E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi makbuşum
ben cok erkekle gezen kızlarla dahı gorusmuyorum lezbıyenle de gorusmem cunku benım de adım lezbıyene cıkabılır o yuzden, cınsel tercıh mercıh anlamam yani hanım olmalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben devam etmem, edemem.Kusura bakmasın. Benim arkadaşım olacak kişi bana yakın olan kişidir. Yani cinsel tercihi kendinedir filan diyemem valla:1closedeyes:
görüşmem tabiki ne işim olur, anlamam ben öyle cinsel tercih falan kaydirigubbakcemile
Ben devam ettiremem...Hemde bir daha görüşmemek üzere,
Ben diyemem ayy senin cinsel tercihin ben karışamam diye..
He karışamam tabii..Ama arkadaşlıkta etmem..
Yaptığı şey bana her konuda yanlış..
Ne konuşacam onunla bu hayata dair???
zamanla sana ilgi duymayacağı ne malum, ayrıca çevre duysa aranızda bir şey olmadığını nasıl ispatllıyacaksın, ne demişler arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylim....
herşeye rağmen o da bir insan onu yargılamak bize düşmez, ama sana gelecek zararı da düşünmen lazım, kırıcı olmadan tedavi olabileceğini söylemen ve yavaş yavaş mesafeni koymaya başlaman lazım….
biz cinsel tercihi karşı cinsten olan bayanlar yani heteroseksüeller..karşı cinse ilgi duyuyoruz die her erkeğe,samimi erkek arkadaşlarımıza mı ilgi duyuyoruz ki lezbiyen biri de en yakın kız arkadaşına ilgi duysunmirmirmirmir bu çok saçmamirmirmirmir
böyle bir durumda bize asılıp asılmamasını düşünemeyelim arkadaşlar yapmayın....
herhangi biri olsa beni de ilgilendirmez evet kendi tercihidir der geçerim...
ama çok yakın bir arkadaşınızsa... herşeyi paylaştığınız biriyse...
bu ayırımı iyi yapalım...
o zaman onun tercihidir demek onu boşlamak olur...
arkadaşımın mutluluğu benim mutluluğumdur...
bu şekilde mutlu olamayacağını bilmek beni rahatsız eder...
tedaviye ihtiyacı vardır ve mutlak surette tedavi olmalıdır.
önce ona yardımcı olmaya çalışmalıyız bence...