Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cok erkekle gezen kızlarla dahı gorusmuyorum lezbıyenle de gorusmem cunku benım de adım lezbıyene cıkabılır o yuzden, cınsel tercıh mercıh anlamam yani hanım olmalı.

Ben devam etmem, edemem.Kusura bakmasın. Benim arkadaşım olacak kişi bana yakın olan kişidir. Yani cinsel tercihi kendinedir filan diyemem valla:1closedeyes:

görüşmem tabiki ne işim olur, anlamam ben öyle cinsel tercih falan kaydirigubbakcemile

Ben devam ettiremem...Hemde bir daha görüşmemek üzere,
Ben diyemem ayy senin cinsel tercihin ben karışamam diye..
He karışamam tabii..Ama arkadaşlıkta etmem..
Yaptığı şey bana her konuda yanlış..
Ne konuşacam onunla bu hayata dair???

Kızlara kesinlikle katılıyorum. Benimde bir lezbiyen arkadaşım vardı ve bende cinsel tercihi beni ilgilendirmez diyordum. Takiiii, bir gün camdan dışarıya bakarken arkamdan gelip elini eteğimin altından sokup o eşşeekkkk şakasını yapana kadar. Sonradan özür dileyip sadece şaka yaptığını söylemiş ve bende kanmıştım. Ama uzun süre geçmeden bu sefer iş yerinde hemde eşim yanımdayken göğüsleriim avuçlayınca iş çığırından çıktı. Eşim ne olduğunu anlamamıştı. Şok geçiriyordu adam.
En sonunda artık dayanamadığını söyledi ve bende bütün ilişkilerini bitirdi. Herkes kendi yoluna gitti. Bayan bayana karşı daha cüretkar ve patavatsız olabiliyor.
Artık böyle bir durumla karşılaşırsam ayaklarım popoma değercesine kaçar uzaklaşırım.

aynen.
bende görüşemem bide tercih mercih hiç uğraşamam. ondan sonra hep şüphe edecem acaba ne gözle bakıyo bana falan diye:)
onun için görüşmem kafam rahat olur hiç değilse.

hic gelemem oyle seye daha neler yahu kendi istegi banane ama arkadasligimi devam ettirmem ettiremmem kalsin anacum

Özel hayatını benden uzak yaşasın der kaçardım ben.allah muhafaza aşık maşık olur da...

zamanla sana ilgi duymayacağı ne malum, ayrıca çevre duysa aranızda bir şey olmadığını nasıl ispatllıyacaksın, ne demişler arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylim....
herşeye rağmen o da bir insan onu yargılamak bize düşmez, ama sana gelecek zararı da düşünmen lazım, kırıcı olmadan tedavi olabileceğini söylemen ve yavaş yavaş mesafeni koymaya başlaman lazım….

biz cinsel tercihi karşı cinsten olan bayanlar yani heteroseksüeller..karşı cinse ilgi duyuyoruz die her erkeğe,samimi erkek arkadaşlarımıza mı ilgi duyuyoruz ki lezbiyen biri de en yakın kız arkadaşına ilgi duysunmirmirmirmir bu çok saçmamirmirmirmir

Kizlar belki tuhafiniza gidecek ama lezbiyen olan birinle görüsmeyi istemem arkadasim olsa bile biter fakat escinsel erkek tanidiklarim var 2 tane hemde ve inanki o kadar iyi sohbetler yapabiliyoruzki onlara yani nasil biz kadin kadina burda dertlesiyoruz konusuyoruz aynen öyle.

Herhalde kadina lezbiyenler erkeklerede escinsel erkekler itici geliyor kendi cinsiyetimiz oldugu icin.

Vallaha güzelim ne diyim, arkadasliga devam etsen en ufak bir sakasindan bir hareketinden uyuz kapabilirsin, ilerde bu olay herkez tarafindan duyulursa iste sunun arkadasi denilir, yani bilmiyorum ama belki bir müddet görüsmesen daha iyi olur.

Hem sen kafani toparlarsin cünkü muhakkak büyük bir soktur bu hem arkadasinda biraz düsünsün senin icinde kolay degil cünkü bunu ona söylemelisin.

Umarim dogru kararlar verirsin canim sevgiylea.s.

biz cinsel tercihi karşı cinsten olan bayanlar yani heteroseksüeller..karşı cinse ilgi duyuyoruz die her erkeğe,samimi erkek arkadaşlarımıza mı ilgi duyuyoruz ki lezbiyen biri de en yakın kız arkadaşına ilgi duysunmirmirmirmir bu çok saçmamirmirmirmir

bu kadar hassas bir konuda her olasılığı düşünmek lazım. sengözlerimebaksanab

Benden hoşlanmadıgı surece sorun olmaz...
Ama Lezbiyenlikte soyle bişey yoktur,bi arkadasımız sey demişti gaylerle sohbet iyi,lezlerle de erkekler iyi anlaşır diye aslında gercek bi lezbiyen dişiliğini kaybetmez zaten lez. ilişki iki dişinin ilişkisidir...2 lez. bayandan biri ilişki sırasında ben erkek rolu ustleniyim demez,2 side dişidir..

kati süretle ilişkimi keserim diyenler olmuş..
ama şu var lezbiyen veya gay olunca sokakta mı yaşıyor herkes cinsel veya duygusal ilişkisini?
yani evli,barklı normal bir kadın da pekala lezbiyen olabilir..
belki sizin çok sevdiğiniz komşunuz,ablanız,kardeşinizdir..
bilemezsiniz ki?​

Benim lez olan arkadaşlarımda var , tercihinize müdahele etmediği sürece problem yok :)

bu tarz konular daha oncede açilmisti
tekrar tekrar açmanin ne anlami var anlamadim, daha once akil edip açan arkadaslara haksizlik etmiyormusunuz !!!

eğer niyeti ben de bozduysa başka...hahahahahahaha...ama farketmez....sonuçta bunu saklı saklı yaşayanlarda var, kimsenin içini bilemeyiz,en azından o dürüstlük etmiş demiş...dışlamak olur mu yane.....

böyle bir durumda bize asılıp asılmamasını düşünemeyelim arkadaşlar yapmayın....
herhangi biri olsa beni de ilgilendirmez evet kendi tercihidir der geçerim...
ama çok yakın bir arkadaşınızsa... herşeyi paylaştığınız biriyse...
bu ayırımı iyi yapalım...
o zaman onun tercihidir demek onu boşlamak olur...
arkadaşımın mutluluğu benim mutluluğumdur...
bu şekilde mutlu olamayacağını bilmek beni rahatsız eder...
tedaviye ihtiyacı vardır ve mutlak surette tedavi olmalıdır.
önce ona yardımcı olmaya çalışmalıyız bence...

ısım olmaz bıdaha muhatap olmam ne demısler
arkadasını söyle sana kım oldugunu söylıyeyım

böyle bir durumda bize asılıp asılmamasını düşünemeyelim arkadaşlar yapmayın....
herhangi biri olsa beni de ilgilendirmez evet kendi tercihidir der geçerim...
ama çok yakın bir arkadaşınızsa... herşeyi paylaştığınız biriyse...
bu ayırımı iyi yapalım...
o zaman onun tercihidir demek onu boşlamak olur...
arkadaşımın mutluluğu benim mutluluğumdur...
bu şekilde mutlu olamayacağını bilmek beni rahatsız eder...
tedaviye ihtiyacı vardır ve mutlak surette tedavi olmalıdır.
önce ona yardımcı olmaya çalışmalıyız bence...

canım, ben de "niyeti ben de bozduysa başka" diye yanıt yazmıştım ama o tamamen şakaydı...ama tedavi konusunda da düşüncemi belirteyim...bu konularda tedavi kişinin kendi isteğine bağlı değil midir sence? ya o hayatından gayet memnunsa....ha memnunsa da bir psikologa gitmesi uygun olur ama o zaman destek alacağı konular farklı olur...örneğin ailesinden ya da çevresinden tepki alıyorsa, dışlanmışsa...ya da açıkca tavrını belli etsin mi etmesin mi kararsızsa gibi...bunlar hassas konular aslında. ama eğer soru tam olarak şuysa...bana böyle birşeyi söyledi ve ben onla arkadaşlığımı devam ettirir miyim? evet devam ederim..çünkü bunun için hiçbir arkadaşımı dışlayamam..olduğu gibi kabul ederim..daha önce de dediğim gibi "kimin cinsel tercihinin ne olduğunu nerden bileceğiz? belki de en yakın arkadaşımız lezbiyen ama söylemedi bize..."

anlatırım ben konuşurum...
sağlıklı bir tercih değil çünkü bu...
onun bu sağlıksız tercihi beni de bir nevi bağlar..
bir yerden sonra da hayat onun haklısın...
görüşür müyüm evet ama eskisi gibi olmaz ona bakışım...
tam da bilmiyorum açıkcası..
sadece şimdiki düşüncemm..

lezbiyen diye dostluğu bitirmek mi?? ''kızlara ilgi duyuyo, ya bana da ilgi duyarsa'' diye mi çekiniyosunuz(:

ben asla ilişkimi bitirmem .onun tercihidir. çamaşır suyunun dediği gibi benle bozmamışsa tabii.

Back
X