Yakın bır dostumun sıkıntısı yardım lutfen :(

Başta mezhep ayrılıgını görmeyip şuanda görmesi ve buna sorun dayatması cok ama cok yersiz.

Boşanıp boşanmamasına gelince
Orasını kendisi bilir.
Çünkü boşan desek...2 gün sonra biz kocamla iyiyiz der...
Koca karı arasına girmemekde fayda var

Sevgili konu sahibi, ilk mesajınızın ilk halinde bir mezhepten adı verilmese de rahatsız edici şekilde bahsetmiştiniz. Herkes anladı o mezhebi ve rencide edici sözler olduğu için tepki aldınız. Bu tavrınız doğru değil. Çünkü o mezhepten insanlara saygı duymak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız.
Herneyse ben yine aynı noktadayım, arkadaşınızın şu anda şikyet etmeye hakkı yok, baştan inanç farkını bilerek evlenmiş.

herkesin dusuncesi baskadir kadin sadece batil bir meshep demis safi hanbeli sii falan dememis ya neden bu kadar komplex yaptiniz bilmiyorum yani

herkesin dusuncesi baskadir kadin sadece batil bir meshep demis safi hanbeli sii falan dememis ya neden bu kadar komplex yaptiniz bilmiyorum yani

Kompleks yapmak değil ki bu. Herkes inancını rencide eden sözden rahatsız olur. Samimi olarak inançlara saygılı olan da başkasının inancının rencide edilmesinden de rahatsız olur. Örneğin ben bu dediğiniz ve kasdedilen diğer mezhepten değilim ama ilk mesajınızın ilk halinde kullanılan sözcüklerden rahatsız oldum, çünkü ben kendime saygı istediğim kadar başkasına saygı gösterilmesini isterim.

yoneticiiiiiii sil bu konuyu hic ugrasamam :)

Bakın bayan,site kurallarını okuyun önce,
hitap şekli,isteme şekli seviyeli ve kurallara uygun olmalı..
sizce bu mesajınız ne kadar saygılı ve seviyeli,
önce seviyeyi koruyalım bu bir...
silinmesini isteyeceğiniz konu açmayın bu iki..
yazdığınız mesajı ve konuyu kesinlikle edit tuşu ile silmeyin bu da üç...
konunuzu ,içeriği editle sildiğiniz için,uyarı vererek kapattım,
tekrar etmeyeceğinizi umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…