Hayır yine yanlış anlaşıldım.Ben sadece nasıl burda kendimi anlatabiliyorsam.Beni anlamanızı istiyorsam.Bırakın diğer kişilerde kendilerini anlatsın.Özür dilerim yine.Ben asla kendimi fazla önemsemiyorum.Yanlış da anlamayın sakın.Benım durumumu meşrulaştırmak , empoze etmek gibi bir niyetim asla yok.Sadece kendimi , bizleri anlatmak, varlığımızdan haberdar olmanızı istedim.Çoğunuz bana harika destek verdiniz, tahmin bile edemeyeceğim kadar iyi davrandınız.
Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkur etsem azdır.Ama nasıl ben kendimi ifade edebiliyorsam ve bana izin veriyorsanız burda.Hayat tarzları başka şekilde olan kişilerinde hayat tarzlarına saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.Benim hayatım böyle , ben bu konuda hassas kişilerin hassiyaetine gerekli özeni göstermezsem.En başımdan kendimi ifade edemem onlara.Özen göstermeliyim ki , beni anlamaya çabalasınlar.Benim gerçekten samimi olduğumu bilmelerini istiyorum.Bir başkasının sizin hayat tarzınıza mudahele etmesini istemezsiniz değil mi, bende istemiyorum.Ama bakın konu eğer birbirmize girseydik , ben burda bana saygı duymayanlara gerekli hassasiyatı göstermemiş olsaydım bu konu kilitlenebilirdi.Ve ben kendimi ifade etme olanağım elimden alınırdı.Buna rağmen bu konu hala açık ve ben hala konuşabiliyorum.
Olayın bu tarafında olmak o kadar çok farklı ki.Seni sevmeyenleri bile dinlemen gerek yoksa senin konuşabileceğin ortam kalmaz.