yakın erkek arkadaşımla ne oluyor?

Benım de çok yakın bır erkek arkadasım var ki her gun bir saat telefonda konusuruz en az, sevgilisiyle arası bozukken kaç kere evıne gıttım deli gibi de sarhostu ama hıcbır sey de olmadı cunku o bana kardesım der ben ona kardesım derım. Nasıl kı bır erkek sarhoş oldugunda kız kardeşine asılmaz öpmez o da asla yeltenmedı ben de asla düşünmem oyle bır sey. Kardesim napıcam ben dıye sarıldı ağladı. Ben de erkek arkadasımla aram bozuk oldugunda ona sarılıp ağladığımı cok bılırım. Ama bız gercekten arkadasız bırbırımıze kardes deriz. Dogrusu da budur.

Biraz ağır olacak kusura bakmayin ama resmen ciftin arasi bozukken erkeğin gittigi "o kadin" olmussunuz.. kim olursa olsun kendine yakistirmaz bunu. Cok ama cok yanlis ve siz farkında bile degilsiniz pişmanlik bile duymuyorsunuz yazik degil mi o kiza? Ben olsam o cocukla konusmayi keserdim zaten ikiniz de birbirinizin gözünde alcalmissiniz yeterince. Sizinle olsa bile bir düşünün bugun onu aldatan yarin da sizi aldatir, o zaman da "sevgilim beni aldatmis arkadaşiyla öpüşmuş ne yapmaliyim" konusunu mu acacaksiniz?

sevgilisi olan birinin seninle öpüşmesi zaten o kişinin karaktersiz, güvenilir bir tip olmadığını gösterir... böyle bir erkege karşı nasıl ciddi birseyler hissedersiniz? Ayrıca diyelim o sevgilisi ile ayrıldı birlikte çıkmaya başladınız seninle çıkarken başka biri ile öpüşmeyeceği ne malum kabul edecek misiniz böyle bi durumu ona karşı hisler beslemek ilerde aynı şeyleri sanada yaşatmasına delalet eder.

çok değer veriyor. babam bir o iki öyle söyleyeyim. bunu hissediyorum dışarıdan da arkadaş ötesi bir durum var gibi ama çok yakın arkadaşız diye kimse de bir şey çıtlatamıyor bir yandan.

çok değer verıyormus evet..teselli arıyor sende öpüyor kokluyor tabi her denemesınde ızın veren bır kız var ben erkek olsam ben de öperım valla...sorun sende..gururlu ol bıraz..bır de hosuna gıder gıbı yazıyorsun..hep evlılıklerı falan bıtıren demek kı sızın tarzınızda ınsanlar..benım sevgılım bırısıyle boyle arkadas olacak dertlesıcek arasından su sızmıcak ınan bana sacını basını yolar tüysüz tavuğa döndürürdüm onu...
çok çirkin seyler bunlar...senın ıcın yuregı atsa zaten acılır sana hayatına da kımseyı almazdı...
bır de babanla bır tutuyorsun BABA ile senı kafasına esınce öpen bırını aynı kefeye koyuyorsan sana denıcek söz kalmamış zaten

ateşle barut yan yana durmazmış,önce öpüşmeler minnak sevgi gösterileri sonra daha yakınlaşmalar

bu yakın arkadaşlık bi yerde patlar hadi hayırlısı

bizde güvensizleşiyoruz işte neler var nelerrr

Bende nişanlıyım ama nişanlımdan çok hemcinslerimden korkuyorum erkek bu tepkimi de algılayamıyor ki bazen gereksiz tartışma oluyor dolayısı ile daha neler var işte oo

daha neler okuyacağız acaba ! Kızım sen delirdin mi ne diye öpmesine izin veriyorsun çocuğun seni sadece kullanıyor kendine gel !!! seni kullanıp atacak sonra gelip burda benimle beraber oldu evlenicez dedi ama beni aramıyor sıkıldım dedi beni seviyor mu diye konu açacaksın .

Yahu konu sahibi çok pişkin, inanılmaz pişkin. Öpüştük demiş, sevgilisi var demiş, ayrılacak demiş falan... Liseli aksiyon dizisi mi çekiyorsun kardeşim? Bu ne pişkinlik, bu arsız tavırlar... Ben bu konunun sahte olduğunu düşünüyorum, bazı insanlar burada ciddi ciddi sorunlarını paylaşırken bu gelmiş burada milletle dalga geçmek için konu açmış bence, alay ediyor. Kendisinin yeni üye olduğunu da hatırlatırım. Gerçekse de yaşı çok küçük kendisinin, yorumlarına bakılınca bu sonuca ulaşılabiliyor. Bence neye yeteneğiniz varsa ona yönelin ama bunların arasında senaryo ya da hikaye yazmak yok bence, ama akşam akşam iyi güldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…