• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lütfen biribirimize hakeret etmeyelim.Olumsuz yorumda bulunan arkadaşlara saygı gösterelim.Dinlemeyi bilmemiz gerekir.Nasıl bana burda kendimi ifade etme imkanız tanıdıysanız , olumsuz düşüncelere de saygı gösterelim.En başında ben gösteriyorum.Lütfen birbirmize saygılı olalalım.

saygı nedir biliyor musun. hakaret etmeden ,karşındakini aşağılamadan düşüncelerini söylemektir... bazı yazılarda sana saygı gösterildiğine inanıyormusun.....

ben yurtdisinda yasiyorum .burada cok normal dogal karsilaniyor lezbiyenlik yada gay olmak.

birgun okulda hepimiz proje yapicaktik herkes hayatiyla ilgili birsunum yapicakti. benimde cok sevdigim bir kiz arkadasim vardi.oturur muhabbet ederdik. siradan arkadstik .neyse sunum sirasi ona geldi .kalkti ve 50 kisilik sinifin onunde herkese lezbiyen oldugunu itiraf etti.

tabi sasiranlar agzi acik dinledi ,bazilariysa cok normal karsiladi ama ben cok cok sasirmistim cunku benim icin cok siradan bir insandi hicbirzaman lezbiyen oldugunu hissettirmedi .hicbirzaman lezbiyen olabilecigi aklima gelmemisti.

neyse sunum bitti yanima geldi dedi sen benim arkadasimsin korkma artik bundan sonra uzak kalirsan anlayabilirim cunku sen muslumansin ve dininizde bunun yeri olmadigini biliyorum dedi. o kadar duyarli davrandiki ne yapacigimi ne soyliyeceigimi sasirmistim. hicbirsey soyliyemedim. zaten o gunden sonra benimle cok fazla konusmadi. hepimiz mezun olduk o baska yerlerde ben baska bir yerdeyim. o gunden sonra konusmadik.

simdi dusunuyorum ne duyarli bir insanki benim dinime saygisindan dolayi benden uzak kaldi .

ilerisi icin cocuklarimin basina gelirmi bilemem hayatta hersey mumkun.

yok tabiki butun dinler izin yok ama iste medyadan islamiyet hakkinda yapilan yorumlardan dolayi yabancilar bu sekilde dusunuyor . lezbiyen gay olanlarin ortaya ciktiginda oldurulebilecigini dusunuyorlar. tabiki islam ulkelerinde . amerika hollanda almanya norvec vs... buralarda oyle degil

eşcinsellik doğada başka canlılarda da var.amaç populasyon dengesini sağlamak amacıyla üremeyi kontrol altına almak yani hayvanlarda.

bazı insanlarda bu içgüdülerle beraber hormonal ve psikolojik etkilerle eşcinsellik olabiliyor.

lütfen ama lütfen en azından sanal ortamda izin verin de arkadaşımız içini döksün.kimsenin o na hakaret etmeye hakkı yok.kimse kimseyi yatağıyla ilgili yargılayıp ona hakaret edemez!

bunlar asamadir. amerika'da da avrupa'da da sirf escinsel diye oldurulen, hem de iskenceyle oldurulen onlarca insan vardi. "hate crime" kategorisine giriyor bu. artik eskisi kadar yok cunku heteroseksuel insanlar homoseksuel insanlarin da allah'in yarattigi insanlar olduguna ikna oldular.

turkiye'de de oldurulen cok escinsel var, olacaktir da, ama zamanla azalir. insan vicdanini ve aklini kullanmaya basladikca ve devam ettikce baska insanlarin yasama hakkina saygi duyacaktir.

boys don't cry 'i izlemenizi tavsiye ederim arkadaslar.

hepimiz tabiki allahin yarattigi kullariz. herkes hesabini kendisi vericek.lezbiyen gay farketmez herkesin hesabi kendinden sorulacak.

ama su da var sizinde dediginiz gibi hicbir dinde bunun yeri yok. yani izin verilmemis. konu dine gelip dayaniyor istesekde istemesekde dinle bagdasiyor. inan bir insan icinde kabullenmek zor oluyor.

kabullenemeyen arkadaslarida anlamak lazim.a.s.

hepimiz tabiki allahin yarattigi kullariz. herkes hesabini kendisi vericek.lezbiyen gay farketmez herkesin hesabi kendinden sorulacak.

ama su da var sizinde dediginiz gibi hicbir dinde bunun yeri yok. yani izin verilmemis. konu dine gelip dayaniyor istesekde istemesekde dinle bagdasiyor. inan bir insan icinde kabullenmek zor oluyor.

kabullenemeyen arkadaslarida anlamak lazim.a.s.

öpüyorum seniŞeniz
ben dine girdim zaman cok tepki alıyorum malesef
izin verilmemeiş ötesi yok
allah herkesin yardımcısı olsun doğru yolu göstersin
istesekte istemesekte dine bağlanıyo çünki gerçek bu asıl olan bu
yanlış anlasılıyorum buda ayrı bi konu kaydirigubbakcemile3

evet her konunun oldugu gibi bu konu da dondu dolasti dine dayandi. ve ben her dine dayanan konuda soyledigimi soyleyecegim yine:

herkesin dini kendinedir. herkesin din yorumu ayridir. hicbir musluman bir digeriyle ayni degildir, mutlaka ayrildigi noktalar vardir. A kisisi B kisisinin inandigina inanmiyor diyie dinsizdir demek degil. kimseyi inanc sahibi olmamakla suclayamayiz inanci bizimkiyle bagdasmiyor diye.

bir insan pekala hem escinsel hem de dindar olabilir. sen escinselsin, dinini icra edemezsin, ya da dinsizsin diyemeyiz. illa diyecek biri varsa o da tanridir.

canim yanlis anlama lutfen guzel guzel konusuyoruza.s
hayatta dine dayanmayan hicbirsey varmi bir yaratan var ki bu kadar dini inanc var ortada dinler ortaya cikmis.

kimseyi inancsiz diye suclamiyoruz. ben namaz kilarim ama belki namaz kilmayandan cok daha gunahkarim dedigin gibi herseyin hesabini yaradana verecigiz.

escinsellerde tabiki inancli olabilir . dini yasiyordur. artik hesabini kendisi verir zaten yaradana.a.s.

Lütfen biribirimize hakeret etmeyelim.Olumsuz yorumda bulunan arkadaşlara saygı gösterelim.Dinlemeyi bilmemiz gerekir.Nasıl bana burda kendimi ifade etme imkanız tanıdıysanız , olumsuz düşüncelerin sahipleri kendilerin ifade etme hakları var..Bu hakka en başında ben gösteriyorum.Lütfen birbirmize saygılı olalalım.

Saygı gösterilmediğine karar verecek olan ben değilim.Ne yapabilirim ki.Kimseye kendimi zorla sevdiremem,beğendiremem.Sadece kendimi anlatabilirim ve yapıyorumda zaten.Ama daha fazlasını yapamam.Birinin bana saygı göstermesini zorla sağlayamam.Bu insanın ancak içinden gelir.Saygı göstermiyorsa kendi bileceği iştir.Bana saygı göstermiyor diye forumdan kimseyi atamam ,attırımam.

kimseyi forumdan attırma gibi bir ayrıcalığın zaten ne senin nede benim var.... ve böyle bir şey söylediğimi de sanmıyorum.
olumsuz düşüncelerin sahipleri kendilerin ifade etme hakları var..Bu hakka en başında ben gösteriyorum.Lütfen birbirmize saygılı olalalım.
şu yazında bakalım istersen...olumsuz düşünen kime, burada hakaret edildi. tam tersi sana edildi.... bende onu demek istemiştim.....,
haaa .bu arada sana ben,zorla saygı gösterilmesini sağla diye de ,bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.:delphin:...

Çok yakından tanıdığım bir arkadaşım var.Allaha ininiyor.Çok dindar.Ailesi fazlasıyla dindar.Namaz kılıyor.Oruç tutuyor.Allahın emrettiği herşeyi yerine getiriyor.Başını kapattı sırf bunun için.Ama o bir lezbiyen.İnternette tanıştık sonra yüzyüze buluştuk.Gözlerime inanamadım.Nasıl olabilir ki dedim içimden.Yaptığımız şey çok büyük bir günah biliyorsun değil mi dedim ona, oda bana '' evet biliyorum ama Allahda benim neler hissettiğimi çok iyi biliyordur, günahlarımı affetmesi ona dua ediyorum hergun ''demişti.

Çoğunuzun aklınızda bile gelemeycek kadar kişileriz biz.Lezbiyen bir kadın olarak benim bile aklım ucundan geçmeyecek bir kişi , lezbiyendi.Kadınları seviyordu.Allahın yasakladığını.

şaçma gelicek belki ama
bu dünya imtahan dünyası
belkide yaşadığımız bazı olumsuzluklar hatalar ailelerimizin geçmişinde yaşadığı hatadalardan dolayı
imtahandayız imtahandalar olmazmı
onlarda bunun acısını yaşıyolar evlatlarına üzülüyolar sorumluluları belkide onlar
bu cok ince bi konu anlayanlar anlar zaten
farklı yerlere çekilmesin lütfen

eh siz lezbiyenler de çok alıngan oluyorsunuz ne dedi okypete seni savundu sappho

sana hakaret edenlere karşı seni savunan birine yazacağın en alakasız mesajdı sanırım bu.

bir de çok övüyorsun lezbiyenliği siz de insansınız işte çok farklıyız vs. demenin ne manası var hem sizlerden bir farkımız yok diyorsunuz hem aslında çok farklıyız diyorsunuz

kimse kendisini aşırı derece önemsememeli ve dünyada eşcinsellerin sorunlarının bin katı fazlasını yaşayan insanlar da var bu konuya da son mesajım

Son düzenleme:
eh siz lezbiyenler de çok alıngan oluyorsunuz ne dedi okypete seni savundu sappho

sana hakaret edenlere karşı seni savunan birine yazacağın en alakasız mesajdı sanırım bu.

bir de çok övüyorsun lezbiyenliği siz de insansınız işte çok farklıyız vs. demenin ne manası var hem sizlerden bir farkımız yok diyorsunuz hem aslında çok farklıyız diyorsunuz

kimse kendisini aşırı derece önemsememeli ve dünyada eşcinsellerin sorunlarının bin katı fazlasını yaşayan insanlar da var bu konuya da son mesajım
aynen katılıyorum from6234. çok şaşırdım ben de.... neyse bende artık yazmayacağım bu konuya...sadece okumakla yetinmek en iyisiymiş demek......

Hayır yine yanlış anlaşıldım.Ben sadece nasıl burda kendimi anlatabiliyorsam.Beni anlamanızı istiyorsam.Bırakın diğer kişilerde kendilerini anlatsın.Özür dilerim yine.Ben asla kendimi fazla önemsemiyorum.Yanlış da anlamayın sakın.Benım durumumu meşrulaştırmak , empoze etmek gibi bir niyetim asla yok.Sadece kendimi , bizleri anlatmak, varlığımızdan haberdar olmanızı istedim.Çoğunuz bana harika destek verdiniz, tahmin bile edemeyeceğim kadar iyi davrandınız.

Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkur etsem azdır.Ama nasıl ben kendimi ifade edebiliyorsam ve bana izin veriyorsanız burda.Hayat tarzları başka şekilde olan kişilerinde hayat tarzlarına saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.Benim hayatım böyle , ben bu konuda hassas kişilerin hassiyaetine gerekli özeni göstermezsem.En başımdan kendimi ifade edemem onlara.Özen göstermeliyim ki , beni anlamaya çabalasınlar.Benim gerçekten samimi olduğumu bilmelerini istiyorum.Bir başkasının sizin hayat tarzınıza mudahele etmesini istemezsiniz değil mi, bende istemiyorum.Ama bakın konu eğer birbirmize girseydik , ben burda bana saygı duymayanlara gerekli hassasiyatı göstermemiş olsaydım bu konu kilitlenebilirdi.Ve ben kendimi ifade etme olanağım elimden alınırdı.Buna rağmen bu konu hala açık ve ben hala konuşabiliyorum.

Olayın bu tarafında olmak o kadar çok farklı ki.Seni sevmeyenleri bile dinlemen gerek yoksa senin konuşabileceğin ortam kalmaz.

yazmayacağım dedim .yazmak zorunda kalıyorum yine...kimse birbirinize girmenizi istemedi. benim yazımda böyle bir şey varmı . yok...
sen ,senin tarafını tutan insanların yazılarından saygı bekledin...oysa,kendinden farklı düşünüp, sana hakaret edenlere, onlar, asla saygısızlık ,yapmadılar,..... bende ,bunu belirtmek istemiştim....ama bu yazıyla karşılaştım...
neyse, ben anlayacağımı anladım. .....herkese iyi forumlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yine yanlış anlaşıldım.Ben sadece nasıl burda kendimi anlatabiliyorsam.Beni anlamanızı istiyorsam.Bırakın diğer kişilerde kendilerini anlatsın.Özür dilerim yine.Ben asla kendimi fazla önemsemiyorum.Yanlış da anlamayın sakın.Benım durumumu meşrulaştırmak , empoze etmek gibi bir niyetim asla yok.Sadece kendimi , bizleri anlatmak, varlığımızdan haberdar olmanızı istedim.Çoğunuz bana harika destek verdiniz, tahmin bile edemeyeceğim kadar iyi davrandınız.

Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkur etsem azdır.Ama nasıl ben kendimi ifade edebiliyorsam ve bana izin veriyorsanız burda.Hayat tarzları başka şekilde olan kişilerinde hayat tarzlarına saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.Benim hayatım böyle , ben bu konuda hassas kişilerin hassiyaetine gerekli özeni göstermezsem.En başımdan kendimi ifade edemem onlara.Özen göstermeliyim ki , beni anlamaya çabalasınlar.Benim gerçekten samimi olduğumu bilmelerini istiyorum.Bir başkasının sizin hayat tarzınıza mudahele etmesini istemezsiniz değil mi, bende istemiyorum.Ama bakın konu eğer birbirmize girseydik , ben burda bana saygı duymayanlara gerekli hassasiyatı göstermemiş olsaydım bu konu kilitlenebilirdi.Ve ben kendimi ifade etme olanağım elimden alınırdı.Buna rağmen bu konu hala açık ve ben hala konuşabiliyorum.

Olayın bu tarafında olmak o kadar çok farklı ki.Seni sevmeyenleri bile dinlemen gerek yoksa senin konuşabileceğin ortam kalmaz.

sappho ben demek istediklerimi aktaramadım galiba.şimdi senin bu anlattıklarını ihlal eden birisi mi oldu ? birçok arkadaş hakaret içerikli mesajlara karşı uyarıda bulundu zaten hümanist tavrından ötürü de imrendim sana maaşallah :nazar:sanki ortalığı karıştırdı birileri der gibisin ya da benim bugün anlayışım kıt neyse..

'şehirli kadın' ın dolayısıyla 'tuzu kuru lezbiyen' lerin (büyük şehir,ekonomik artılar,eğitim gibi artılarla bezenmiş) dertlerinin daha fazlasını ve katlanılamayacak derecede olanını başka başka kadınlar çekiyor.

sözüm sana değil ama ben lezbiyenlerin siyasi duruşlarından tut da toplumsal duyarlılıklarının neden kendi cinsel yaşamlarının özgürlüklerinden başka bir şeyi dert etmediğini merak ediyorum ve bu yüzden bu bencilliğe kızıyorum dediğim gibi sözüm sana değil genel.

her neyse bu son mesajım demiştim ama yine yazdım sana bir ömür boyu mutluluk ve esenlik diliyorum

Çok yakından tanıdığım bir arkadaşım var.Allaha ininiyor.Çok dindar.Ailesi fazlasıyla dindar.Namaz kılıyor.Oruç tutuyor.Allahın emrettiği herşeyi yerine getiriyor.Başını kapattı sırf bunun için.Ama o bir lezbiyen.İnternette tanıştık sonra yüzyüze buluştuk.Gözlerime inanamadım.Nasıl olabilir ki dedim içimden.Yaptığımız şey çok büyük bir günah biliyorsun değil mi dedim ona, oda bana '' evet biliyorum ama Allahda benim neler hissettiğimi çok iyi biliyordur, günahlarımı affetmesi ona dua ediyorum hergun ''demişti.

Çoğunuzun aklınızda bile gelemeycek kadar kişileriz biz.Lezbiyen bir kadın olarak benim bile aklım ucundan geçmeyecek bir kişi , lezbiyendi.Kadınları seviyordu.Allahın yasakladığını.

kisi ne kadar dindar olursa olsun olabilir dedigim gibi hayatta hersey mumkun.lezbiyen olmanin musluman hristiyan yahudi vs.. olmasiyla alakasi yok. kisinin kendisiyle olan bir sorunudur bu bence.

yani musluman diye lezbiyen olmiyacak diye birsey yok. dedigimiz gibi butun dinlerde yasaklanmis. ama kisiler kendi tercihlerini yapip o yolu seciyorlarsa onlarin kendi icindeki meselesi olur olay.

inanc cok kapsamli bir kavram.anlatmakla bitmez dunyada inanmayan insan yoktur ister allaha inaniyor olsun ister birseye tapiyor olsun sonucta birseye inaniyordur.

ha su da var bazi insanlar dogarken cift cinsiyetli doguyorlar ve bu aileler tarafindan farkedilmiyor bile olabiliyor.ergenliege geldigi zaman birey secim yapmak zorunda oluyor. ama yillarca bir cinsiyet yasadigi icin o sekilde tanindigi icin gizli hayat yolunu seciyor. boyle insanlarda cok var turkiyede.tabiki dinini yasiyacak namazini kilacak hersey allahla kendi arasinda.

nasil bir insanin kendini "merhaba ben heteroseksuel ayse" seklinde tanitmasi komikse bir baskasinin kendini "ben lezbiyen necla" seklinde tanitmasi da o kadar komik. kimligi cinsel tercihi olan bir insanin toplumsal sorunlara duyarsiz olmasi cok sasirtici degil. ama bunu butun escinsellere maletmek de dogru degil. sanirim sen aksi ornekleri cok yasamissin, ben yasamadim fazla. tanidigim butun escinseller cevrelerine karsi (bilhassa ulkemizdeki azinlik sorunlarina karsi) duyarli, tepkili ve aktifler.

bu topikte daha fazla yazmayacagin icin zaten konu disi oldugu icin meseleyi uzatmiyorum, bir baska topikte tartisiriz

a.s.

yoo bana cevap hakkı gerektiren mesajlara cevap vermek için yazarım hatta yazayım izninle kudra:Saruboceq:

evet hele hele eşcinsel dernekleri bir duyarlı ki sorma ! güpegündüz Taksim meydanında 'ahmet mehmet i, ayşe fatma yı .......' diye slogan atarak yürürlerken yoldan geçenlerin ellerine tutuşturdukları arzuhallerinde toplumsal duyarlılık göstergesi tek istek yoktu ben toplumsal bir eyleme katılan eşcinsellere çok az rastladım ama söz konusu kendi istek ve talepleri olduğundan çevredeki herşeyi görmezden gelen eşcinsellere çok rastladım

isim de veriyorum derneğin adını söylüyorum senin gibi 'arkadaş' merkezli konuşmuyorum derneğin adı mı?= LAMBDA

okypete ve from6234

Ne olur bu konaya yorumda bulunun.Düşünceleriniz o kadar değerli ki benim için beni bundan mahrum bırakmayın.Yanlış anlamış olabilirim sizleri ama ne olur yorumda bulunun.

Her ikinize de yüzlerce kez tşk ederim şimdiye kadar olan tüm yorumlarınız ve düşünceleriniz için.

tmm cnm sorun yok benim adıma anlaşamadık hepsi bu önemli değil yerimseniben

beni kastederek hakaret ettiğimi söyleyen arkadaşlara yazıyorum..ben hakaret etmedim..acıdığımı,zavallı bulduğumu söyledim hep..ve evet..tiksiniyorum yalan değil..gözümün önüne bazı kareler geliyo ve midem gerçekten bulanıyo..bunu laf olsun diye söylemiyorum..yatakta yaptıklarıda bana göre şaklabanlıktan öteye gitmez.....kadın erkeğe,erkek de kadına yakışır...saygılar...

bu dernek hakkinda fazla bilgim yok, hatta hic yok. turkiye'de bir escinsel dernegin varligina bile sasirdim ama sevindim. attiklari slogan neye karsilik, ne baglamda hangi kontekstte bilmiyorum. orda degildim. once bunu bilemem lazim. durup dururken atilan bir slogansa komik olmus, gulerim :)

onun disinda belli bir amac icin kurulan dernegin topluca bir olaya tepkili olmasini beklemek bence dogru degil. nasil -mesela- ataturkcu dusunce dernegi her insan haklari ihlali meselesinde dernekce varlik gostermiyorsa bir escinseller derneginin topluca bir mesele icin kendini gostermesi beklenmemeli. ben beklemem. ha. gene de gosterirler, ordadirlar bu da onlarin artisi olur.

netice itibariyle dernekler belli bi amac icin kurulur. baska sorunlara topluca duyarli olmalari gerekmez. ama diyorsan ki bir lezbiyenler dernegi var, hicbir zaman herhangi bir kadin haklari aktivitesinde var olmadilar, o zaman ben de sasiririm, ne ayip derim.

ne olursa olsun bir alt grubun hareketini buyuk kumeye maletmem ben. tek tek insanlara bakarim evet. fasulye sevenler dernegi lahanalara kufretti diye butun baklagiller terbiyesizdir diye bir sey yok yani :)

ben ederim ediyorum kudra . benmerkezli yaşayan insanları sevmem bu bencilliğe karşılık ısrarla özgürlük, anlayış bekleyenlerin de samimiyetine inanmıyorum

insan hayatının yolunu kendi çizer nasıl yaşayıp yaşamayacağını kendi bilir cinsel istekleri yüzünden kimseyi yargılayamayız ama türkiyede yasıyoruz pardon ben kendim adına konusayım türkiyede ve müslüman bir ülkede yaşıyorum ileride cocuklarımın karsıma geçip benim cinsel tercihim farkı demesini istemiyorum arkadaşımız bizden kaçıyorsunuz demiş aslında kaçmak değil cocuklarımızın sizin seçtiğiniz yoldan gitmelerini istemiyoruz o sizin seçiminiz ama ben isterim ki cocuklarımın ve benim bu sekilde arkadaşlıklar kurmasını istemem rabbim herkeze düşünme duyğusu vermiş sizin için hayırlısı neyse insallah o olur selamlar

Sadece çocuğunuzda bir hormonal bozukluk olmaması için dua edin.. Çok yakın bir öğretmen ağabeyimiz vardı. Yeğeni gay idi. 3 yaşındaki erkek çocuk -, kendisine alınan arabayla değil de, ablasının bebekleriyle oynuyorsa, annesinin ayakkabılarını giyiyor, rujunu sürüyorsa, bu çocuk sapık mıdır? Yaş ilerledikçe çocuk her türlü doktor, psikolog, psikiyatr ne varsa götürülüyor ama sonuç alınamıyorsa, bu çocuk hasta mıdır zavallı mıdır? Büyük konuşmayın, sizin de çocuklarınız, torunlarınız, yeğenleriniz olacak..

forumu başından itibaren okudum lez olanlar ve lez olmayanlar arasında fikir çatışması yaşanmış haliyle buda normaldir
öncelikle olaylara ve durumlara dini, inaçları, ve ülke yaşama standartlarını sokmadan düşünmekte yarar var derim
lez olmayan arkadaşlar lezler hakkında kendi fikirlerini, yapılanın yanlış olduğunu yada aşalıyıcı bir şekilde ifade etmenin hakkını hiç bir yerden alamaz hatta bilmediği ve yaşamadığı şey hakkında yorum yapması komik olur.
lez olan arkadaşlarda cinsellik isteklerinin bu yönlerde olmasının kendisinin istediği olmadığını tamamiyle hissleriyle alakalı olduğunu savunamaz sonuçta lez olmayanlar insan lez olanlarda android değiller.
sonuçta herkezin hatta her canlının hayatında bir sex gerçeği vardır birileri normal yollardan diğerleri de farklı yollardan zevk alır eğer normal sex hayatı olan insanlar nasıl kendini savunmak gibi bir eyleme girmiyorsa farklı sex anlayışı olanlarında kendini savunmaya gerek yok diye düşünüyorum
sonuçta her iki sex te yorgan altında işlenen bir durumdur kimseyi ilgilendirmediği gibi kimsenin de bilmesine gerek yok bu şekilde ne kendini savunur bir pozisyonu olur ne de başkasını incitecek sözlede bulunulur.

Back
X