyutu var ama başkalarınıda mutsuz etmeye hakkımız yok bence.Siz nerden gördünüz iyileşen lezbiyenleri , bizim gibi insanlarla tanışıklığınız varmı.Bizzat şahit olduğunuz mu, yakın arkadaşlarınızın ''iyileştiğine'' ?

Size son olarak söylemek istiyorum.Bizler için bir erkekle aynı yastığa baş koymak tecavuze uğramak kadar kötüdür.Şimdi böyle diyen biri ne derecede iyileşebilir ki.Sizi onlarca terapı yada psıkyatrıstlere götürsek , hetereoseulliğinizi yenip kendi iradenızle kadınları sevebilirmisiniz.Lütfen olayı sorgulayın , dar kalıplarla olayı yorumlamayın

Ve ek olarak ;

Lezbiyen olmak dini açıdan haram.Ama bu Allah ile benim aramda.Bu gunahsa eğer , bunun hesabını ne siz nede bir başkası verecek.Sadece ben vericeğim.O açıdan Allah ile benim arama kimsenın girmesini istemem ve izinde vermem.

Şimdi bişey sorucam arkadaşım neredeyse yazdıklarının hepsini okudum
Nette dolaşırken tesadüfen lezbiyenlerin itirafları diye bir şey gözüme çarptı
Normalde ilgilenmediğim için bakmazdım ama merak ettim ilk mesajdan dolayı
Bi lazbiyen diyor di ki bugüne kadar hiç bir zaman bir erkekle birlikte olmadım
Diye başlayıp erkeklere olan nefretini anlatmış anlatmış normal olarak belkide
Sonra şunu demiş beğendiğim kadını elde edebilmek için kocasını ayartıp onunla yattım evet yattım hayatımın en kötü anıydı belki ama sonunda istediğim kadını yani o adamın eşini elde etti ve onunlada yattım
Yanlş anlama lütfen bazen burada bu konuyla ilgili tepkiler yükselebiliyor açıkcası bende tepkili yaklaştım ama yazdıklarını okudukdan sonra hak verdim sizlere mesajımı sildim hatta...
Herkesin kendi seçimidir....
Ama diğer sayfalarda lezbiyenler işte bişey kadınlara bakmazlar diyorsun yani erkekleri tercih edenleri kasdediyorsun galiba nasıl nitelendiriliyor bilmiyorum:utangac:
Peki benim okuduğum olay nasıl bir durum galiba bütün lezbiyenler aynı değil
Çok kesin bir dille savunma yapmışsın bazı yazılarında
Valla çok mmerak etmişimdir ben bunu
Nasıl istemeyerek bir kadın uğruna bir erkekle yatar ve yuva yıkar çözemedim
Haa birde o kadını nasıl ikna etti :oklava: o kadın nasıl beraber oldu bunuda çözemedim ben:oklava:

Umarım yanlış anlamazsın
Benimki merak sadece ve böyleleri beni cidden korkutuyor

Yaaa ama böyle biz kadınları seviyoruz işte demen de bana biraz itici geliyor arkadaşım
Sana da eminim ben erkeklerden ( eşimden diyim) hoşlanıyorum demem itici gelecek
yani en düşünemiyorum bile bir kızın benim gözümün içine o şekilde bakmasını elimi tutmasını
ayyyy çok tuhaf geldi bana yaa yazdıklarını falan okudum da
Üzüldüm aslında hayallerini yazmışsın falan
Hakkında hayırlısı olsun
Herşey gönlünce olsun
(yanlış anlama beni lütfen)sadece düşündüklerimi yazdım ilk defa bu kadar açık bir lezbiyenle hatta ilk kez bir lezbiyenin kk daki itiraflarına şahit oluyorum ve şaşırıyorum
Bu kadar açık olmak yürek isterdi...
herşey dilediğin gibi olsun...

Son düzenleme:
bir ozaman yakın olmazdı iki verdiği gazoz kola gibi içecekleri asla içmezdim

özel hayat müdahale sınırları içerir
siz başkasının sınırlarına dalarsanız,o da sizin özel hayatınız yok sayar
herkesin yürüdüğü yol farklıdır
yoksa binlerce bizden olurdu...

insanı insan olarak değerlendirmek adına da güzel bir deneyim olurdu..
benim için, sınırlarıma saygı duyduğu sürece farketmezdi.

bana bi zararı rahatsızlığı olmadığı sürece hiç kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez
benim için sorun teşkil etmez :delphin:

çok samimi olduğunuz bir arkadaşınızın lezbiyen olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? arkadaşlığa devammı yoksa bi daha görüşmezmiydiniz?

kimseyi kınamam..ama böyle bir arkadaşımında olmasını istemem...:delphin:

sapphogirl nickli arkadaş sorulara cevap vermeden gittin galiba
üyeliğini mi sildirdi acaba merak ediyorum
Her sayfada bir mesajı vardı bakındım göremedim

sapphogirl ün yazıları yok olmuş... silindi mi acaba. bende anlamadım..............

Back
X