- Konu Sahibi makbuşum
kadının kadınla sevişmesi,ilişkisi kesinlikle haramdır.bu sevicilik veya lezbiyenlik denen cinsel bir sapmadır.seviciliğin haram olusunda islamda ittifak vatdır.lut kavminin azaba uğramalarının nedeni cinsel sapmalarındandır.allah resulu buyuruyor;kadınların sürtüşmesi onlar arasında zinadır.
biri sevgilim gay mi acaba diye sordugunda
-aaa hemen bırak sapıklık sapkınlık onun yaptıgı diyorsunuz
-ayrıl hemen öyle kişiden hayır gelmez diyorsunuz
-kişiliği bozuk diyorsunuz da
kadın kadına olunca neden size tuhaf gelmiyor anlamıyorum.onun ki lezbiyenlik sapıklık degilmi.allahın bile lanetlediği olayı yasayan kadından hayır gelirmi yada lezbiyen olursa kişiliği çok mu düzgün oluyor.kusura bakmayın ama benim asla öyle bir arkadasım olamaz.sizin arkadasınızın durumu kızınızı esinizi en önemlisi sizi hiç mi etkilemez.allahın kabul etmediği bir seyi ben nasıl normal görebilirim.en düzgün yol o kişilerle konusup gerekirse psikolojik destek almalarını saglamaktır.
elbetteki gay ise, ayrıl diyeceğiz. çünkü o farklı bir tercih yapmış. kendi cinsinden olanı tercih etmiş. olmaz ki zaten.karşı cinsten hoşlanmıyor çünkü....Zaten, gay olan karşı cinse bakmaz, bakarsa, gay değil biseksüeldir. o da farklı bir konu

benim adıma beni etkilemez. tekrar diyorum. arkadaşım olabilir de... zaten onlar karşı cinsten hoşlanan bizlere de o gözle bakmazlar.haa nasıl bizlerdede istisnalar varsa, rahatsız eden, onlardada olabilir. ama istisnadır...
kısaca şöyle bir açıklama yapayım.lezbiyen , nasıl bir erkekle olmazsa, gay bir erkekte bir kadınla olamaz... 2 +2 =4.
Son düzenleyen: Moderatör: